kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
έχω ανοίξει την τετάρτη χαινεκεν....βράζει ο κάμποςΈχω Bitdefender Total Security 2015...![]()
Εγώ δεν έχω τίποτα ακάπωτος τελείως ;)
Βάτραχε σερφάρεις απο το μπαλκόνι?σε απαξίωσαν ολλανδός και τσάμπο σήμερα αλλά ήσουν βαρύ πεπόνι και το έσωσες ;)
θα παρουμε μαζι το διαρδρομο της μαριαννας? ;)σε απαξίωσαν ολλανδός και τσάμπο σήμερα αλλά ήσουν βαρύ πεπόνι και το έσωσες ;)
σε απαξίωσαν ολλανδός και τσάμπο σήμερα αλλά ήσουν βαρύ πεπόνι και το έσωσες ;)
θα παρουμε μαζι το διαρδρομο της μαριαννας? ;)
Γιατί σε χαλάνε τα καυσαέρια της πατησίων?
σε λιγο θα σπασει και ο αντισθενης ;) βγασει δε βγαζει το καλοκαιρι :SΈχουν σπάσει πολλά νικ......![]()
εγω θα παρω την οθονη lcd που εχει να τη βαλω διπλα στη χεστρα να βλεπω κατω παρταλι ;)θα το μοιράσουμε στα 3 αν θες γιατί έχω κανονίσει με ντελικατέσεν ;)
Έχει σπάσει εδώ και καιρό,δεν τον βλέπεις σα ξελιγωμένος κάνει τελευταία.σε λιγο θα σπασει και ο αντισθενης ;) βγασει δε βγαζει το καλοκαιρι :S
Ο τσάμπο σήμερα πού;![]()
παιζει να ειναι ο πιο πιρφορος αντμιν σε μπουρδελοσαϊτ στο ιντερνετ...δες πως κανει για τις φωτο απο μουνετα του μουντιαλ :SΈχει σπάσει εδώ και καιρό,δεν τον βλέπεις σα ξελιγωμένος κάνει τελευταία.![]()
οκ λάθος χθες ήταν τρως μία απαξίωση την μέρα![]()
Έχει ξεπεράσει και τον Αλεξ.παιζει να ειναι ο πιο πιρφορος αντμιν σε μπουρδελοσαϊτ στο ιντερνετ...δες πως κανει για τις φωτο απο μουνετα του μουντιαλ :S
Ο γλίτσας φταίει...κοντε θα σε γαμησω.![]()
![]()