alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Αστο τύπε. Η Ροζυ δεν ψηφιζει ΝΔ με τιποτα.Στο να σε βάλει να ψηφίσεις ΝΔ και να σε γαμήσει.
Αστο τύπε. Η Ροζυ δεν ψηφιζει ΝΔ με τιποτα.Στο να σε βάλει να ψηφίσεις ΝΔ και να σε γαμήσει.
Ακόμα και αν την γαμήσεις;Αστο τύπε. Η Ροζυ δεν ψηφιζει ΝΔ με τιποτα.
καλόΣτο να σε βάλει να ψηφίσεις ΝΔ και να σε γαμήσει.
Ειμαι ατυχος ρε τύπε, δεν μπορω να πετυχω νεοδημοκρατισσα με τιποταΑκόμα και αν την γαμήσεις;
Ελπιζω ως προς το πρωτο σκελος μονοκαλό
για ανέκδοτο μόνο ;)
Kαι να έλεγε κανείς πως δεν γαμιούνται...Ειμαι ατυχος ρε τύπε, δεν μπορω να πετυχω νεοδημοκρατισσα με τιποτα
Μωρό μου!!!! :-* :-* :-*Ελπιζω ως προς το πρωτο σκελος μονο
αλέκο το πας για συγκυβέρνηση μου φαίνεται.Μωρό μου!!!! :-* :-* :-*
Αστερι μου!!! :-* :-* :-*Μωρό μου!!!! :-* :-* :-*
Ναι αντε ξεκουρασου να εχεις δυναμηαλέκο το πας για συγκυβέρνηση μου φαίνεται.
εγώ πάω για ύπνο...αριβεντέρτσι...
Εγω νομιζα οτι μεταξύ τους σε μπέρμπερι σεντόνια!!!Kαι να έλεγε κανείς πως δεν γαμιούνται...
Λες ρε να γαμιούνται με κουμμούνια,να΄ναι kinky?
Ναι αντε ξεκουρασου να εχεις δυναμη
Άντρα δεν θέλει η Λιάνα η Καννέλη ;)Εγω νομιζα οτι μεταξύ τους σε μπέρμπερι σεντόνια!!!
Άντρα δεν θέλει η Λιάνα η Καννέλη ;)
Φίλε, ξέρεις τι κάνει απ' το πρωΐ ως το βράδυ; Σκέφτεται με ποιό διαφορετικό τρόπο, πιο ετοιμόλογο, πιο καυστικό, θα μπορούσε να είχε απαντήσει στα μηνύματα μου. Για κάθε μήνυμα μου, σκέφτεται, εκ των υστέρων, 10 διαφορετικές απαντήσεις. Περπατάει στου δρόμους και παραμιλάει. Το ξέρεις ότι δεν υπερβάλλω... Αν τον πατήσει κανένα αυτοκίνητοθα έχω τύψειςμια αδερφή λιγότερη.
εδω ποσταρουν μεχρι και λουτσοι αιγαιου η κοτα σε πειραξε;κατήντησε και το τσατ πιο σουρεαλ απο ποτε. Δέκα σελίδες αν θα γαμήσει ο τρελοπαπαζολ ότι του βρεθεί μπροστά του, και κάθε όσο μια κότα.
καλησπέρα καλησπέραεδω ποσταρουν μεχρι και λουτσοι αιγαιου η κοτα σε πειραξε;
καλησπερα φιλε μουκαλησπέρα καλησπέρα