gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κοζανη σου κανει;Σαλόνικα;;Κάτι σε πιο κοντά δεν έβρισκε;;
κοζανη σου κανει;Σαλόνικα;;Κάτι σε πιο κοντά δεν έβρισκε;;
Άμα γουστάρει αυτός είναι το θέμα... Δε θα την πηδήξω εγώΡόζυ πώς σου φαινεται η καινουργια φιλη του Αγιαννη?
21
έχει πολλά χρόνια μπροστά της για να παχύνει και άλλο...
Ποιος ειναι ο ζωρζ?απο κοζανη ειναι ο ζωρζ
Μπορεί να έπαθε εγκεφαλικό.Δεν εχει σχολιασει ακομη ο Λακης και ανησυχω.
Καλά μην το λες, μπορεί σε λίγα χρόνια να αδυνατίσει και να γίνει φωτογράφος
Καλά μην το λες, μπορεί σε λίγα χρόνια να αδυνατίσει και να γίνει φωτογράφος
ο παπαψωλ μενει σολουν τυπε ;)Δεν έχει τούνελ από Μαλακάσα Αθήνα τύπε ;)Απλά θα τις πάρουνε διπλά διόδια λόγω όγκου
Εγω δεν ξερω για Κοζανη ομως ρε τύπε. Για πιο νοτια ξερω.παιδια καλυτερα να τον λετε γιωργη αγιωργη.....
Ο νεος θα καταλαβει τωρα τι ειναι παπαψωλ και σολουν?ο παπαψωλ μενει σολουν τυπε ;)
απο κοζανη ειναι ο ζωρζΟριστε?
Ο ζωρζ ΠιλαλίΠοιος ειναι ο ζωρζ?
ο αγιάννης ειναι γιώργος απο κοζάνη δλδ???παιδια καλυτερα να τον λετε γιωργη αγιωργη.....
Πουτάνα τα έχει κάνει ο τσομπάνης,μπέρδεψε την πόλη διαμονής με την πόλη καταγωγής.Εγω δεν ξερω για Κοζανη ομως ρε τύπε. Για πιο νοτια ξερω.
παιδια καλυτερα να τον λετε γιωργη αγιωργη.....Άμα γουστάρει αυτός είναι το θέμα... Δε θα την πηδήξω εγώ
και για να εκφερω αποψη θα πρέπει να δω κ τον αγιάννη
πες τα μόνος σου καλύτεραΠουτάνα τα έχει κάνει ο τσομπάνης,μπέρδεψε την πόλη διαμονής με την πόλη καταγωγής.
Μ'αρέσει που νιώθεις την ανάγκη να επεξηγήσεις τα αυτονόητα.ο αγιάννης ειναι γιώργος απο κοζάνη δλδ???
Καταγωγή προφανως. Θεσσαλονικη μενει.ο αγιάννης ειναι γιώργος απο κοζάνη δλδ???
είναι δυσκολη ωρα!!!Μ'αρέσει που νιώθεις την ανάγκη να επεξηγήσεις τα αυτονόητα.
*Καλέ gl τι όμορφος που σαι σου πα; :-* :-* :-*
[size=3pt](όχι τίποτα άλλο εσύ ξέρεις πολλά,περισσότερα απ'όλους)[/size]