Επισκέπτης
Tύπε γιατί να τον γραβατώσουν;
Έχεις δει τύπο μετά από επίσκεψη δίμετρης δίφυλλης ντουλάπας; Άσε που συνήθως πάνε δυο δυο.
δε χρειάζονται ντουλάπες τύπε:
Tύπε γιατί να τον γραβατώσουν;
Έχεις δει τύπο μετά από επίσκεψη δίμετρης δίφυλλης ντουλάπας; Άσε που συνήθως πάνε δυο δυο.
Για να στο πει η ίδια,σημαίνει ότι σ' εμπιστεύεται...Γνώμη μου είναι τότε μη το ρισκάρεις.Μαγκες δεν θα το πιστεψετε... αλλα μου το ειπε μονη της... ειδα 2-3 περιεργα πραγματα και την ψαρωσα....
Εκανες προσπαθεια??Δεν μου καθεται τυπε....
Δεν μου καθεται τυπε....
τα παιδια στο στρατο σε συμπαθουσαν σε μισουσαν η περναγες απαρατηρητος?
τα νεα σου φιλε μουΑν είναι και πρεζάκι σου ταιρίαζει.
Ε τότε θα κάνει γαμήσι του κώλου...πολυ μουναρος... αλλα κωλοχαρακτηρας και ξεκωλιαρα τελειως...
Γιατι ρε φιλε;Γαμιεται με ολους εκτος απο εσενα;Δεν ειναι πουτάνα τότε!!Δεν μου καθεται τυπε....
Θα λεs στιs ασκησειs που σερνομασταν στο χωμα....Ναι ναι καναμε και τετοιεsστους εποπ περνούσα απαρατήρητος ;)
Eυτυχώς φίλε ξέφυγα απο το παράθυρο ;) ,τώρα βλέπω με άλλο μάτι τη ζωή ,αλλίμονο στο kosnik26 όσο πάει και χειροτερέυει αυτό το παιδί και στεναχωριέμαι. >τα νεα σου φιλε μου
και με τον εκβιασμο νομιζεις θα πετυχεις????Φιλε οι προσπαθειες προυποθετουν αποτυχια... εγω δεν προσπαθω... το γυρναω γυρω-γυρω και χτυπαω οταν πιστευω οτι θα εχω επιτυχια...
Εεεεμ........Απο μονη τηs δεν θαρθειΦιλε οι προσπαθειες προυποθετουν αποτυχια... εγω δεν προσπαθω... το γυρναω γυρω-γυρω και χτυπαω οταν πιστευω οτι θα εχω επιτυχια...
Πεστηs ........οτι δεν φευγει απ το μυαλο σου η εικονα τηs γυμνη κτλ
Καβλωσε την πρωτα....θα κατσει
Ολα αυτα θα στρωσουν με τιs εκλογεs........Eυτυχώς φίλε ξέφυγα απο το παράθυρο ;) ,τώρα βλέπω με άλλο μάτι τη ζωή ,αλλίμονο στο kosnik26 όσο πάει και χειροτερέυει αυτό το παιδί και στεναχωριέμαι. >
Θα λεs στιs ασκησειs που σερνομασταν στο χωμα....Ναι ναι καναμε και τετοιεs
αυτο ειναι που με τσατιζει περισσοτερο, οτι γαμιεται με ολους... Φωτο εχω αλλα δεν ανεβαζω τιποτα, φοβαμαι μην αναγνωριστει...Γιατι ρε φιλε;Γαμιεται με ολους εκτος απο εσενα;Δεν ειναι πουτάνα τότε!!
Καριόλα είναι!!!!
Δεν βαζεις καμια φωτο της να κρινουμε και εμεις;
Eυτυχώς φίλε ξέφυγα απο το παράθυρο ;) ,τώρα βλέπω με άλλο μάτι τη ζωή ,αλλίμονο στο kosnik26 όσο πάει και χειροτερέυει αυτό το παιδί και στεναχωριέμαι. >