Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
σε ψυχανεμιζομαι στεναχωρημενο κ πεσμενο.τι σου συμβαινει

Τιποτα απο τα δυο, απλα γραφω κριτικες απο το μεσημερι, εψαξα και βρηκα και καποιες παλιες που ειχα. Ξενυχτησα και χθες και ξυπνησα με πονοκεφαλο. Σα ζαβλακωμενος ειμαι.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Τιποτα απο τα δυο, απλα γραφω κριτικες απο το μεσημερι, εψαξα και βρηκα και καποιες παλιες που ειχα. Ξενυχτησα και χθες και ξυπνησα με πονοκεφαλο. Σα ζαβλακωμενος ειμαι.

ειπα μηπως σε ξεφτυλισε η ελενη

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
^Παιδιά φοβερός διάλογος,συνεχίστε τον,γιατί σταματήσατε,παρακολουθούσαμε με αγωνία

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
καραγκιοζη κ γελειε Σταμ90 ουτε καουρα εχω να διαβασω διπλα,ποσο μαλλον εσενα ειδικα...σημερα μου σφυριξανε για το μαγκιορικο ποστ σου,το διαβασα κ ακομη γελαω...βασικα γελανε κ οι πετρες μαζι σου....
ο μπιλυ13 ειναι φιλος,οσο για μενα ποτε κ κανεις δεν με γνωρισε στην πιατσα...καλως ή κακως,κινουμαι σε αλλα γεωγραφικα μονοπατια,αλλα εισαι τοσο αγραμματος που παιζει να νομιζεις οτι μονο η Αθηνα ειναι Ελλαδα...
Ειναι πιο πιθανον να δεις τον ηλιο να ανατελει απο την Δυση,παρα εγω να ειμαι αδερφη του ελεους....μαλλον εσυ εισαι ο κρυφοπουστακος κ κανεις εδω περα δεν εχει να πει καλο λογο για σενα....εχω κατι φραγκα στην ακρη,μπορω να στα δανεισω να πας σε κανα ψυχολογο..μη το αφηνεις ετσι μαν,σε χαλαει ακομη περισσοτερο...ρουφα κ το αυγο σου τωρα. :birdman:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
καραγκιοζη κ γελειε Σταμ90 ουτε καουρα εχω να διαβασω διπλα,ποσο μαλλον εσενα ειδικα...σημερα μου σφυριξανε για το μαγκιορικο ποστ σου,το διαβασα κ ακομη γελαω...βασικα γελανε κ οι πετρες μαζι σου....
ο μπιλυ13 ειναι φιλος,οσο για μενα ποτε κ κανεις δεν με γνωρισε στην πιατσα...καλως ή κακως,κινουμαι σε αλλα γεωγραφικα μονοπατια,αλλα εισαι τοσο αγραμματος που παιζει να νομιζεις οτι μονο η Αθηνα ειναι Ελλαδα...
Ειναι πιο πιθανον να δεις τον ηλιο να ανατελει απο την Δυση,παρα εγω να ειμαι αδερφη του ελεους....μαλλον εσυ εισαι ο κρυφοπουστακος κ κανεις εδω περα δεν εχει να πει καλο λογο για σενα....εχω κατι φραγκα στην ακρη,μπορω να στα δανεισω να πας σε κανα ψυχολογο..μη το αφηνεις ετσι μαν,σε χαλαει ακομη περισσοτερο...ρουφα κ το αυγο σου τωρα. :birdman:
παίζει λινκ τύπε;

σε αυτάκια το λινκ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Μην ασχολείσαι με τον stam90...δεν έχει καταλάβει ότι δεν έχουμε κάτι μαζί του... Αυτός μπήκε από το πουθενά και έγραφε για Νταϊάνες κτλ... Όταν καταλάβει τι γίνεται πιστεύω θα μπει εδώ και θα γράψει...  :) Ούτε καρκίνους του ευχηθήκαμε,ούτε τίποτα....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Μην ασχολείσαι με τον stam90...δεν έχει καταλάβει ότι δεν έχουμε κάτι μαζί του... Αυτός μπήκε από το πουθενά και έγραφε για Νταϊάνες κτλ... Όταν καταλάβει τι γίνεται πιστεύω θα μπει εδώ και θα γράψει...  :) Ούτε καρκίνους του ευχηθήκαμε,ούτε τίποτα....
ο Σταμ90 εχει λογαριασμο εδω κ μπαινει διπλα κ βριζει...γιατι δεν μπαινει απο δω?
Εγω κ συ δεν εχουμε λογαριασμο διπλα για να του απαντησουμε...αυτος ομως εχει εδω.
Βασικα γραμμενο το εχω το κοτοπουλακι εκει που δεν πιανει μελανι.... ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ο Σταμ90 εχει λογαριασμο εδω κ μπαινει διπλα κ βριζει...γιατι δεν μπαινει απο δω?
Εγω κ συ δεν εχουμε λογαριασμο διπλα για να του απαντησουμε...αυτος ομως εχει εδω.
Βασικα γραμμενο το εχω το κοτοπουλακι εκει που δεν πιανει μελανι.... ;)

Το ίδιο λέμε...δεν ξέρω τι θέλει...αυτός ξεκίνησε να γράφει χαζομάρες... Ας καταλάβει ότι δεν είναι σωστό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom