Επισκέπτης
Δεν ακουω τον φαλακρα μονο ραγκα και το φιλαρακι μου τον κολκαΕ πες τον οτι θες βρισε τον και τη μανα και τη θεια και την προγιαγια. ωωχου ασε με τωρα ακουω ραφτοπουλο στο μετροπολις . Παρε κανα τηλεφωνο και συ να σ ακουσω
Δεν ακουω τον φαλακρα μονο ραγκα και το φιλαρακι μου τον κολκαΕ πες τον οτι θες βρισε τον και τη μανα και τη θεια και την προγιαγια. ωωχου ασε με τωρα ακουω ραφτοπουλο στο μετροπολις . Παρε κανα τηλεφωνο και συ να σ ακουσω
Μας είχε απειλήσει οτι θα φύγει.
τον εχεις τεραστια αναγκη τυπε;μου λειπει ηδη .....γυρνα πισω αλεξ ,τα παιρνω ολα πισω ηταν η κακια η ωρα
ιδεα μου ειναι ή το σαιτ στρεφεται εμφανως κατα του νομικου κλαδου
αν φυγει θα φυγω κι εγωτον εχεις τεραστια αναγκη τυπε;
Καταγγέλετε μεροληψία επισήμως, ή ατύπως;
αν φυγει θα φυγω κι εγω
Δεν ακουω τον φαλακρα μονο ραγκα και το φιλαρακι μου τον κολκα
μαλακες κανονιστε να αυτοκτονησε πανω στο πισι και να βρει ο σφακιανακης το τσατθρεντ και το τελευταιο διαλογο του με μεναΜην άγχεστε. Θα μπει σε λίγο ως "ροδακινάκι"
Μην άγχεστε. Θα μπει σε λίγο ως "ροδακινάκι"
μαλακες κανονιστε να αυτοκτονησε πανω στο πισι και να βρει ο σφακιανακης το τσατθρεντ και το τελευταιο διαλογο του με μενα
πλεκτανη του σεβαλιε μου βρωμαει. κοιτα τον πως αλλαζει την κουβεντα να ξεχαστει το θεμα
θα κανω αναφορα στον σεβαλιε τωρα που δεν μπορει να τις δει να τον μπαναρει ο σταυρος51πλεκτανη του σεβαλιε μου βρωμαει. κοιτα τον πως αλλαζει την κουβεντα να ξεχαστει το θεμα
πλεκτανη του σεβαλιε μου βρωμαει. κοιτα τον πως αλλαζει την κουβεντα να ξεχαστει το θεμα
θα κανω αναφορα στον σεβαλιε τωρα που δεν μπορει να τις δει να τον μπαναρει ο σταυρος51
τυπε σε βλέπω στην μπουζού παρέα με καρατζον να τριβετε τουρκικές χεστρες με οδοντόβουρτσαμαλακες κανονιστε να αυτοκτονησε πανω στο πισι και να βρει ο σφακιανακης το τσατθρεντ και το τελευταιο διαλογο του με μενα
Σιγουρον. Ειναι πολύ μουνής ο Μεσιέ Σηφαλιός Φιδέλης.
Αμ φας κανα ξεγυρισμενο μπαναρισμα βραδιατικο θα σ πω εγω
ο πιρφορος ο αντισθενης εχει χασει τον ελεγχο του σαϊτΜαλλια κουβαρια θα γινουμε στο τελος ρε τυπε θε θα ξερουμε ποιος μπαναρε ποιον. Ενα ενα να τα παρουμε