kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
καλησπερα βατραχε
έλα φίλε καλησπέρα δεν σε είδα ίσως ο άντμιν σαμποτάρει το θρεντ και το στέλνει γρηγορότερα χαμηλά στον πίνακα ;)
καλησπερα βατραχε
έλα φίλε καλησπέρα δεν σε είδα ίσως ο άντμιν σαμποτάρει το θρεντ και το στέλνει γρηγορότερα χαμηλά στον πίνακα ;)
αγορασες βερμουδα μπιλαμπονγκ για το σαμερ?
δεν είμαι βερμουδάκιας γενικά ;)
έχω σπίτι μου πλαστικό μπουκαλάκι με αγιασμό από θεοφάνεια που μου είχε δώσει φίλος πριν από δύο χρόνια, εκτός ψυγείου δεν έχει πάθει τίποτα ούτε μυρίζει ούτε πρασινάδα τίποτα, δεν κάνω πλάκα αυτό είναι δυνατόν να συμβεί?
δεν είμαι βερμουδάκιας γενικά ;)
έχω σπίτι μου πλαστικό μπουκαλάκι με αγιασμό από θεοφάνεια που μου είχε δώσει φίλος πριν από δύο χρόνια, εκτός ψυγείου δεν έχει πάθει τίποτα ούτε μυρίζει ούτε πρασινάδα τίποτα, δεν κάνω πλάκα αυτό είναι δυνατόν να συμβεί?
οταν πηγαινα δημοτικο θυμαμαι που εβλεπα το βραδυ της αναστασης του παπαδες στην ιερουσαλημ να παιζουν μπουκετα κ κουτουλιες για το αγιο φως
θυμαμαι που ειχαν σκασει κατι με ασπρα ρασα κ εναν παππου στην πλατη που πηγε να το κλεψει μια φορα κ πεσανε πανω του κ τον σβερκωσαν οι ορθοντοξ καβαλιερς
γνωμη σου
να σε ρωτησω κατι φιλεγιατί γελάς ρε φίλε
έπρεπε να τον θάψουν επί τόπου τον κωλόγερα ;)
θα ηθελες να ειναι αυτη η δουλεια σου?να προστατευεις το αγιο φως?
να σε ρωτησω κατι φιλε
θα ηθελες να ειναι αυτη η δουλεια σου?να προστατευεις το αγιο φως?
καμια σχεση, εχεις παει πουκετέλα ρώτα μαν θα με ρωτήσεις αν πιστεύω αυτά που γράφω έτσι δεν είναι
καμια σχεση, εχεις παει πουκετ
αυτά είναι γραφικότητες φίλε το θέμα είναι αν ο γραφικός είναι εκείνος που επιτίθεται/σαμποτάρει ή ο άλλος που αμύνεται και τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ή και οι δύο, την γνώμη σου ;)
με προτειναν φιλοι να παμε τον νοεμβρη για κανα δεκαημερο, λενε οτι ειναι τελεια οσοι πηγαν.
μηπως απλα το αναβουνε με ζιπο ?
μηπως απλα το αναβουνε με ζιπο ?