Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
έλα φίλε καλησπέρα δεν σε είδα :think: ίσως ο άντμιν σαμποτάρει το θρεντ και το στέλνει γρηγορότερα χαμηλά στον πίνακα ;)

αγορασες βερμουδα μπιλαμπονγκ για το σαμερ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αγορασες βερμουδα μπιλαμπονγκ για το σαμερ?

δεν είμαι βερμουδάκιας γενικά ;)

έχω σπίτι μου πλαστικό μπουκαλάκι με αγιασμό από θεοφάνεια που μου είχε δώσει φίλος πριν από δύο χρόνια, εκτός ψυγείου δεν έχει πάθει τίποτα ούτε μυρίζει ούτε πρασινάδα τίποτα, δεν κάνω πλάκα αυτό είναι δυνατόν να συμβεί? :P

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

έχω σπίτι μου πλαστικό μπουκαλάκι με αγιασμό από θεοφάνεια που μου είχε δώσει φίλος πριν από δύο χρόνια, εκτός ψυγείου δεν έχει πάθει τίποτα ούτε μυρίζει ούτε πρασινάδα τίποτα, δεν κάνω πλάκα αυτό είναι δυνατόν να συμβεί? :P

οταν πηγαινα δημοτικο θυμαμαι που εβλεπα το βραδυ της αναστασης του παπαδες στην ιερουσαλημ να παιζουν μπουκετα κ κουτουλιες για το αγιο φως

θυμαμαι που ειχαν σκασει κατι με ασπρα ρασα κ εναν παππου στην πλατη που πηγε να το κλεψει μια φορα κ πεσανε πανω του κ τον σβερκωσαν οι ορθοντοξ καβαλιερς

γνωμη σου

Επισκέπτης

:2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οταν πηγαινα δημοτικο θυμαμαι που εβλεπα το βραδυ της αναστασης του παπαδες στην ιερουσαλημ να παιζουν μπουκετα κ κουτουλιες για το αγιο φως

θυμαμαι που ειχαν σκασει κατι με ασπρα ρασα κ εναν παππου στην πλατη που πηγε να το κλεψει μια φορα κ πεσανε πανω του κ τον σβερκωσαν οι ορθοντοξ καβαλιερς

γνωμη σου

έπρεπε να τον θάψουν επί τόπου τον κωλόγερα ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
θα ηθελες να ειναι αυτη η δουλεια σου?να προστατευεις το αγιο φως?

αυτά είναι γραφικότητες φίλε το θέμα είναι αν ο γραφικός είναι εκείνος που επιτίθεται/σαμποτάρει ή ο άλλος που αμύνεται και τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ή και οι δύο, την γνώμη σου ;)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
αυτά είναι γραφικότητες φίλε το θέμα είναι αν ο γραφικός είναι εκείνος που επιτίθεται/σαμποτάρει ή ο άλλος που αμύνεται και τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ή και οι δύο, την γνώμη σου ;)

μηπως απλα το αναβουνε με ζιπο ?

Επισκέπτης
με προτειναν φιλοι να παμε τον νοεμβρη για κανα δεκαημερο, λενε οτι ειναι τελεια οσοι πηγαν.
θα ανοιξω θεμα καποια στιγμη για να μαθω πραγματα για το πουκετ, παντως με ειπαν με ενα 1000 εισαι καλα με τα αεροπορικα μεσα... και με εκανε εντυπωση για τοσο μακρια να εχει φθηνα εισητηρια  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom