Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Και για άλλους ισχύει αυτό...έχω τύχει να βρίζει ο ένας τον άλλο πίσω από την πλάτη του... Και μιλάω για πολύ σοβαρά μέλη με "αξιώματα"...
ποιο γνωστο μελος-που το παιζει κολληταρι σε αλλο μελος-μου εστελνε π,μ πριν κανα χρονο (ισως κ παραπανω) κ μου τον εβριζε οτι δεν τον αντεχει αλλο,του κανει ψυχολογικο πολεμο κτλ ??
αντε να μην ανοιξω το στομα μου...το κακο ειναι οτι διεγραψα τα π.μ του...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ο σταμουλης ξεκινησε σαν καλο παιδι... το @@ ο ταφταρ του πηρε τα μυαλα και τον τραβηξε μακρυα απο το νωντισμο  :headbang:

Τον έκανε να δείξει τον πραγματικό του χαρακτήρα πιστεύω εγώ. Θα αποτύγχανε στο νωντισμό.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο σταμουλης ξεκινησε σαν καλο παιδι... το @@ ο ταφταρ του πηρε τα μυαλα και τον τραβηξε μακρυα απο το νωντισμο  :headbang:

επειδη ψαρευετε σταμουληδες για μελη, γιαυτο θα σβησετε στη ληθη. στοχευετε χαμηλα.  

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ποιο γνωστο μελος-που το παιζει κολληταρι σε αλλο μελος-μου εστελνε π,μ πριν κανα χρονο (ισως κ παραπανω) κ μου τον εβριζε οτι δεν τον αντεχει αλλο,του κανει ψυχολογικο πολεμο κτλ ??

...λαγός?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ερασιτεχνικη σκεψη. εχω 1396 πμ. οπου χρειαστηκε παρθηκαν σωβρακα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Κλαίω...καλά αν έρθεις Αθήνα,θα σου δείξω όλα τα πμ που έχω αποθηκεύσει στο Dropbox... Θα κλάσεις από τα γέλια... Θα παραδεχτείς ότι αν βγουν αυτά προς τα έξω οι "στουντιακοί" και όχι μόνο θα πλακώνονται μεταξύ τους.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Και άλλοι έπαιξαν ρόλο αργότερα,όμως δεν είχε την προσωπικότητα το άτομο να καταλάβει τι παίζει... :S

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Κλαίω...καλά αν έρθεις Αθήνα,θα σου δείξω όλα τα πμ που έχω αποθηκεύσει στο Dropbox... Θα κλάσεις από τα γέλια... Θα παραδεχτείς ότι αν βγουν αυτά προς τα έξω οι "στουντιακοί" και όχι μόνο θα πλακώνονται μεταξύ τους.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πλησιαζει ο καιρος που θα τα πουμε απο κοντα.θα σε ενημερωσω με π.μ ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πλησιαζει ο καιρος που θα τα πουμε απο κοντα.θα σε ενημερωσω με π.μ ;)

Ναι επιτέλους...να τα πούμε από κοντά...μόνο να έχουμε πρόσβαση στο ίντερνετ χρειάζεται...  :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο νωντισμος απευθυνεται σε ολους, ειναι η νεα πανθρησκεια  :birdman:

ο μπολντισμος θα κλεισει την πορτα στα αστεγα σε λιγο καιρο πρωην νωντομελη. δεν υιοθετουμε τις αποτυχιες.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Το Μήτσο ξεφτιλίσανε πάρα πολύ. Και δεν εννοώ στο σάιτ. Από κοντά. Του φέρθηκαν όπως φερόμασταν σε κάτι χαζούς συμμαθητές μας στο γυμνάσιο. :S
Εκεί πλέον δε μπορούμε να μιλάμε για στρατηγικές μαρκετινγκ. Ήταν καθαρή κακία προς τον συνάνθρωπο που στέκεται μπροστά σου με σάρκα και οστά...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ο μπολντισμος θα κλεισει την πορτα στα αστεγα σε λιγο καιρο πρωην νωντομελη. δεν υιοθετουμε τις αποτυχιες.
εχει γεμισει και η βεσπα με την οποια μετακινειταιτο συνολο των μπολντοτυπων, που θα το βαλετε το νεο μελος?  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom