Επισκέπτης
Κοίτα να του κάτσεις να αραιώσει από εδώ όσο πλησιάζουν εκλογές τόσο δεν την παλεύει...
Κοίτα να του κάτσεις να αραιώσει από εδώ όσο πλησιάζουν εκλογές τόσο δεν την παλεύει...
Χρυσομουνιστής δηλαδηΧρυσαυγίτης-κουμμουνιστής που με λέει και ο θείος μου ο πασόκος.
Δε πιστεύω να΄ναι η κλώνα ε;Τι χαιρεσαι ρε πασόκα εσυ?
Mαλάκα άλλαξε κατηγορία,με το χιούμορ δεν...Χρυσομουνιστής δηλαδη
Δηλαδή ο Lakis κοτζαμάν άντρας έπεσε θύμα Photoshop;;Tragic
Ρε μάγκες κόβει το μάτι μου τις φωτοσοπιές.
Άλλωστε τα έχει πει και μόνη της.
Ιδού:
Δεν είπα ποτέ ότι η Μαριάννα είναι 10/10.
Αλλά είναι ένα 6,5ράκι πολύ καλό , που εγώ προσωπικά
θα γούσταρα να το ξεπατώσω.
Πρέπει να αντέχει κι όλας, δεν φαίνεται μη μου άπτου ....
Δεν ειναι η κλώνα η μονη πασοκα του μπου.Δε πιστεύω να΄ναι η κλώνα ε;
Αυτο είναι αδιαμφισβήτητο πούστης και αριστερός...δύσκολο!!!Τι χαιρεσαι ρε πασόκα εσυ?
μπα απέχει μέχρι τις εκλογές, με αυτές ηδονίζεται περισσότερο!!!Κοίτα να του κάτσεις να αραιώσει από εδώ όσο πλησιάζουν εκλογές τόσο δεν την παλεύει...
Κατι ξερανε που μας λεγανε οι παππουδες μας να μην γινουμε πουστηδες και κομμουνιστες.Αυτο είναι αδιαμφισβήτητο πούστης και αριστερός...δύσκολο!!!
Αρχισες να με μαθαινεις ματια μου ε?μπα απέχει μέχρι τις εκλογές, με αυτές ηδονίζεται περισσότερο!!!
Ντάξει ρε τύπε εμείς αυτή ξέραμε ως πασόκα,δεν τις έχουμε φακελώσει όλες.Δεν ειναι η κλώνα η μονη πασοκα του μπου.
Θελεις να της δωσω χαιρετισματα?Ντάξει ρε τύπε εμείς αυτή ξέραμε ως πασόκα,δεν τις έχουμε φακελώσει όλες.
:-* :-* :-* :-*Αρχισες να με μαθαινεις ματια μου ε?
Και ο δικός μου το έλεγε αυτό και πήγε και έγινε πασόκος.Κατι ξερανε που μας λεγανε οι παππουδες μας να μην γινουμε πουστηδες και κομμουνιστες.
Μπα όχι,με πίκαρε πολύ και την μισώ.Θελεις να της δωσω χαιρετισματα?
παλι καλά δεν έγινε πουστης δεξιός!!!Και ο δικός μου το έλεγε αυτό και πήγε και έγινε πασόκος.
Αυτό είναι μπηχτή για τον alex?παλι καλά δεν έγινε πουστης δεξιός!!!
Rose αν ειχες και μια ελπίδα έστω ο Lakis να σε δει με άλλο μάτι ;), την απώλεσες απόψε με το αντι-δεξιό σου παραλήρημα!!παλι καλά δεν έγινε πουστης δεξιός!!!
Τι σου εκανε τύπε?Μπα όχι,με πίκαρε πολύ και την μισώ.
Η ψώλα