μπορει να ειχε πεντε παιδια ο ανθυπασπιστης και να πειναγανε......το σκεφτηκες αυτο;
Δε με νοιάζει φίλε...για την νοοτροπία λέω,απλά... Ήμουν και στρατό στην περιοχή σου...τα καλύτερα μουνιά έχετε τύπε/μαν...
μπορει να ειχε πεντε παιδια ο ανθυπασπιστης και να πειναγανε......το σκεφτηκες αυτο;
δεν θυμάμαι γιατί ένας φίλος είχε μαζεμένα σε έναν νέο -30άρη σε ηλικία πάντως- που ήταν γενικά μαλάκας, κάποια στιγμή μεσημέρι στον θάλαμο τον συναντάει στον διάδρομο μπροστά από το κρεβάτι μου και κάτι του έλεγε με την μούρη κολλημένη πάνω του μέχρι να σηκωθώ του είχε σκάσει κουτουλιά αλά ζιντάν και του άνοιξε την μύτη το θέμα δεν έφτασε ποτέ στην διοίκηση
δεν ειχες καναν κωστα να πας σε καμια γιορτη σημερα;καμια ελενη;Τι κάνετε ψυχάκηδες?Όλα καλά??
γιατί οι εποπ που καβατζώνανε ψωμί από τα μαγειρεία ήταν καλύτεροι, αλλά θα μου πεις από την άλλη αν δεν το έπαιρναν στα σκουπίδια θα κατέληγε μαζί με τα υπόλοιπα που περίσσευαν
μπορει να ηταν της θρησκειαςΔεν ήταν ελεύθερος να αποφασίσει πόσα παιδιά θα κάνει;
Α μπα ,τους πήρα τηλέφωνο,είμαι πολύ κουρασμένη.Εδώ θα σας κατσικωθώ.δεν ειχες καναν κωστα να πας σε καμια γιορτη σημερα;καμια ελενη;
Δεν ήταν ελεύθερος να αποφασίσει πόσα παιδιά θα κάνει;
Βάτραχε πιστεύεις ότι απολυόμαστε ποτέ απ' το στρατό ή υποκρινόμαστε ότι απολυθήκαμε;
τον αλτεκ πως τον εχεις καλα;Α μπα ,τους πήρα τηλέφωνο,είμαι πολύ κουρασμένη.Εδώ θα σας κατσικωθώ.
γιατί οι εποπ που καβατζώνανε ψωμί από τα μαγειρεία ήταν καλύτεροι, αλλά θα μου πεις από την άλλη αν δεν το έπαιρναν στα σκουπίδια θα κατέληγε μαζί με τα υπόλοιπα που περίσσευαν
Άλλο το ψωμάκι και άλλο να κάνεις ντου,στις αποθήκες να κλέβεις...
μεγαλη αλιμουρα γινοταν στις παραγωγικες σχολες.....εκει το πολιτικο προσωπικο αλωνιζε....απο τηλεορασεις και πισι στο σπιτι μεχρι τυρι φετα σε δοχεια και αρνια ολοκληρα το πασχα......ναι αλλά μετά μπορεί οι εποπ να πήγαιναν με τα ψωμιά στο σπίτι του ανθύπα και να κάνανε παπάρες στην σαλάτα με το λάδι του ΕΣ άρα μαζί τα φάγανε
Το χειρίστηκες έξυπνα. ;)Α μπα ,τους πήρα τηλέφωνο,είμαι πολύ κουρασμένη.Εδώ θα σας κατσικωθώ.
Τι κάνει αυτή η ψυχή,δεν μπαίνει πια?τον αλτεκ πως τον εχεις καλα;
εγω επιασα εναν να τραβαει μαλακια στην σκοπια,πυλη ητανβατραχε ειχες πιασει κανεναν να τραβαει μαλακια στο θαλαμο?
μπαινει αραια και πουΤι κάνει αυτή η ψυχή,δεν μπαίνει πια?
εγω επιασα εναν να τραβαει μαλακια στην σκοπια,πυλη ηταν
έβλεπε τσόντα στο κινητό μαν ή με την φαντασία έκανε παιχνίδι
οταν ημουν εγω στον στρατο ως στελεχος φυσικα δεν ειχαμε κινητα με τσοντες και καμερες μανέβλεπε τσόντα στο κινητό μαν ή με την φαντασία έκανε παιχνίδι