dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
διαδιδει φημες μπιλυ στην πιατσα,Ο γλίτσας φταίει...
διαδιδει φημες μπιλυ στην πιατσα,Ο γλίτσας φταίει...
:Sδιαδιδει φημες μπιλυ στην πιατσα,
παιζει να ειναι ο πιο πιρφορος αντμιν σε μπουρδελοσαϊτ στο ιντερνετ...δες πως κανει για τις φωτο απο μουνετα του μουντιαλ :S
τα ποδαρια του...βατραχε τι εφαγες για βραδυ
οτι βλέπω λεωΟ γλίτσας φταίει...
μαν η ποδολαγνεία έχει καταστρέψει κόσμο ;)
οτι βλέπω λεω
το ξερεις πως ειπα στον ελσο να δωσει χαιρετισματα στο σταμουλη και ειπε οτι θα του τα δωσει.... :S καθε μερα χαμουρευονται μου φαινεται... :Sμαν η ποδολαγνεία έχει καταστρέψει κόσμο ;)
Για πόσους κλώνους με κόβεις να έχω μαν/τύπε? ;)οτι βλέπω λεω
όσους ενα μέσο μέλος του μπου....πεντεΓια πόσους κλώνους με κόβεις να έχω μαν/τύπε? ;)
όσους ενα μέσο μέλος του μπου....πεντε
ο νωντας δεν εχει κλωνους....ανακαλυπτε κλωνους και τους ξεφτυλιζε δημοσια ;)όσους ενα μέσο μέλος του μπου....πεντε
δεν είναι μέσο μελοςο νωντας δεν εχει κλωνους....ανακαλυπτε κλωνους και τους ξεφτυλιζε δημοσια ;)
ζητω ο Νωντας.ο νωντας δεν εχει κλωνους....ανακαλυπτε κλωνους και τους ξεφτυλιζε δημοσια ;)
το ξερεις πως ειπα στον ελσο να δωσει χαιρετισματα στο σταμουλη και ειπε οτι θα του τα δωσει.... :S καθε μερα χαμουρευονται μου φαινεται... :S
αν δεν τον παρεσυραν οι σειρηνες, ο σταμουλης θα ηταν υποδειγμα νωντοτυπου .... οι αλλοι φταινε που του φουσκωσαν τα μυαλα ;)θα τιμωρηθείς για όσα έκανες στον σταμούλη να 'μουν από μια γωνιά να σε βλέπω όταν θα κλαις μπροστά στο τελώνιο και θα απολογείσαι πως ήταν μόνο ένα φόρουμ στο νετ και παίζατε ;)
θα τιμωρηθείς για όσα έκανες στον σταμούλη να 'μουν από μια γωνιά να σε βλέπω όταν θα κλαις μπροστά στο τελώνιο και θα απολογείσαι πως ήταν μόνο ένα φόρουμ στο νετ και παίζατε ;)
με τοστακια Στέργιου μεσαβατραχε πες καμια ιστορια απο το στρατο