wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εδώ δειχνουμε λύπηση σε τόσα κ τόσα "ζωντανά", το σκυλάκι εφταιγε μωρε???Τουρκοσκυλο ητο....Δεν χρειαζονται λυπηση τα απιστα
Εδώ δειχνουμε λύπηση σε τόσα κ τόσα "ζωντανά", το σκυλάκι εφταιγε μωρε???Τουρκοσκυλο ητο....Δεν χρειαζονται λυπηση τα απιστα
Για τον kosnik26 μιλάς. Έχει πάρει το επίδομα αλληλεγγύης το παιδί ειναι ματσό τώρα ;) όρμα να τον ξεκοκαλλίσεις. ;)Κρίμα το ζωντανό
Τιποτα.....Ηταν συμβολικο ολο αυτο....Ετσι θα παρουμε την ΠοληΕδώ δειχνουμε λύπηση σε τόσα κ τόσα "ζωντανά", το σκυλάκι εφταιγε μωρε???
Μεγάλο δέλεαρ τυπε το επίδομα αλληλεγγύης....Για τον kosnik26 μιλάς. Έχει πάρει το επίδομα αλληλεγγύης το παιδί ειναι ματσό τώρα ;) όρμα να τον ξεκοκαλλίσεις. ;)
φωτο ουτε για αστειο μαγκες.... δεν ανεβαζω....
Στα λόγια μου ήρθεςτ ειπες ρ αρχιδι?
Αυτοί που κάνουν φόνους για Γαμιόλες
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Τουs αφηνατε ναρθουν κοντα...Δεν φοβοσασταν τα μικροβια???επισης στο φυλακιο παιζαμε ταβλι με του τουρκους συμπολεμιστες με ζαρια πειραγμενα και κερδιζαμε
ωραίος ο άρδαςεμεις στον αρδα περναγαμε απεναντι ,πιαναμε το τουρκικο λυκοσκυλο και του διναμε να φαει κονσερβα ΕΣ ληγμενη.....
τ ειπες ρ αρχιδι?αν εχετε!!!
το εγραψα παραπανω... εχει πολλα χρονια σχεση με καποιον (το πανε για σοβαρα) και εμαθα οτι γαμιεται με τον αδερφο του...
ε εντάξει δεν θα τσακωθουμε τωρα που θα σε τσιμεντοσουνεΦιλε καλο,αλλα λιγο δυσκολο γτ ειμαι απο Θεσσαλονικη...
Φιλε καλο,αλλα λιγο δυσκολο γτ ειμαι απο Θεσσαλονικη...Τυπε σε βλέπω τσιμεντομενο στην σπηλιά του Νταβέλη για κανά μήνα αν είσαι τυχερός γιατί αν είσαι άτυχος σε βλέπω πάλι τσιμεντομενο αλλα κάπου ανοιχτά στην νήσο Πάτροκλο στα 50 πόδια βάθος
θες να κανουμε ανταλλαγη φωτο? να σου στειλω μια με τις αρχιδουμπες μου, να μου στειλεις μια δικια σου?Στα λόγια μου ήρθες
οχι ευχαριστω πιανω animal planet!!!θες να κανουμε ανταλλαγη φωτο? να σου στειλω μια με τις αρχιδουμπες μου, να μου στειλεις μια δικια σου?
φασιστάκι κι ο λάιφΤουρκοσκυλο ητο....Δεν χρειαζονται λυπηση τα απιστα