Επισκέπτης
Μαγκες δεν θα το πιστεψετε... αλλα μου το ειπε μονη της... ειδα 2-3 περιεργα πραγματα και την ψαρωσα....
άρα σου το εμπιστεύτηκε κι όλας!!!
δλδ εκβιασμό για να μην αποκαλύψεις το μυστικό που σου εκμυστηρεύτηκε η ίδια!!!
Μαγκες δεν θα το πιστεψετε... αλλα μου το ειπε μονη της... ειδα 2-3 περιεργα πραγματα και την ψαρωσα....
Μα κι εμειs καποτε δωσαμε τον πρωτο λογ/σμο
Αλλα οχι κι ετσι
Και μαλιστα μου εφεραν και τον printer που κερδισα λογω τηs εγγραφηs
λες να τον γραβατωσει κανενας τυπε?ο εκβιασμός που σχεδιάζεις είναι χειρότερο από αυτό που έκανε η γκόμενα
πρόσεχε μη φας καμιά σφαίρα στο σβέρκο από κει που δεν το περιμένεις, είτε απ τη γκόμενα, είτε απ την μόνιμη σχέση της (αφού θα πηδήξεις κι εσύ) είτε απ τον αδερφό της
Μα καλα.........τι στρατοs ητανε αυτοs και παιζατε???μία φορά πήγα να χάσω σε τρίβιαλ περσούιτ από βλάκα ΕΠΟΠ σε φυλάκιο τον κέρδισα στο τσακ
λες να τον γραβατωσει κανενας τυπε?
μία φορά πήγα να χάσω σε τρίβιαλ περσούιτ από βλάκα ΕΠΟΠ σε φυλάκιο τον κέρδισα στο τσακ
Εχει πολλα χρονια σχεση με καποιον... και εμαθα οτι γουσταρει κ γαμιεται με τον αδερφο του....
Τωρα αs την πηδηξει.....Ο σκοποs επιτευχθηκε
Μα καλα.........τι στρατοs ητανε αυτοs και παιζατε???
θα ηθελες να εισαι εποπ με ενα χιλιαρικο το μηνα στη τσεπη κ να ηδονιζεσαι με την εξουσια?
λες να τον γραβατωσει κανενας τυπε?
αν είναι τσουλί της σειράς ας την πηδήξει
αν είναι γκόμενα με στοιχειώδη ηθική (έστω κι αν έκανε παράπτωμα) δεν τον βλέπω καλά τον τύπο
Με τα μυστικά δεν παίζουνε...
ξηράς
όχι αλλά θα ήθελα να είμαι συνταγματάρχης είμαι σαφής
Ααααααα .... γιατι εγω ημανε Πυροβολαριοs
Eαν στο ειπε μονη της πανε γαμησετην ψοφαει για πουτσο επιτηδες στο ειπε !!!!
Μην ακους τους χεστες του φορουμ..πες την στα ισα κατσε να σε γαμησω μην τα ξερασω ολα !!!!
Δες πως θα αντιδρασει και πηγαινε την αναλογα ;)
Για να στο πει η ίδια,σημαίνει ότι σ' εμπιστεύεται...Γνώμη μου είναι τότε μη το ρισκάρεις.
Εφόσον σου αρέσει τόσο πολύ και έχετε την άνεση να μιλάτε για θέματα όπως αυτό που μας λες,γιατί δεν της λες στα ίσα,ότι θες να την ?
αυτα ειναι....Eαν στο ειπε μονη της πανε γαμησετην ψοφαει για πουτσο επιτηδες στο ειπε !!!!
Μην ακους τους χεστες του φορουμ..πες την στα ισα κατσε να σε γαμησω μην τα ξερασω ολα !!!!
Δες πως θα αντιδρασει και πηγαινε την αναλογα ;)