alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε λες και η δικια σου να εχει κανει φωτοσοπ για να φαινεται αδυνατη?πούστικο πράγμα το photoshop ε; Μέχρι και εσύ μπορεί να φαίνεσαι ψηλός...
Τύπε λες και η δικια σου να εχει κανει φωτοσοπ για να φαινεται αδυνατη?πούστικο πράγμα το photoshop ε; Μέχρι και εσύ μπορεί να φαίνεσαι ψηλός...
Δεν ξέρω θα δείξει,ας μην προδικάζουμε τίποτα γιατί και η χορεύτρια ήταν για ένα βράδυ μόνο.Αρα μιλαμε για επενδυση για το μελλον τύπε?
Και τί θα έρθει ρε μαλάκα μετά,νταλίκα;Τύπε λες και η δικια σου να εχει κανει φωτοσοπ για να φαινεται αδυνατη?
Τι τύπε;;Μπατάλεψε κι η Μαριάννα;;Λάκη πρέπει να σου δείξει κάποιος κάποτε Μαριάννα πριν και μετά...να δεις μεταμόρφωση να μην λες και για τις άλλες.
Αφού έγινε αυτό όλα γίνονται!!!!
Φοβαμαι οτι το ενα βυζι θα ειναι θεσσαλονικη και το αλλο θα ερχεται ακομη απο την ΑθηναΚαι τί θα έρθει ρε μαλάκα μετά,νταλίκα;
Σε χρησιμοποιησε η πουτανα τύπεΔεν ξέρω θα δείξει,ας μην προδικάζουμε τίποτα γιατί και η χορεύτρια ήταν για ένα βράδυ μόνο.
Η πουτάνα > > >
To άντιθετο,από μπάζο έγινε θέα(όταν πέφτει photoshop).Τι τύπε;;Μπατάλεψε κι η Μαριάννα;;
Εννοείται,πάμε για το φαλαινάκι τώρα να έχουμε και λάδι για τον χειμώνα που θα έρθειΣε χρησιμοποιησε η πουτανα τύπε
Αλλά ειπαμε, δεν κωλωνουμε. [size=20pt]Προχωραμε[/size].
Από τη μία τον σπρώχνεις κ από την άλλη τον δουλεύεις...Αποφάσισε πιαΦοβαμαι οτι το ενα βυζι θα ειναι θεσσαλονικη και το αλλο θα ερχεται ακομη απο την Αθηνα
Μένουν κοπελες σαν την Μαριαννα στην διπλανη σου πορτα?To άντιθετο,από μπάζο έγινε θέα(όταν πέφτει photoshop).
*χωρίς λογικά θα'ναι κοπέλα διπλανής πόρτας.
Δηλαδή ο Lakis κοτζαμάν άντρας έπεσε θύμα Photoshop;;TragicTo άντιθετο,από μπάζο έγινε θέα(όταν πέφτει photoshop).
*χωρίς λογικά θα'ναι κοπέλα διπλανής πόρτας.
Πούστης δεξιός. >Από τη μία τον σπρώχνεις κ από την άλλη τον δουλεύεις...Αποφάσισε πια
Του εχω καταστησει σαφες οτι γαμαμε και δεν το πολυ-αναλυουμε.Από τη μία τον σπρώχνεις κ από την άλλη τον δουλεύεις...Αποφάσισε πια
Εγινες αριστερος παλι?Πούστης δεξιός. >
Τί περίμενες;
Tώρα αυτό το λες χιούμορ ή όντως είναι ερώτηση;Μένουν κοπελες σαν την Μαριαννα στην διπλανη σου πορτα?
Σε μενα πώς γινεται ρε πούστη μου και μενουν κατι γριες καθε φορα.
Πούστης δεξιός. >
Τί περίμενες;
Χρυσαυγίτης-κουμμουνιστής που με λέει και ο θείος μου ο πασόκος.Εγινες αριστερος παλι?
Τι χαιρεσαι ρε πασόκα εσυ?
Καθόλου διφορούμενα. Τυχαίο είναι πως όσοι την έχουν δει live λενε ότι δεν έχει καμια σχέση με τις φωτογραφίες;