duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Βαλτε κι εμενα στη λιστα με τα μπατιρια. ειμαι ανεργος εδω και 5 μηνες. Ξοδευω γυρω στα 200 με 300 ευρω το μηνα απο τη συνταξη του γερου μου για βενζινες στο αμαξι για βολτες, καφεδες και κινο η παμε στοιχημα. Αμα παω κανα ταμειο γαμω και καμια πουτανα. Εχω μια 18χρονη πρωτοετη φοιτητρια γκομενα που τη βγαζουμε σε παρκακια η φτηνες καφετεριες. Μια με 2 φορες το μηνα τη βγαζω και για κανα ποτο. Πριν απο αυτην με ειχε φαει η αγαμια εβλεπα συνεχεια τσοντες και ειχα τρελαθει σκεφτομουν να πω ανοιχτα στο γερο μου να μου δωσει κανα φραγκο να παω να γαμησω αλλα τελικα εκανα υπομονη. Ευτυχως βρεθηκε η πιτσιρικα και ησυχασα προς το παρον. Αλλα τωρα που πλησιαζει καλοκαιρι και αυτη θα την κανει γιατι ειναι απο νοτια Ελλαδα παιζει να με σουταρει η αν την κρατησω να ειμαι κερατας και να μη χωραω να περασω κατω απ'την καμαρα. Θα δειξει.
Παντως μεχρι στιγμης σου εχει φερθει σπαθι η μικρη, αλλες θα σε ειχαν αρχισει στην γκρινια.
Τυπε να παιζεις τα στανταρακια που δινω μιας και παιζεις στοιχημα,σκεφτομαι να φτιαξω τοπικ που να δινω προγνωστικα και για το κινο επισης να παιρνεις κανα σκρατς απο τον Μητσο
να τα τσεκαρει ομως τα σκρατς να μην ειναι ξυσμενα