Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εμένα γιατί δε μου χεις πει να δω αυτή την ταινία

φιλε βλεπω παραπεντε στο τελος που  γεννησε η γαρουφαλια το αμεα το κοριτσακι κ λεει ατακα η μακρυπουλια οτι η κοινωνια εχει ταλεντο να βρισκει τα ελατωματα του αλλου μεγαλη αληθεια ρισπεκτ στην παλιοπουστα τον καπουτζιδη

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
φιλε βλεπω παραπεντε στο τελος που  γεννησε η γαρουφαλια το αμεα το κοριτσακι κ λεει ατακα η μακρυπουλια οτι η κοινωνια εχει ταλεντο να βρισκει τα ελατωματα του αλλου μεγαλη αληθεια ρισπεκτ στην παλιοπουστα τον καπουτζιδη
δεν το χω δει και δεν κατάλαβα την ατάκα,για εξήγησε

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Δεν τον ξέρω τον τύπο Πάνα, αλλά για να ήταν μέλος του σάιτ, σκατά θα ήταν κι αυτός.

Σιχαίνομαι αυτό το σάιτ και όλα τα μέλη του.

Και σκατά στην κοινωνία σας.

9SXMtXd.jpg

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δεν τον ξέρω τον τύπο Πάνα, αλλά για να ήταν μέλος του σάιτ, σκατά θα ήταν κι αυτός.

Σιχαίνομαι αυτό το σάιτ και όλα τα μέλη του.

Και σκατά στην κοινωνία σας.
αυτό το σαϊτ πρεπει να κλεισει τυπε  ;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βάτραχε έχεις σκεφτεί ποτέ από μέσα σου για φίλη ή γνωστή σου που πέρασε τα 30 καθώς της μιλάς γιατί δεν έχει κάνει παιδιά;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε γιωτά αντί να βάλεις τόνο πας και βάζεις διαλυτικά ενώ δεν χρειάζονται :2on1:
σε εκανα και ασχολήθηκες με την ορθογραφία όμως  ;) οτι θελω σε κανω βατραχε, οπως χτυπαω το ντεφι χορευεις ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
πες καμια ιστορια απο το κεντρο  καταταξης

σε μαγειρεία μετά το βραδινό έχουν ξεμείνει 2 φαντάροι στην λάντζα, οι υπόλοιποι της αγγαρείας εξαφανισμένοι από τους νεροχύτες φιδιάζουν κάνοντας πως στρώνουν τα τραπέζια, εγώ σε διπλανό δωμάτιο πλένω ποτήρια, στίβες οι δίσκοι ο ένας μέσα στον άλλον αμέτρητοι είχε φάει όλο το σύνταγμα, σε κάποια φάση ακούω να πετάνε όλους τους δίσκους στην γούβα του νεροχύτη γεμίζουν με νερό και αδειάζουν μέσα όλο το υγρό πιάτων σε μισή ώρα είχαν τελειώσει, το καλύτερο ήταν ότι εκεί που είχαν πελαγώσει και τους έκοψε να κάνουν την μαγκιά πετώντας τους δίσκους μέσα κλπ έψελναν το Χριστός Ανέστη :rockon:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
σε μαγειρεία μετά το βραδινό έχουν ξεμείνει 2 φαντάροι στην λάντζα, οι υπόλοιποι της αγγαρείας εξαφανισμένοι από τους νεροχύτες φιδιάζουν κάνοντας πως στρώνουν τα τραπέζια, εγώ σε διπλανό δωμάτιο πλένω ποτήρια, στίβες οι δίσκοι ο ένας μέσα στον άλλον αμέτρητοι είχε φάει όλο το σύνταγμα, σε κάποια φάση ακούω να πετάνε όλους τους δίσκους στην γούβα του νεροχύτη γεμίζουν με νερό και αδειάζουν μέσα όλο το υγρό πιάτων σε μισή ώρα είχαν τελειώσει, το καλύτερο ήταν ότι εκεί που είχαν πελαγώσει και τους έκοψε να κάνουν την μαγκιά πετώντας τους δίσκους μέσα κλπ έψελναν το Χριστός Ανέστη :rockon:

απιστευτες μαγικες στιγμες

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Βάτραχε έχεις σκεφτεί ποτέ από μέσα σου για φίλη ή γνωστή σου που πέρασε τα 30 καθώς της μιλάς γιατί δεν έχει κάνει παιδιά;

ασφαλώς και σκέφτομαι ότι θα κάνει λάθος επιλογή λόγω βιασύνης :)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
σε μαγειρεία μετά το βραδινό έχουν ξεμείνει 2 φαντάροι στην λάντζα, οι υπόλοιποι της αγγαρείας εξαφανισμένοι από τους νεροχύτες φιδιάζουν

Φίλε όσο υπάρχει αυτό το φαινόμενο η Ελλάδα θα πηγαίνει κατά διαόλου. Τη γνώμη σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom