dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
βατραχε μην πεφτεις λιγες διατασουλες λιγο ιζοσταρ κ ξαναμπαινεις
Εμένα γιατί δε μου χεις πει να δω αυτή την ταινία
βατραχε μην πεφτεις λιγες διατασουλες λιγο ιζοσταρ κ ξαναμπαινεις
Εμένα γιατί δε μου χεις πει να δω αυτή την ταινία
δεν το χω δει και δεν κατάλαβα την ατάκα,για εξήγησεφιλε βλεπω παραπεντε στο τελος που γεννησε η γαρουφαλια το αμεα το κοριτσακι κ λεει ατακα η μακρυπουλια οτι η κοινωνια εχει ταλεντο να βρισκει τα ελατωματα του αλλου μεγαλη αληθεια ρισπεκτ στην παλιοπουστα τον καπουτζιδη
την γνώμη σου
Δεν τον ξέρω τον τύπο Πάνα, αλλά για να ήταν μέλος του σάιτ, σκατά θα ήταν κι αυτός.
Σιχαίνομαι αυτό το σάιτ και όλα τα μέλη του.
Και σκατά στην κοινωνία σας.
αυτό το σαϊτ πρεπει να κλεισει τυπε ;)Δεν τον ξέρω τον τύπο Πάνα, αλλά για να ήταν μέλος του σάιτ, σκατά θα ήταν κι αυτός.
Σιχαίνομαι αυτό το σάιτ και όλα τα μέλη του.
Και σκατά στην κοινωνία σας.
αυτό το σαϊτ πρεπει να κλεισει τυπε ;)
ρε γιωτά αντί να βάλεις τόνο πας και βάζεις διαλυτικά ενώ δεν χρειάζονται
ρε γιωτά αντί να βάλεις τόνο πας και βάζεις διαλυτικά ενώ δεν χρειάζονται
σε εκανα και ασχολήθηκες με την ορθογραφία όμως ;) οτι θελω σε κανω βατραχε, οπως χτυπαω το ντεφι χορευεις ;)ρε γιωτά αντί να βάλεις τόνο πας και βάζεις διαλυτικά ενώ δεν χρειάζονται
πες καμια ιστορια απο το κεντρο καταταξης
Στην προηγούμενη σελίδα σου πόσταρα ένα βιβλίο,θέλω τη γνώμη σου
σε μαγειρεία μετά το βραδινό έχουν ξεμείνει 2 φαντάροι στην λάντζα, οι υπόλοιποι της αγγαρείας εξαφανισμένοι από τους νεροχύτες φιδιάζουν κάνοντας πως στρώνουν τα τραπέζια, εγώ σε διπλανό δωμάτιο πλένω ποτήρια, στίβες οι δίσκοι ο ένας μέσα στον άλλον αμέτρητοι είχε φάει όλο το σύνταγμα, σε κάποια φάση ακούω να πετάνε όλους τους δίσκους στην γούβα του νεροχύτη γεμίζουν με νερό και αδειάζουν μέσα όλο το υγρό πιάτων σε μισή ώρα είχαν τελειώσει, το καλύτερο ήταν ότι εκεί που είχαν πελαγώσει και τους έκοψε να κάνουν την μαγκιά πετώντας τους δίσκους μέσα κλπ έψελναν το Χριστός Ανέστη
Βάτραχε έχεις σκεφτεί ποτέ από μέσα σου για φίλη ή γνωστή σου που πέρασε τα 30 καθώς της μιλάς γιατί δεν έχει κάνει παιδιά;
οταν ήσουν φαντάρος ο σταμουλης ρωταγε συνεχεια για σενα ;)απιστευτες μαγικες στιγμες
καλό φαίνεται για να πειράξεις κανάν κολλημένο αριστερό αλλά από εκεί και πέρα με επιφύλαξη
σε μαγειρεία μετά το βραδινό έχουν ξεμείνει 2 φαντάροι στην λάντζα, οι υπόλοιποι της αγγαρείας εξαφανισμένοι από τους νεροχύτες φιδιάζουν