Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
έφυγα με άδεια δίχως να παραδώσω το όπλο στην αποθήκη οπλισμού![]()
οταν παλιωσες εκανες καψωνια κ τραμπουκισμους στα πουστονεα?
έφυγα με άδεια δίχως να παραδώσω το όπλο στην αποθήκη οπλισμού![]()
οταν παλιωσες εκανες καψωνια κ τραμπουκισμους στα πουστονεα?
Ξεχασες να βαλεις στους φτωχους τον master21που δουλευει στα καραβια
αυτος πρεπει να ειναι απο τους μεγαλητερους φουκαραδες και απενταρους του σα'ι'τ!
Εγω δεν θα αυτοχαρακτηριζομουνα πλουσιος για τα δεδομενα της Αγιας Πετρουπολης μιλαω παντα για τα Ελληνικα δεδομενα δεν ξερω.
εγω καταθέτω μερα παρα μερα στο μεταξι, που με βαζεις ;![]()
Ξεχασες να βαλεις στους φτωχους τον master21που δουλευει στα καραβια
αυτος πρεπει να ειναι απο τους μεγαλητερους φουκαραδες και απενταρους του σα'ι'τ!
Εγω δεν θα αυτοχαρακτηριζομουνα πλουσιος για τα δεδομενα της Αγιας Πετρουπολης μιλαω παντα για τα Ελληνικα δεδομενα δεν ξερω.
http://[URL unfurl="true"]www.onassis.gr/uploaded/top_images/1_arxiki/1_arist_onassis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ναι αλλα αμα ειχα λεφτα στο μεταξι θα πηγαινα ;
στη ζωη παντα ο πιο δυνατος κερδιζει
αν θα ειναι καλος κακος ψυχασθενης πανθρακικος κλπ δεν παιζει κανενα ρολο
τουλαχιστον εισαι οικονομικο τεμπελοσκυλο.Τυπε, ουτε για αστειο.
Κατω απο 200 χαλαω. Καμια φορα, μπορει να χαλαω και 100+
(Εξαιρω καλοκαιρινες διακοπες και βιζιτες - που συνηθως ειναι απο χαρτζιλικια τριτων οι βιζιτες/ Ή απ' την περιοδο που δουλευα)
Που εισαι ρε ολα καλαεξυνα τα αρχίδια μου ολη μέρα και είπα να μπω στο σάιτ που κάποτε απαξίωσα και μετα χαράς βλέπω εις την λίσταν για αλλη μια φορά να υπάρχω σε μια κατηγορία
καταρχάς,εσυ πως εκλαμβάνεις τον απένταρο? Αυτος που δεν εχει για εισιτήρια ουτε για ενα καφε, η καποιος που καλύπτει βασικές ανάγκες έστω με λίγα γιατι μέχρι προσφατα 4-5 φορές το μήνα για φυλής είχα ;) οποτε αναθεώρησε και βάλε με σε μια ταξη ανώτερη απο τους άφραγκουςοχι μεσαία πάντως
γκέστ εμφανιση, ρωτήστε οτι γουστάρετε![]()
εξυνα τα αρχίδια μου ολη μέρα και είπα να μπω στο σάιτ που κάποτε απαξίωσα και μετα χαράς βλέπω εις την λίσταν για αλλη μια φορά να υπάρχω σε μια κατηγορία
καταρχάς,εσυ πως εκλαμβάνεις τον απένταρο? Αυτος που δεν εχει για εισιτήρια ουτε για ενα καφε, η καποιος που καλύπτει βασικές ανάγκες έστω με λίγα γιατι μέχρι προσφατα 4-5 φορές το μήνα για φυλής είχα ;) οποτε αναθεώρησε και βάλε με σε μια ταξη ανώτερη απο τους άφραγκουςοχι μεσαία πάντως
γκέστ εμφανιση, ρωτήστε οτι γουστάρετε![]()
τουλαχιστον εισαι οικονομικο τεμπελοσκυλο.
κατι ειναι κ αυτο.
εδω ρε..ειπα να πώ ενα γεια
![]()
κάνε την πλάκα σου ρε![]()
οχι δεν με ρέψανε,σε αλλο έπιπεδο γαμήθηκε ο δίας αλλα τέλοσπαντων.τύπε τουλάχιστον συναισθηματικά αισθάνεσαι πλούσιος ή σε ρέψαν οι πουτάνες;![]()
Eγω εχω σπρώξει 200 ευρω στο Βελγιο τυπεμπα , κακη χρονια γενικά, στο μουντιάλ θα φαει ψωμί ο κόσμος να το θυμάσαι ;)
Τυπε να παιζεις τα στανταρακια που δινω μιας και παιζεις στοιχημα,σκεφτομαι να φτιαξω τοπικ που να δινω προγνωστικα και για το κινο επισης να παιρνεις κανα σκρατς απο τον ΜητσοΒαλτε κι εμενα στη λιστα με τα μπατιρια. ειμαι ανεργος εδω και 5 μηνες. Ξοδευω γυρω στα 200 με 300 ευρω το μηνα απο τη συνταξη του γερου μου για βενζινες στο αμαξι για βολτες, καφεδες και κινο η παμε στοιχημα. Αμα παω κανα ταμειο γαμω και καμια πουτανα. Εχω μια 18χρονη πρωτοετη φοιτητρια γκομενα που τη βγαζουμε σε παρκακια η φτηνες καφετεριες. Μια με 2 φορες το μηνα τη βγαζω και για κανα ποτο. Πριν απο αυτην με ειχε φαει η αγαμια εβλεπα συνεχεια τσοντες και ειχα τρελαθει σκεφτομουν να πω ανοιχτα στο γερο μου να μου δωσει κανα φραγκο να παω να γαμησω αλλα τελικα εκανα υπομονη. Ευτυχως βρεθηκε η πιτσιρικα και ησυχασα προς το παρον. Αλλα τωρα που πλησιαζει καλοκαιρι και αυτη θα την κανει γιατι ειναι απο νοτια Ελλαδα παιζει να με σουταρει η αν την κρατησω να ειμαι κερατας και να μη χωραω να περασω κατω απ'την καμαρα. Θα δειξει.