Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τυπε μου τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Χθες αργα το βραδυ στο νημα με τις ξεκωλιαρες τις διασημες φορτωσα με εναν τυπο και τον μπινελικωσα λιγο, οχι και τοσο πολυ ομως. Ευεξαπτος γαρ και γω δεν θελω και πολυ. ;) Μεσα σε ενα λεπτο σβηνεται το ποστ μου και τρωω warn. Πριν προλαβω να καταλαβω οτι εχω φαει warn απαντηση αλεξ απο κατω "επιτελους". Στο καπακι απο κατω αλλο ποστ του χασοδικη λεγοντας "ετσι ειχατε μαθει εδω μεσα και τωρα σας κακοφαινεται κτλ". Λεω τι σκατα τον καναν μοντ τον χλεμπουτα; Αλλα μετα καταλαβα οτι εριξε το ρουφιανεμα του. Νομιζει οτι με αυτα και με τα γλυψιματα του στον αντμιν θα γινει μοντ :jerking:

Τα πραγματα νομιζω ειναι προφανη . Δε μου λες τωρα τυπε.
Πηρε πουθενα το ματι σου εμενα εκει τριγυρω? Αργα βραδυ ειπες ε ? Εγω δεν ημουν παντως ονλαιν τετοια ωρα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τυπε μου τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Χθες αργα το βραδυ στο νημα με τις ξεκωλιαρες τις διασημες φορτωσα με εναν τυπο και τον μπινελικωσα λιγο, οχι και τοσο πολυ ομως. Ευεξαπτος γαρ και γω δεν θελω και πολυ. ;) Μεσα σε ενα λεπτο σβηνεται το ποστ μου και τρωω warn. Πριν προλαβω να καταλαβω οτι εχω φαει warn απαντηση αλεξ απο κατω "επιτελους". Στο καπακι απο κατω αλλο ποστ του χασοδικη λεγοντας "ετσι ειχατε μαθει εδω μεσα και τωρα σας κακοφαινεται κτλ". Λεω τι σκατα τον καναν μοντ τον χλεμπουτα; Αλλα μετα καταλαβα οτι εριξε το ρουφιανεμα του. Νομιζει οτι με αυτα και με τα γλυψιματα του στον αντμιν θα γινει μοντ :jerking:

εισαι και συ!αλητακος  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πηρε πουθενα το ματι σου εμενα εκει τριγυρω? Αργα βραδυ ειπες ε ? Εγω δεν ημουν παντως ονλαιν τετοια ωρα

αφου τον δινεις με πμ γιατι δεν τον δινεις και στο θρεντ?  :think:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
Το θρεντ της αποχώρησης αλεξ  θα χεί αραγες  τόση απήχηση στο κοινό του μπου όσο του μακαριστού?   :grin:

Επισκέπτης
Mας εσπασες τον πουτσο ρε τυπε με τη γκρινια οι μοντ αυτο οι μοντο εκεινο ωωωωχ  :tickedoff:
Ενταξει ρε μεγαλε, ασε με να τους βριζω κι εγω σπιτια και μανες οπως κανουν αυτοι χωρις λογο και οχι με το πρωτο που γραφω να με κιτρινιζεται και να μην μπορω να απαντησω. Πας τωρα να βγεις κι απο πανω ενω εισαι λαθος και το ξερεις

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ενταξει ρε μεγαλε, ασε με να τους βριζω κι εγω σπιτια και μανες οπως κανουν αυτοι χωρις λογο και οχι με το πρωτο που γραφω να με κιτρινιζεται και να μην μπορω να απαντησω. Πας τωρα να βγεις κι απο πανω ενω εισαι λαθος και το ξερεις

Ε πες τον οτι θες βρισε τον και τη μανα και τη θεια και την προγιαγια. ωωχου ασε με τωρα ακουω ραφτοπουλο στο μετροπολις . Παρε κανα τηλεφωνο και συ να σ ακουσω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τυπε μου τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Χθες αργα το βραδυ στο νημα με τις ξεκωλιαρες τις διασημες φορτωσα με εναν τυπο και τον μπινελικωσα λιγο, οχι και τοσο πολυ ομως.

εδω εντοπιζω το λαθος τυπε. το σαιτ δεν σηκωνει λιγους, θελει να το κανεις καλα αυτο που κανεις.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ε πες τον οτι θες βρισε τον και τη μανα και τη θεια και την προγιαγια. ωωχου ασε με τωρα ακουω ραφτοπουλο στο μετροπολις . Παρε κανα τηλεφωνο και συ να σ ακουσω
ακουω και εγω τυπε τωρα :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε καταγγελεις μεροληψια ανοιχτα ή οφ δε ρεκορντ?

Επισκέπτης
οι μοντ τυπε βλεπουν ip καιδιαβαζουν τα πιμι των μελων δεν το ηξερες?  :think: και η κουτση μαρια το ξερει
Σχετικα νεος ειμαι τυπε σιγα σιγα τα μαθαινω ολα  :grin: δλδ ειδαν και τα πμ με τον βατραχο θα εριξαν πολυ γελιο  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μου λειπει ηδη .....γυρνα πισω αλεξ ,τα παιρνω ολα πισω ηταν η κακια η ωρα

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6

Μπα οχι δεν θυμαμαι να γυροφερνες εσυ εκεινη την ωρα. Τους μονους που θυμαμαι ειναι το παληκαρι που μπινελικιασα και τον ΡΟΥΦ. ;) Μεχρι και ο βατραχος ειχε παει για υπνο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.815
Πόντοι
25.467
Σχετικα νεος ειμαι τυπε σιγα σιγα τα μαθαινω ολα  :grin: δλδ ειδαν και τα πμ με τον βατραχο θα εριξαν πολυ γελιο  :grin:

Όλοι εχουμε πρόσβαση στα π.μ. του Λατρεία. Το να τα διαβάζεις είναι "μάστ".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom