Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
duskolieggrafi
το εγραψες σωστα![]()
Τι ειναι η καλλιτεχνικη κουραδα;
![]()
![]()
![]()
εχεις καμια συμβουλη για καλλιτεχνικες κουραδες?
σε ψυχανεμιζομαι στεναχωρημενο κ πεσμενο.τι σου συμβαινει
Τιποτα απο τα δυο, απλα γραφω κριτικες απο το μεσημερι, εψαξα και βρηκα και καποιες παλιες που ειχα. Ξενυχτησα και χθες και ξυπνησα με πονοκεφαλο. Σα ζαβλακωμενος ειμαι.
ειπα μηπως σε ξεφτυλισε η ελενη
καμια γυναικα σε αυτον τον πλανητη δεν ειναι σε θεση να ξεφτυλισει εναν Νωντοτυπο
γτ δεν ποσταρεις στα πολιτικα?δεν εισαι σοφος σαν τους αλλους?
αυριο παλι,ειναι καθημερινη η σειρα^Παιδιά φοβερός διάλογος,συνεχίστε τον,γιατί σταματήσατε,παρακολουθούσαμε με αγωνία
παίζει λινκ τύπε;καραγκιοζη κ γελειε Σταμ90 ουτε καουρα εχω να διαβασω διπλα,ποσο μαλλον εσενα ειδικα...σημερα μου σφυριξανε για το μαγκιορικο ποστ σου,το διαβασα κ ακομη γελαω...βασικα γελανε κ οι πετρες μαζι σου....
ο μπιλυ13 ειναι φιλος,οσο για μενα ποτε κ κανεις δεν με γνωρισε στην πιατσα...καλως ή κακως,κινουμαι σε αλλα γεωγραφικα μονοπατια,αλλα εισαι τοσο αγραμματος που παιζει να νομιζεις οτι μονο η Αθηνα ειναι Ελλαδα...
Ειναι πιο πιθανον να δεις τον ηλιο να ανατελει απο την Δυση,παρα εγω να ειμαι αδερφη του ελεους....μαλλον εσυ εισαι ο κρυφοπουστακος κ κανεις εδω περα δεν εχει να πει καλο λογο για σενα....εχω κατι φραγκα στην ακρη,μπορω να στα δανεισω να πας σε κανα ψυχολογο..μη το αφηνεις ετσι μαν,σε χαλαει ακομη περισσοτερο...ρουφα κ το αυγο σου τωρα.![]()
κ να το βαλω το λινκ δεν θα βγει σωστα..μπες διπλα κ διαβασε.παίζει λινκ τύπε;
σε αυτάκια το λινκ
σε ποιο θρεντκ να το βαλω το λινκ δεν θα βγει σωστα..μπες διπλα κ διαβασε.
καραγκιοζη κ γελειε Σταμ90 ουτε καουρα εχω να διαβασω διπλα,ποσο μαλλον εσενα ειδικα...σημερα μου σφυριξανε για το μαγκιορικο ποστ σου,το διαβασα κ ακομη γελαω...βασικα γελανε κ οι πετρες μαζι σου....
ο μπιλυ13 ειναι φιλος,οσο για μενα ποτε κ κανεις δεν με γνωρισε στην πιατσα...καλως ή κακως,κινουμαι σε αλλα γεωγραφικα μονοπατια,αλλα εισαι τοσο αγραμματος που παιζει να νομιζεις οτι μονο η Αθηνα ειναι Ελλαδα...
Ειναι πιο πιθανον να δεις τον ηλιο να ανατελει απο την Δυση,παρα εγω να ειμαι αδερφη του ελεους....μαλλον εσυ εισαι ο κρυφοπουστακος κ κανεις εδω περα δεν εχει να πει καλο λογο για σενα....εχω κατι φραγκα στην ακρη,μπορω να στα δανεισω να πας σε κανα ψυχολογο..μη το αφηνεις ετσι μαν,σε χαλαει ακομη περισσοτερο...ρουφα κ το αυγο σου τωρα.![]()
ο Σταμ90 εχει λογαριασμο εδω κ μπαινει διπλα κ βριζει...γιατι δεν μπαινει απο δω?Μην ασχολείσαι με τον stam90...δεν έχει καταλάβει ότι δεν έχουμε κάτι μαζί του... Αυτός μπήκε από το πουθενά και έγραφε για Νταϊάνες κτλ... Όταν καταλάβει τι γίνεται πιστεύω θα μπει εδώ και θα γράψει...Ούτε καρκίνους του ευχηθήκαμε,ούτε τίποτα....
ο Σταμ90 εχει λογαριασμο εδω κ μπαινει διπλα κ βριζει...γιατι δεν μπαινει απο δω?
Εγω κ συ δεν εχουμε λογαριασμο διπλα για να του απαντησουμε...αυτος ομως εχει εδω.
Βασικα γραμμενο το εχω το κοτοπουλακι εκει που δεν πιανει μελανι.... ;)