st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
εισαι ε?
για πες, τσιμπαει τσιμπαει??? κανεις τιποτα? (εκτος απ τον all time classic πεφτουλα του σαιτ)
εισαι ε?
δεν τα ξέρω τα φετινάαπό φετινή ή και παλιές
λες να γαμαω κιολας??? τυπισσα ειπαμε!!!:o γαμιεσαι μονο?
ή σε γαμησε μονο ο αλεξ απο δω μεσα (για την ωρα)?
ειμαι μονογαμικη!!!
:o γαμιεσαι μονο?ειμαι μονογαμικη!!!
δεν της αξίζει τίποτα
Οχι, αν ημουνα στην θεση σου αγαπητε, δεν θα την πιεζα(δηλαδη εκβιαζα... ετσι το μεταφραζω οπως μας το γραφεις... να την πηδηξω) καθοτι αυτο το κανουν, τα δειγματολογια ανδρος και οχι οι σωστοι ανδρες.Καλα εκανες και το εγραψες σαν διλημμα, για να σε βοηθησουμε με την σκεψη μας.Ξερω οτι μια γκομενα (μουναρος) εχει κανει μια πολυ χοντρη μαλακια... Αν ησασταν στην θεση μου θα την πιεζατε για
Άντε ρε μαλακα βάτραχε δέκα ώρες
αναμεσα στην εριναλ κ στον λοχαγο σου ποιον θα διαλεγες?
είσαι το πρώτο όνομα στο τσατ ρουμ, το ξέρειςγιατί με μαλώνεις ρε φίλε
Και αν την εδινες στο γκομενο της, οπως γραφεις.... και επεφτες πανω σε κανενα καψουρη με την κοπελα του.....τι θα γινοτανε;; Θα σε πιστευε;;
Εγω σου λεω οτι δεν θα σε πιστευε και θα γινοσουνα κακος....βρισκοντας και το μπελα σου και απο πανω, για την καλη πραξη που θα πηγαινες να κανεις.....
να γλυτωσεις ενα μελλοντικο κερατα απο τα κερατα
Και αν ειναι μελλοντικος και δεν ειναι ηδη....
είσαι το πρώτο όνομα στο τσατ ρουμ, το ξέρεις
Ο πρωταγωνιστής
οι αλλοι μια τριχα απο τα αρχιδια του ειστε ολοι μαζι
οι αλλοι μια τριχα απο τα αρχιδια του ειστε ολοι μαζιείσαι το πρώτο όνομα στο τσατ ρουμ, το ξέρεις
Ο πρωταγωνιστής
Και αν την εδινες στο γκομενο της, οπως γραφεις.... και επεφτες πανω σε κανενα καψουρη με την κοπελα του.....τι θα γινοτανε;; Θα σε πιστευε;;Πέρα από την πλάκα...εγώ ούτε θα την εκβίαζα ούτε τίποτα. Απλά θα την έδινα στεγνά στον γκόμενό της και ότι θέλει προκύψει. Αν τον κερατώσει μια φορά πιθανότατα να το κάνει συνέχεια. Και επειδή αυτά δεν μένουν κρυφά για πάντα, καλύτερα να το μάθει πριν, παρά μετά τον γάμο ;)
Πεστα ολα τωραμαν είναι μεγάλη παρηγοριά για μας τους υπόλοιπους ότι υπάρχει τέτοιος τύπος
μαν με το μπαλτα τις κανετε τις συγχωνευσεις?