Επισκέπτης
Πιο πολύ με τρομάζι όταν θα βάζω το πουλάκι μου στο στόμα της μην το περάσει για λουκάνικο φρανκφούρτης και το δαγκώσει,πάει μετά το έχασα για πάντα... :SΑν δεν καταφερεις να βρεις μουνί, βαλε τον στον αφαλό της, το ιδιο κανει.
Πιο πολύ με τρομάζι όταν θα βάζω το πουλάκι μου στο στόμα της μην το περάσει για λουκάνικο φρανκφούρτης και το δαγκώσει,πάει μετά το έχασα για πάντα... :SΑν δεν καταφερεις να βρεις μουνί, βαλε τον στον αφαλό της, το ιδιο κανει.
Αν δεν καταφερεις να βρεις μουνί, βαλε τον στον αφαλό της, το ιδιο κανει.
[/quote
Επ τι έγινε??? Ξεσαλώνουμε στο τσατ???
Δεν ήξερα πως στην διαδρομή Μαλακάσα-Αθήνα περνάς απ τα καμμένα Βούρλα.Μάλλον τα μπέρδεψεςΕχει στα Καμμενα Βουρλα τύπε ;)
Ελεος...Δεν ήξερα πως στην διαδρομή Μαλακάσα-Αθήνα περνάς απ τα καμμένα Βούρλα;;Μάλλον τα μπέρδεψες
Σαλόνικα;;Κάτι σε πιο κοντά δεν έβρισκε;;Ελεος...
Στη θεσσαλονικη ειναι ο φιλος μας...
Ε όχι δα,το έδινα και για καμιά πίπα έναντι 30eδεν πειραζει μια ζωη αχρηστο ηταν....
Χοντρόδεν πειραζει μια ζωη αχρηστο ηταν....
Πιο πολύ με τρομάζι όταν θα βάζω το πουλάκι μου στο στόμα της μην το περάσει για λουκάνικο φρανκφούρτης και το δαγκώσει,πάει μετά το έχασα για πάντα... :S
Λες να εχει επιλογες η τύπισσα?Σαλόνικα;;Κάτι σε πιο κοντά δεν έβρισκε;;
Άμα βρούμε και πιο κοντά no problem.Σαλόνικα;;Κάτι σε πιο κοντά δεν έβρισκε;;
Εννοεις όσες φορες δεν σου τα κλεβανε οι πακιστανοι στο δρομο προς το μπουρδελοΕ όχι δα,το έδινα και για καμιά πίπα έναντι 30e
Οριστε?κοζανη σου κανει;
Γι'αυτό το πα.Παραπέμπει και το μέγεθος
δεν πειραζει μια ζωη αχρηστο ηταν....Πιο πολύ με τρομάζι όταν θα βάζω το πουλάκι μου στο στόμα της μην το περάσει για λουκάνικο φρανκφούρτης και το δαγκώσει,πάει μετά το έχασα για πάντα... :S
Τι ηλικια εχει ρε?Γι'αυτό το πα.
Πάντως της έστειλα φωτογραφία και μου πε πως καύλωσε
Αυτό μία φορά έγινεΕννοεις όσες φορες δεν σου τα κλεβανε οι πακιστανοι στο δρομο προς το μπουρδελο
21Τι ηλικια εχει ρε?
τι έκπτωση εδώ μιλάμε ψωνισες απ τα καλάθια ,καλοφαγωτη μανΡε κοντέ μαζί δεν είπαμε πως θα κάνουμε και καμιά έκπτωση για να μην γαμάμε μόνο πουτάνες;
Ε εγώ άρχισα....
Δεν εχει σχολιασει ακομη ο Λακης και ανησυχω.21
έχει πολλά χρόνια μπροστά της για να παχύνει και άλλο...