Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
σκασιλα μου. επισης πλουσιος ειναι και ο μπαρος με το σκυλο του, ο νωντας και ο ξαδελφος
ξεκινα με τον σκυλο ...
σκασιλα μου. επισης πλουσιος ειναι και ο μπαρος με το σκυλο του, ο νωντας και ο ξαδελφος
Τυπε να παιζεις τα στανταρακια που δινω μιας και παιζεις στοιχημα,σκεφτομαι να φτιαξω τοπικ που να δινω προγνωστικα και για το κινο επισης να παιρνεις κανα σκρατς απο τον Μητσο
θα μασαει φυλλα με μπαφο σαν την πυθια
θα μασαει φυλλα με μπαφο σαν την πυθιαΠρογνωστικα για το κίνο πώς θα δίνεις;
αλλο πρεζονι αυτος....ειχαμε τον ολλανδο με το voice εχουμε κι αυτον τωρα
αλλο πρεζονι αυτος....ειχαμε τον ολλανδο με το voice εχουμε κι αυτον τωραΉ σαν τον jamaican style
Τωρα οτι γκομενικο μπαίνει στο φόρουμ καινούργιο θα ανατρεχει στην λίστα ,οποίος ειναι στους αφραγκους και της κάνει πεσιματικη θα τρώει απαξίωση με το καλημέρα
θα γαμησουμε δλδ τυπε;Τωρα οτι γκομενικο μπαίνει στο φόρουμ καινούργιο θα ανατρεχει στην λίστα ,οποίος ειναι στους αφραγκους και της κάνει πεσιματικη θα τρώει απαξίωση με το καλημέρα
τύπε δεν έπρεπε να σβήσετε το θρεντ μου
ήταν μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθείτε...
πάντα γαμει ο πρώτος της λίστας οι γκόμενες δεν θα κάτσουν να διαβάσουν όλο το θρεντ για να δούνε αν ο πρώτος μπήκε τυχαία πρώτος μοντερειτεντ είσαι πασπατεψε την λίστα και βάλε την μουτσουνα σου να φιγουράρει πρώτηθα γαμησουμε δλδ τυπε;
θα γαμησουμε δλδ τυπε;
το σβησε κανας φτωχος μοντ φιλε,δεν φταιω εγω
αλλα απ οτι δείχνει το πράγμα σιχαίνεται το σπανακοριζο σουτι λες τυπε ο μικρος σεβαλιε μπορει να μην εχει πορτοφολι αλλα εχει μια πουτσα να με το συμπαθειο
αλλα απ οτι δείχνει το πράγμα σιχαίνεται το σπανακοριζο σου
Eτσι,πες τα,οι ναυτικοι ειναι φτωχοι δεν εχουν να φανεΞεχασες να βαλεις στους φτωχους τον master21 που δουλευει στα καραβια αυτος πρεπει να ειναι απο τους μεγαλητερους φουκαραδες και απενταρους του σα'ι'τ!
Εγω δεν θα αυτοχαρακτηριζομουνα πλουσιος για τα δεδομενα της Αγιας Πετρουπολης μιλαω παντα για τα Ελληνικα δεδομενα δεν ξερω.
το σβησε κανας φτωχος μοντ φιλε,δεν φταιω εγωτύπε δεν έπρεπε να σβήσετε το θρεντ μου
ήταν μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθείτε...
τύπε παραδέχομαι ότι έχω ανοιξει κάποια αποτυχημένα θρεντ, και ίσως να ήταν ακι ενοχλητικό ακόμη
αλλά δε μπορώ να μην πω ότι το σβήσιμο αυτού του θρεντ ήταν η μεγαλύτερη μοντερίστικη πατάτα στα χρονικά
αλλος λακις εδωπάντα γαμει ο πρώτος της λίστας οι γκόμενες δεν θα κάτσουν να διαβάσουν όλο το θρεντ για να δούνε αν ο πρώτος μπήκε τυχαία πρώτος μοντερειτεντ είσαι πασπατεψε την λίστα και βάλε την μουτσουνα σου να φιγουράρει πρώτη
τύπε παραδέχομαι ότι έχω ανοιξει κάποια αποτυχημένα θρεντ, και ίσως να ήταν ακι ενοχλητικό ακόμη
αλλά δε μπορώ να μην πω ότι το σβήσιμο αυτού του θρεντ ήταν η μεγαλύτερη μοντερίστικη πατάτα στα χρονικά