gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πιστευω οτι ησουν ολη την ωρα τσιγαρο φραπεδια κ πλευστεισον πορταμπλ
πιστευω οτι ησουν ολη την ωρα τσιγαρο φραπεδια κ πλευστεισον πορταμπλ
τυπε, ξερεις πολυ καλα oti δεν υπαρχουν φιλιες μεταξυ αντρα και γυναικaς...στο βαθος παραμονευει το γαμησι ;)ωραιος φιλος τυπε!!!!
Χρησιμοποιει πολυ τo 090.....Νομισε οτι ηταν τσαμπαμαν αν λιγοστεψεις λίγο τα ριφρες θα πέσει λες?
τυπισσα...δε θα διαφωνησω σ' αυτό, αλλα δεν πουλαμε φιλο!!!τυπε, ξερεις πολυ καλα oti δεν υπαρχουν φιλιες μεταξυ αντρα και γυναικaς...στο βαθος παραμονευει το γαμησι ;)
Αστεs να το πιστευουν......Δεν μαs χαλαει
Απ οπου μαs πιασειs θα λερωθειs....Αστα να πανετυπισσα...δε θα διαφωνησω σ' αυτό, αλλα δεν πουλαμε φιλο!!!
και περα απ' αυτο, γτ δεν σας κοβω κ πολυ φιλους, δε νοειται αντρας- αρσενικο που να φερεται ετσι πουστικα >
μαν αν λιγοστεψεις λίγο τα ριφρες θα πέσει λες?
Έχεις βάλει και NOVA η αρχίδια.μαν έχω πάρει το πακέτο με τα απεριόριστα ριφρές οπότε κάτι άλλο παίζει εδώ
Έχεις βάλει και NOVA η αρχίδια.
Ήρθε η ώρα του Game of Thrones
καλα διαβασε κ τη δευτερη προταση τωραειπαμε ρε ζωντοβολο, δεν ειναι πρεπον να εκβιασει κι απλα ακολουθει τις γενετησιες ορμες του, την αρσενικη του φυση....και ειπαμε δεν υπαρχει καθαρη φιλια απ τη στιγμη που στο βαθος υπαρχει η αναγκη για γαμησι, πρι τινους φιλου μου τσαμπουνας?
Δευτερη γραμμη σου δωσανε τουλαχιστον η κανανε τον Κινεζο??μαν έχω πάρει το πακέτο με τα απεριόριστα ριφρές οπότε κάτι άλλο παίζει εδώ
εμείς στον έβρο κολυμπούσαμε την νύχτα και μπουκάραμε σε τουρκικά φυλάκια επιστρέφαμε πάλι δίχως να γίνουμε αντιληπτοί ασκήσεις επιχειρησιακής ετοιμότητας τις λέγαμε ;)
γαμημενοι πουστηδες μαν....παντα αλλα λενε στα συμβολαια και αλλα χρεωνουν
ειπαμε ρε ζωντοβολο, δεν ειναι πρεπον να εκβιασει κι απλα ακολουθει τις γενετησιες ορμες του, την αρσενικη του φυση....και ειπαμε δεν υπαρχει καθαρη φιλια απ τη στιγμη που στο βαθος υπαρχει η αναγκη για γαμησι, πρι τινους φιλου μου τσαμπουνας?τυπισσα...δε θα διαφωνησω σ' αυτό, αλλα δεν πουλαμε φιλο!!!
και περα απ' αυτο, γτ δεν σας κοβω κ πολυ φιλους, δε νοειται αντρας- αρσενικο που να φερεται ετσι πουστικα >
γαμημενοι πουστηδες μαν....παντα αλλα λενε στα συμβολαια και αλλα χρεωνουνμαν έχω πάρει το πακέτο με τα απεριόριστα ριφρές οπότε κάτι άλλο παίζει εδώ
Τι φιλιες και παπαριες ακουω τωρα... οταν προσπαθειτε να αποφυγετε το γαμησι ολο στο φιλικο το ριχνετε... και μετα πατε και γαμιεστε με τον πρωτο μαλακα που θα βρειτε μπροστα σας... η γκομενα του τυπου καλυτερα του φερεται..??? που γαμιεται με τον αδερφο του??? αυτο δεν ειναι πουστικο..???
Δευτερη γραμμη σου δωσανε τουλαχιστον η κανανε τον Κινεζο??
Αγαμία απ' την εμπλοκή λέγεται