Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το Μήτσο ξεφτιλίσανε πάρα πολύ. Και δεν εννοώ στο σάιτ. Από κοντά. Του φέρθηκαν όπως φερόμασταν σε κάτι χαζούς συμμαθητές μας στο γυμνάσιο. :S
Εκεί πλέον δε μπορούμε να μιλάμε για στρατηγικές μαρκετινγκ. Ήταν καθαρή κακία προς τον συνάνθρωπο που στέκεται μπροστά σου με σάρκα και οστά...

εκανε καμακι με κλωνους στο κοσμοπολιταν με πμ τον καταλαβαινανε απο χιλιομετρα και τον βριζανε και μετα ελεγε οτι απλα ηθελε να τεσταρει κατι  :uglystupid:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το Μήτσο ξεφτιλίσανε πάρα πολύ. Και δεν εννοώ στο σάιτ. Από κοντά. Του φέρθηκαν όπως φερόμασταν σε κάτι χαζούς συμμαθητές μας στο γυμνάσιο. :S
Εκεί πλέον δε μπορούμε να μιλάμε για στρατηγικές μαρκετινγκ. Ήταν καθαρή κακία προς τον συνάνθρωπο που στέκεται μπροστά σου με σάρκα και οστά...

Τύπε μου έχουν ζαλίσει τα @@ ότι εσύ και ο έκτορας είστε κλώνοι μοντερέιτορ...τι ψάχνεις τώρα... :rolleyes: Έχω πάει για μπάλα και ξέρω...έχω γνωρίσει από κοντά πάνω από 40 μέλη των σάιτ... Έχω την εμπειρία πλέον και δεν κάνω παρέα σε τσάρκες κτλ...με πάνω από 10 μέλη...  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχει γεμισει και η βεσπα με την οποια μετακινειταιτο συνολο των μπολντοτυπων, που θα το βαλετε το νεο μελος?  :birdman:

υπαρχουν κρυφα μελη, sleepers που θα ενεργοποιηθουν μονο αν παραστει αναγκη. ο μπολντισμος δουλευει μεθοδευμενα και ελιτιστικα χωρις χαζες δημοσιοποιησεις.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εκανε καμακι με κλωνους στο κοσμοπολιταν με πμ τον καταλαβαινανε απο χιλιομετρα και τον βριζανε και μετα ελεγε οτι απλα ηθελε να τεσταρει κατι  :uglystupid:
:2funny:
νομιζω οτι ο Μητσος εχει γραψει ''ιστορια΄'' στο Ελληνικο διαδικτυο...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
υπαρχουν κρυφα μελη, sleepers που θα ενεργοποιηθουν μονο αν παραστει αναγκη. ο μπολντισμος δουλευει μεθοδευμενα και ελιτιστικα χωρις χαζες δημοσιοποιησεις.
σαν τα ζομπι πισι ενα πραγμα  :birdman: καθολου απιθανο να εχετε και κανα δυο ζομπι στην ομαδα  :birdman:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Τύπε μου έχουν ζαλίσει τα @@ ότι εσύ και ο έκτορας είσατε κλώνοι μοντερέιτορ...τι ψάχνεις τώρα...
κ για τον gl τα ιδια λεγανε...καπου τα ειχε πιασει το ματι μου.,.. :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εγω στηριζω μητσαρα παντως....τον ΠΠο που ειχε φιαξει 200 κλωνους και τον ξεβρακωσε ο ιδιος ο αντι, κανεις δεν τον εχει απαξιωσει τοσο σαν τον μητσαρα  :rockon: ο μητσαρας ηταν ο πρωτοπορος του κλωνινγκ και κατι αλεξ71 - ροουα, κατι ΠΠοι κλο ειναι απλα στη σκια του....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Τύπε μου έχουν ζαλίσει τα @@ ότι εσύ και ο έκτορας είστε κλώνοι μοντερέιτορ...τι ψάχνεις τώρα... :rolleyes: Έχω πάει για μπάλα και ξέρω...έχω γνωρίσει από κοντά πάνω από 40 μέλη των σάιτ... Έχω την εμπειρία πλέον και δεν κάνω παρέα σε τσάρκες κτλ...με πάνω από 10 μέλη...  ;)

Για τον έκτορα λένε οτι ειναι ο ζερο :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εγω στηριζω μητσαρα παντως....τον ΠΠο που ειχε φιαξει 200 κλωνους και τον ξεβρακωσε ο ιδιος ο αντι, κανεις δεν τον εχει απαξιωσει τοσο σαν τον μητσαρα  :rockon: ο μητσαρας ηταν ο πρωτοπορος του κλωνινγκ και κατι αλεξ71 - ροουα, κατι ΠΠοι κλο ειναι απλα στη σκια του....
η Αγγελικουλα κ το διαδικτυακο καμακι εχει γραψει ιστορια τυπε...ακομη παραμιλαμε.... :grin: :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τύπε μου έχουν ζαλίσει τα @@ ότι εσύ και ο έκτορας είστε κλώνοι μοντερέιτορ.

Άλλη χαζομάρα αυτή. Όποιος έίναι εδώ και δεν έχει κάνει εγγραφή και στο σάιτ τους, είναι κλώνος της διαχείρισης. :2funny: Αυτά βάζουν και τον βλακοσταμ να λέει.

Με το ζόρι μπαίνω λίγες ωρες εβδομαδιαίως σε αυτό το σάιτ. Γιατί να κάνω εγγραφή και σε δεύτερο σάιτ ίδιας θεματολογίας στο οποίο δε γράφουν πάνω από 10 άτομα;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Άλλη χαζομάρα αυτή. Όποιος έίναι εδώ και δεν έχει κάνει εγγραφή και στο σάιτ τους, είναι κλώνος της διαχείρισης. :2funny: Αυτά βάζουν και τον βλακοσταμ να λέει.

Με το ζόρι μπαίνω λίγες ωρες εβδομαδιαίως σε αυτό το σάιτ. Γιατί να κάνω εγγραφή και σε δεύτερο σάιτ ίδιας θεματολογίας στο οποίο δε γράφουν πάνω από 10 άτομα;

Τα ίδια και με Βελουχιώτη...ότι ήταν ο zero... :jerking: :jerking: :jerking: Μέχρι ένα βράδυ που τον έστειλαν στο διάολο... :) :) :) Και πάλι βρήκαν να πουν ότι είμαι κρυφο-μοντερέιτορ και διέγραψα εγώ τον βελουχιώτη... :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τα ίδια και με Βελουχιώτη...ότι ήταν ο zero... :jerking: :jerking: :jerking: Μέχρι ένα βράδυ που τον έστειλαν στο διάολο... :) :) :) Και πάλι βρήκαν να πουν ότι είμαι κρυφο-μοντερέιτορ και διέγραψα εγώ τον βελουχιώτη... :sunglasses:

οι συμμαχιες ειναι κυλιομενες ομως. τη μια βριζουνε ολοι μαζι εσενα και την αλλη βριζετε ολοι μαζι τον λαγο.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Μεγάλη μαλακία που δε μπήκε ποτέ στο e-psychology.gr να μοιραστεί τον πόνο του. :grin:

Πολλά γαμάτα τα έγραφε με κλώνους ακόμα και εδώ. Πάντα παρίστανε κάποιον τριαντάρη - σαραντάρη που δεν του σηκώνεται ή που περνάει μια μοναχική ζωή ή που κοιτάει τα ζευγαράκια με αρρωστημένη επιμονή δημιουργώντας παρεξηγήσεις... :2funny:

κ για τον gl τα ιδια λεγανε...καπου τα ειχε πιασει το ματι μου.,.. :2funny:

Και για τον Απόλυτο ακόμα. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom