Επισκέπτης
δλδ θες να πεις οτι βλεπουν τα π.μ :o πεφτω απ τα συννεφαδιαβαζει τα πιμι σου η λερα δεν το ξερεις?
δλδ θες να πεις οτι βλεπουν τα π.μ :o πεφτω απ τα συννεφαδιαβαζει τα πιμι σου η λερα δεν το ξερεις?
θα παω να χεσω και μεταΘα μου απαντησεις ή θα κανεις το κορόιδο?
εχεις αναθεσει σε καμια να στο αεριζει τυπε;
...κρακ....κρακ.....Αν τον πρασινιζαν δηλαδή χωρις να του κανεις αναφορα, και μετα βγαινανε και λεγανε ότι τον ρουφιάνεψες, θα ησουν ανετος? Και θα εβγαινα μετα εγω να σου λεω "πιστευω ότι τον ρουφιάνεψες αλλά δεν μπορω να το αποδειξω".
Ωραιοι που ειστε ρε πουστη μου.
Μπραβο. Πολύ ωραιος.θα παω να χεσω και μετα
Chevalier Fidèle
Χρισμένος Νωντότυπος
Global Moderator
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
ΠΙΣΤΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ!
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα
Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: ektor lopez στις: 3/09/14, 01:16 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
ειδα τις αναφορες ο αλεξ τον σφυριξε και αυτον
οι μοντ τυπε βλεπουν ip καιδιαβαζουν τα πιμι των μελων δεν το ηξερες? και η κουτση μαρια το ξερειδλδ θες να πεις οτι βλεπουν τα π.μ :o πεφτω απ τα συννεφα
Την προηγουμενη φορα που το εκανα σε αλλον μιουταραν εμενα καταλαβαινεις τωρα τι γινεται ;)
Να εισαστε σοβαροι να μην σας τον σπαμε.Mας εσπασες τον πουτσο ρε τυπε με τη γκρινια οι μοντ αυτο οι μοντο εκεινο ωωωωχ
χασοδικη οπως καταλαβαινεις ο σεβαλιες μας ενημερωνει ιδιαιτερως για τα πατηματα των κουμπιωνε
ρε ουτε το μνμ δεν εσβησαν τι πρασινισμα με λες εσυ αλλα σε λεω αλλο και δεν το καταλαβαινεις εγω αν βρισω σπιτια ειτε με ρουφιανεψουν ειτε οχι θα με μιουταρουν ;) τωρα πες αληθεια σε αρεσει να ρουφιανευεις το εχεις μεσα σουΑν τον πρασινιζαν δηλαδή χωρις να του κανεις αναφορα, και μετα βγαινανε και λεγανε ότι τον ρουφιάνεψες, θα ησουν ανετος? Και θα εβγαινα μετα εγω να σου λεω "πιστευω ότι τον ρουφιάνεψες αλλά δεν μπορω να το αποδειξω".
Ωραιοι που ειστε ρε πουστη μου.
μαλλον δεν θα ειχε διαβασει το τοπικ του μακαριτη τυπεοι μοντ τυπε βλεπουν ip καιδιαβαζουν τα πιμι των μελων δεν το ηξερες? και η κουτση μαρια το ξερει
Τυπε για πες. Τι εγινε? Ποιοι ηταν εκεινη την ωρα στο θρεντ ποιος εβρισε κλπ και θα καταλαβει ο κοσμος τι ακριβως εγινε. Θα βγαλει τα συμπερασματα του
Γιατι το ειπες ρε μουνοπανο?
μπολντισμος = ρουφιανιλικι αυτο ειστε και τιποτε παραπανω ζητω η μπεσα και ο νωντισμοςμηδεμια καλυψη σε νωντοτυπους.
τεθηκε τετοιο θεμα και το εχασα???? να με ακουτε οταν προβλεπω πως δε τη βγαζει μεχρι τα χριστουγεννααλεξ συγνωμη αγορι μου,μην φυγεις απο το σαιτ
αλεξ συγνωμη αγορι μου,μην φυγεις απο το σαιτ
Τυπε μου τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Χθες αργα το βραδυ στο νημα με τις ξεκωλιαρες τις διασημες φορτωσα με εναν τυπο και τον μπινελικωσα λιγο, οχι και τοσο πολυ ομως. Ευεξαπτος γαρ και γω δεν θελω και πολυ. ;) Μεσα σε ενα λεπτο σβηνεται το ποστ μου και τρωω warn. Πριν προλαβω να καταλαβω οτι εχω φαει warn απαντηση αλεξ απο κατω "επιτελους". Στο καπακι απο κατω αλλο ποστ του χασοδικη λεγοντας "ετσι ειχατε μαθει εδω μεσα και τωρα σας κακοφαινεται κτλ". Λεω τι σκατα τον καναν μοντ τον χλεμπουτα; Αλλα μετα καταλαβα οτι εριξε το ρουφιανεμα του. Νομιζει οτι με αυτα και με τα γλυψιματα του στον αντμιν θα γινει μοντ