καμμια σχεση...εσυ τα ξερεις κ αυτο αρκει.
Εγώ το ξέρω,φυσικά...
καμμια σχεση...εσυ τα ξερεις κ αυτο αρκει.
ποιο γνωστο μελος-που το παιζει κολληταρι σε αλλο μελος-μου εστελνε π,μ πριν κανα χρονο (ισως κ παραπανω) κ μου τον εβριζε οτι δεν τον αντεχει αλλο,του κανει ψυχολογικο πολεμο κτλ ??Και για άλλους ισχύει αυτό...έχω τύχει να βρίζει ο ένας τον άλλο πίσω από την πλάτη του... Και μιλάω για πολύ σοβαρά μέλη με "αξιώματα"...
ο σταμουλης ξεκινησε σαν καλο παιδι... το @@ ο ταφταρ του πηρε τα μυαλα και τον τραβηξε μακρυα απο το νωντισμο![]()
ο σταμουλης ξεκινησε σαν καλο παιδι... το @@ ο ταφταρ του πηρε τα μυαλα και τον τραβηξε μακρυα απο το νωντισμο![]()
ποιο γνωστο μελος-που το παιζει κολληταρι σε αλλο μελος-μου εστελνε π,μ πριν κανα χρονο (ισως κ παραπανω) κ μου τον εβριζε οτι δεν τον αντεχει αλλο,του κανει ψυχολογικο πολεμο κτλ ??
αντε να μην ανοιξω το στομα μου...το κακο ειναι οτι διεγραψα τα π.μ του...
π.μ σε σενα....λαγός?
ποιο γνωστο μελος-που το παιζει κολληταρι σε αλλο μελος-μου εστελνε π,μ πριν κανα χρονο (ισως κ παραπανω) κ μου τον εβριζε οτι δεν τον αντεχει αλλο,του κανει ψυχολογικο πολεμο κτλ ??
αντε να μην ανοιξω το στομα μου...το κακο ειναι οτι διεγραψα τα π.μ του...
ο νωντισμος απευθυνεται σε ολους, ειναι η νεα πανθρησκειαεπειδη ψαρευετε σταμουληδες για μελη, γιαυτο θα σβησετε στη ληθη. στοχευετε χαμηλα.
μετανιωσα που τα εσβησα...μαλακια εκανα...τωρα θα γελαγανε κ οι κοτες εαν τα ειχα....ερασιτεχνικη σκεψη. εχω 1396 πμ. οπου χρειαστηκε παρθηκαν σωβρακα.
π.μ σε σενα.
ο νωντισμος απευθυνεται σε ολους, ειναι η νεα πανθρησκεια![]()
ειναι ωραια να εισαι νωντοτυποςνωνταρεις για να γουσταρεις![]()
![]()
![]()
πλησιαζει ο καιρος που θα τα πουμε απο κοντα.θα σε ενημερωσω με π.μ ;)Κλαίω...καλά αν έρθεις Αθήνα,θα σου δείξω όλα τα πμ που έχω αποθηκεύσει στο Dropbox... Θα κλάσεις από τα γέλια... Θα παραδεχτείς ότι αν βγουν αυτά προς τα έξω οι "στουντιακοί" και όχι μόνο θα πλακώνονται μεταξύ τους....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πλησιαζει ο καιρος που θα τα πουμε απο κοντα.θα σε ενημερωσω με π.μ ;)
ναι ρε...αλλωστε το γελιο χαριζει ζωη.Ναι επιτέλους...να τα πούμε από κοντά...μόνο να έχουμε πρόσβαση στο ίντερνετ χρειάζεται...![]()
![]()
![]()
Κλαίω...καλά αν έρθεις Αθήνα,θα σου δείξω όλα τα πμ που έχω αποθηκεύσει στο Dropbox... Θα κλάσεις από τα γέλια... Θα παραδεχτείς ότι αν βγουν αυτά προς τα έξω οι "στουντιακοί" και όχι μόνο θα πλακώνονται μεταξύ τους....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχει γεμισει και η βεσπα με την οποια μετακινειταιτο συνολο των μπολντοτυπων, που θα το βαλετε το νεο μελος?ο μπολντισμος θα κλεισει την πορτα στα αστεγα σε λιγο καιρο πρωην νωντομελη. δεν υιοθετουμε τις αποτυχιες.