Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ξερω οτι μια γκομενα (μουναρος) εχει κανει μια πολυ χοντρη μαλακια... Αν ησασταν στην θεση μου θα την πιεζατε για  :fuck2:
Οχι, αν ημουνα στην θεση σου αγαπητε, δεν θα την πιεζα(δηλαδη εκβιαζα... ετσι το μεταφραζω οπως μας το γραφεις... να την πηδηξω) καθοτι αυτο το κανουν, τα δειγματολογια ανδρος και οχι οι σωστοι ανδρες.Καλα εκανες και το εγραψες σαν διλημμα, για να σε βοηθησουμε με την σκεψη μας.
Τα σεβη μου.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πέρα από την πλάκα...εγώ ούτε θα την εκβίαζα ούτε τίποτα. Απλά θα την έδινα στεγνά στον γκόμενό της και ότι θέλει προκύψει. Αν τον κερατώσει μια φορά πιθανότατα να το κάνει συνέχεια. Και επειδή αυτά δεν μένουν κρυφά για πάντα, καλύτερα να το μάθει πριν, παρά μετά τον γάμο  ;)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Άντε ρε μαλακα βάτραχε δέκα ώρες

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ξέρω εγώ κάτι που ,μπορούσε βάτραχε να σε σώσει

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Και αν την εδινες στο γκομενο της, οπως γραφεις.... και επεφτες πανω σε κανενα καψουρη με την κοπελα του.....τι θα γινοτανε;; Θα σε πιστευε;;
Εγω σου λεω οτι δεν θα σε πιστευε και θα γινοσουνα κακος....βρισκοντας και το μπελα σου και απο πανω, για την καλη πραξη που θα πηγαινες να κανεις.....
να γλυτωσεις ενα μελλοντικο κερατα απο τα κερατα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και αν ειναι μελλοντικος και δεν ειναι ηδη.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
είσαι το πρώτο όνομα στο τσατ ρουμ, το ξέρεις

Ο πρωταγωνιστής

μετραει πολυ στο σαιτ

αλητεια κετσ 

αν ημασταν στην κανονικη ζωη ο βατραχος θα επαιζε μπασκετ με φαρδυ παντελονι μπιλαμπονγκ κ χωρις μπλουζα απο πανω κ ολοι θα ημασταν γυρω γυρω κ θα τον θαυμαζαμε

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πέρα από την πλάκα...εγώ ούτε θα την εκβίαζα ούτε τίποτα. Απλά θα την έδινα στεγνά στον γκόμενό της και ότι θέλει προκύψει. Αν τον κερατώσει μια φορά πιθανότατα να το κάνει συνέχεια. Και επειδή αυτά δεν μένουν κρυφά για πάντα, καλύτερα να το μάθει πριν, παρά μετά τον γάμο  ;)
Και αν την εδινες στο γκομενο της, οπως γραφεις.... και επεφτες πανω σε κανενα καψουρη με την κοπελα του.....τι θα γινοτανε;; Θα σε πιστευε;;
Εγω σου λεω οτι δεν θα σε πιστευε και θα γινοσουνα κακος....βρισκοντας και το μπελα σου και απο πανω, για την καλη πραξη που θα πηγαινες να κανεις.....
να γλυτωσεις ενα μελλοντικο κερατα απο τα κερατα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και αν ειναι μελλοντικος και δεν ειναι ηδη.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom