Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αν τον πρασινιζαν δηλαδή χωρις να του κανεις αναφορα, και μετα βγαινανε και λεγανε ότι τον ρουφιάνεψες, θα ησουν ανετος? Και θα εβγαινα μετα εγω να σου λεω "πιστευω ότι τον ρουφιάνεψες αλλά δεν μπορω να το αποδειξω".
Ωραιοι που ειστε ρε πουστη μου.
...κρακ....κρακ.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Chevalier Fidèle
Χρισμένος Νωντότυπος
Global Moderator
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

ΠΙΣΤΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ!

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα

Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: ektor lopez στις: 3/09/14, 01:16 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή

ειδα τις αναφορες ο αλεξ τον σφυριξε και αυτον   :grin:

Σσσσ σταματα ρε οχι ολα στη φορα :o

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Την προηγουμενη φορα που το εκανα σε αλλον μιουταραν εμενα καταλαβαινεις τωρα τι γινεται  ;)

Mας εσπασες τον πουτσο ρε τυπε με τη γκρινια οι μοντ αυτο οι μοντο εκεινο ωωωωχ  :tickedoff:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χασοδικη οπως καταλαβαινεις ο σεβαλιες μας ενημερωνει ιδιαιτερως για τα πατηματα των κουμπιωνε

Επισκέπτης
Αν τον πρασινιζαν δηλαδή χωρις να του κανεις αναφορα, και μετα βγαινανε και λεγανε ότι τον ρουφιάνεψες, θα ησουν ανετος? Και θα εβγαινα μετα εγω να σου λεω "πιστευω ότι τον ρουφιάνεψες αλλά δεν μπορω να το αποδειξω".
Ωραιοι που ειστε ρε πουστη μου.
ρε ουτε το μνμ δεν εσβησαν τι πρασινισμα με λες εσυ  :uglystupid: αλλα σε λεω αλλο και δεν το καταλαβαινεις εγω αν βρισω σπιτια ειτε με ρουφιανεψουν ειτε οχι θα με μιουταρουν  ;) τωρα πες αληθεια σε αρεσει να ρουφιανευεις το εχεις μεσα σου  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Τυπε για πες. Τι εγινε? Ποιοι ηταν εκεινη την ωρα στο θρεντ ποιος εβρισε κλπ και θα καταλαβει ο κοσμος τι ακριβως εγινε. Θα βγαλει τα συμπερασματα του

Τυπε μου τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Χθες αργα το βραδυ στο νημα με τις ξεκωλιαρες τις διασημες φορτωσα με εναν τυπο και τον μπινελικωσα λιγο, οχι και τοσο πολυ ομως. Ευεξαπτος γαρ και γω δεν θελω και πολυ. ;) Μεσα σε ενα λεπτο σβηνεται το ποστ μου και τρωω warn. Πριν προλαβω να καταλαβω οτι εχω φαει warn απαντηση αλεξ απο κατω "επιτελους". Στο καπακι απο κατω αλλο ποστ του χασοδικη λεγοντας "ετσι ειχατε μαθει εδω μεσα και τωρα σας κακοφαινεται κτλ". Λεω τι σκατα τον καναν μοντ τον χλεμπουτα; Αλλα μετα καταλαβα οτι εριξε το ρουφιανεμα του. Νομιζει οτι με αυτα και με τα γλυψιματα του στον αντμιν θα γινει μοντ :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αλεξ συγνωμη αγορι μου,μην φυγεις απο το σαιτ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τυπε μου τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Χθες αργα το βραδυ στο νημα με τις ξεκωλιαρες τις διασημες φορτωσα με εναν τυπο και τον μπινελικωσα λιγο, οχι και τοσο πολυ ομως. Ευεξαπτος γαρ και γω δεν θελω και πολυ. ;) Μεσα σε ενα λεπτο σβηνεται το ποστ μου και τρωω warn. Πριν προλαβω να καταλαβω οτι εχω φαει warn απαντηση αλεξ απο κατω "επιτελους". Στο καπακι απο κατω αλλο ποστ του χασοδικη λεγοντας "ετσι ειχατε μαθει εδω μεσα και τωρα σας κακοφαινεται κτλ". Λεω τι σκατα τον καναν μοντ τον χλεμπουτα; Αλλα μετα καταλαβα οτι εριξε το ρουφιανεμα του. Νομιζει οτι με αυτα και με τα γλυψιματα του στον αντμιν θα γινει μοντ :jerking:

γιαυτο ηθελε να γινει μπολντοτυπος λες για ναχει καλυψη απο την κατακραυγη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom