kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Φίλε όσο υπάρχει αυτό το φαινόμενο η Ελλάδα θα πηγαίνει κατά διαόλου. Τη γνώμη σου.
είναι γνωστό ότι ο στρατός αποτελεί μικρόκοσμο της κοινωνίας που ζούμε
Φίλε όσο υπάρχει αυτό το φαινόμενο η Ελλάδα θα πηγαίνει κατά διαόλου. Τη γνώμη σου.
ασφαλώς και σκέφτομαι ότι θα κάνει λάθος επιλογή λόγω βιασύνης
Πας ένα βήμα παρακάτω εσύ. Εγώ κάνω μόνο την πρώτη σκέψη τελείως ασυναίσθητα. Τελικά οι γυναίκες αντιμετωπίζουν φοβερές πιέσεις από την κοινωνία που δεν αντιμετωπίζουμε εμείς. Εμείς είμαστε ελεύθεροι να ηδονιζόμαστε μέχρι τα βαθειά γεράματα.
ο στρατος σε προστατευει οταν φορας την στολη δεν μπορει να σε πειραξει κανεις γτ θα μπλεξει με στρατοδικειο
οποτε ειναι μαλακια αυτο που ειπες ο στρατος ειναι μια μη ρεαλιστικη κατασταση
η βιολογία τις πιέζει επίσης
Μικρογραφία ή σχολείο;
εγώ είδα να πέφτει και ξύλο πάντως
επίσης είδα ρουφιάνους, γλείφτες, σκατάδες, μουνήδες, κλέφτες, αδιάφορους, απάλευτους, καλά παιδιά, νορμάλ παιδιά και άλλα πολλά
εγω σε ενα απορουσα παντως.....στην ευκολια με την οποια διναν οπλα σε καθε καρυδιας καρυδιεγώ είδα να πέφτει και ξύλο πάντως
επίσης είδα ρουφιάνους, γλείφτες, σκατάδες, μουνήδες, κλέφτες, αδιάφορους, απάλευτους, καλά παιδιά, νορμάλ παιδιά και άλλα πολλά
Σωστός. Αλλά... Θέλουν από ένστικτο να γίνουν μάνες; Ή τους επιβάλλεται κοινωνικά; Η φύση δεν είχε λόγω να δημιουργήσει τέτοιο ένστικτο καθότι προ της αντισύλληψης επαρκούσε η ερωτική επιθυμία.
και σχολείο σωστά
μπορει να ειχε πεντε παιδια ο ανθυπασπιστης και να πειναγανε......το σκεφτηκες αυτο;Αν θεωρείς "τον ξεφτίλα ανθυπασπιστή" (μικρόκοσμο της κοινωνίας που ζούμε),που κλέβει λάδι κτλ...από το στρατόπεδο...τότε ναι είναι... :o
για πες το σκηνικο με το ξυλο
εγω σε ενα απορουσα παντως.....στην ευκολια με την οποια διναν οπλα σε καθε καρυδιας καρυδι
Αν θεωρείς "τον ξεφτίλα ανθυπασπιστή" (μικρόκοσμο της κοινωνίας που ζούμε),που κλέβει λάδι κτλ...από το στρατόπεδο...τότε ναι είναι... :o
μπορει να ειχε πεντε παιδια ο ανθυπασπιστης και να πειναγανε......το σκεφτηκες αυτο;