Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μαν έχω ευθύνες με το καλώδιο που τράβηξε ο άντμιν από το πισί μου για να κρατηθεί το σάιτ δεν μπορώ να μπλοφάρω και να γίνει καμμιά μαλακία θα γίνει ζημιά :idiot:

Πρεπει να εχειs backup  γραμμη μαν
Ετσι στηνεται σωστα το σαιτ

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τελικά πολλές από εσάς είστε από τη μια μεγάλα πουτανάκια, από την άλλη όμως κατηγορείτε ανήθικο έναν άντρα που θα σας εκβιάσει για να σας γαμήσει. Οκ θα σας γαμήσει, δεν θα σας πάρει λύτρα...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.787
Πόντοι
1.756
απο 10 παρα δεκα που ανοιξα το θεμα,μεχρι 11.30 που ειναι τωρα γεμισαμε 8 σελιδες... ποιο ειναι το ρεκορ???

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
βατραχε ακουω για γυφτισσες κ κουραδες

μια γύφτισσα κάποτε στον δρόμο με πλησίασε και δεν κατάφερα να την αποφύγω σταμάτησα μου λέει άνοιξε το χέρι το ανοίγω κόβει ένα μικρό κομματάκι από μια χαρτοπετσέτα και το βάζει στην παλάμη μου μου λέει κλείσ'το το κλείνω λέει 5 μαλακίες μετά μου λέει άνοιξέ το το ανοίγω και βλέπω αντί για το χαρτάκι να έχω ένα μικρό κομμάτι κάρβουνο έντρομη η γύφτισσα μου λέει ιιιι κάποιος σε ζηλεύει και θέλει το κακό σου μετά μου ζήτησε λεφτά έφαγε άκυρο και συνέχισα πιστεύω ήταν γύφτισσα-προφήτης και εννοούσε τον νίπουλ :)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Τελικά πολλές από εσάς είστε από τη μια μεγάλα πουτανάκια, από την άλλη όμως κατηγορείτε ανήθικο έναν άντρα που θα σας εκβιάσει για να σας γαμήσει. Οκ θα σας γαμήσει, δεν θα σας πάρει λύτρα...
Δεν τον θεωρω ανηθικο, αλλα απελπισμένο και η απελπισια δεν ειναι καθόλου σεξυ!!!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μια γύφτισσα κάποτε στον δρόμο με πλησίασε και δεν κατάφερα να την αποφύγω σταμάτησα μου λέει άνοιξε το χέρι το ανοίγω κόβει ένα μικρό κομματάκι από μια χαρτοπετσέτα και το βάζει στην παλάμη μου μου λέει κλείσ'το το κλείνω λέει 5 μαλακίες μετά μου λέει άνοιξέ το το ανοίγω και βλέπω αντί για το χαρτάκι να έχω ένα μικρό κομμάτι κάρβουνο έντρομη η γύφτισσα μου λέει ιιιι κάποιος σε ζηλεύει και θέλει το κακό σου μετά μου ζήτησε λεφτά έφαγε άκυρο και συνέχισα πιστεύω ήταν γύφτισσα-προφήτης και εννοούσε τον νίπουλ :)

καλυτερες κουραδες βγαινουν μετα απο γευμα με παντζαρια
αιματερυθρες

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
δεν ξαναπανταω γιατι μαλλον δεν θες να καταλαβεις.....οταν λεει φιλος προφανως εννοει οτι την ξερει μιλανε και τιποτα παραπανω, δεν εννοουμε φιλος με την εννοια της αντρικης φιλιας (ενος κολλητου).....ειναι σπανιο για αρσενικο να ειναι με ενα ωραιο θηλικο και να μην θελει να τη γαμησει επειδη εχουν φιλικη σχεση (αυτο δεν μπορει να σταθει εμποδιο, εκτος αν ειναι στρακι)
οσο για την πραξη του εκβιασμο ειναι ανηθικη και μη πρεπουσα....
απ τη στιγμη που η τυπισα ειναι ξεκολιαρα, θα κανει το μπασιμο και οτι γινει...ομορφα κι ωραια χωρις εκβιαμους...(εγω νομιζω οτι θα του κατσει γιατι η τυπισα 8 χρονια εχει βαρεθει τον ενα πουτσο και θελει κι αλλους,....πιθανον για αυτο και το το ειπε)

κοπρεντε? αι τραβα τωρα στο μπαζοθρεντ που ανοιξαν προς τιμην σου και μην μας πριζεις τους ορχεις...
το ιδιο λεμε, που σκαλωνεις???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Επρεπε να πληρωσειs για να μην σου γυρισουν τα μαγια πανω σου
Το καρβουνο ηταν σβηστο ε????

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Αυτος ειπε οτι ειναι φιλος της και του απαντησα οτι ως φιλος δεν ειναι σωστο να κανει κατι τετοιο και μετα επισημανα οτι εγω δεν βλεπω να υπαρχει καμια φιλια, αλλα κ παλι το θεωρω πουστια κ αρα να μην το κανει!!! Κατανοητο????
δεν ξαναπανταω γιατι μαλλον δεν θες να καταλαβεις.....οταν λεει φιλος προφανως εννοει οτι την ξερει μιλανε και τιποτα παραπανω, δεν εννοουμε φιλος με την εννοια της αντρικης φιλιας (ενος κολλητου).....ειναι σπανιο για αρσενικο να ειναι με ενα ωραιο θηλικο και να μην θελει να τη γαμησει επειδη εχουν φιλικη σχεση (αυτο δεν μπορει να σταθει εμποδιο, εκτος αν ειναι στρακι)
απ τη στιγμη που η τυπισα ειναι ξεκολιαρα, θα κανει το μπασιμο και οτι γινει...ομορφα κι ωραια χωρις εκβιαμους...(εγω νομιζω οτι θα του κατσει γιατι η τυπισα 8 χρονια εχει βαρεθει τον ενα πουτσο και θελει κι αλλους,....πιθανον για αυτο και το το ειπε)

κοπρεντε? αι τραβα τωρα στο μπαζοθρεντ που ανοιξαν προς τιμην σου και μην μας πριζεις τους ορχεις...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τι γελάς ρε φίλε,ηλίθιος είσαι

έχει σπαστική φωνή η ελληνίδα σλοθ είναι αδύνατον να την ακούσεις σε παραπάνω από ένα τραγούδι ο ψεύτικος λυγμός που κάνει συνέχεια είναι εκνευριστικός και επιτηδευμένος και τραγουδάει πολύ με την μύτη ;)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Έτσι. :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν τον θεωρω ανηθικο, αλλα απελπισμένο και η απελπισια δεν ειναι καθόλου σεξυ!!!

Ποιος χέστηκε αν η απελπισία είναι σέξυ ή όχι? Εδώ δεν μιλάμε ότι την καμακώνει και η άλλη διαισθάνεται ότι είναι απελπισμένος. Εδώ θα της τον σφυρίξει θέλει δεν θέλει  :rockon: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom