Επισκέπτης
Υπάρχει μία πιθανότητα να μην θέλω να βλέπω τίποτα,ναι.Γιατι να τα κλεισεις ρε ανοητε?
Δεν θελεις να βλεπεις τον κοπο σου?
Υπάρχει μία πιθανότητα να μην θέλω να βλέπω τίποτα,ναι.Γιατι να τα κλεισεις ρε ανοητε?
Δεν θελεις να βλεπεις τον κοπο σου?
To ξέρω,εμπιστεύομαι τις συμβουλές σου.
Θα κλείσω τα μάτια στην ανάγκη...![]()
To ξέρω,εμπιστεύομαι τις συμβουλές σου.
Θα κλείσω τα μάτια στην ανάγκη...![]()
τον παπαζολη τον εχεις δει πως ειναι ρε?Οσο ειναι το ενα της βυζι, ειναι ολοκληρη η ρόζυ.
Ναι.τον παπαζολη τον εχεις δει πως ειναι ρε?![]()
Οχι τύπε, αλλά θα το σκεφτω να την περασω κι εγω μετα ενα χερακι.εσυ την εχεις γαμησει ηδη και του την κανεις πασα;
Αφού ρε μαλάκα την είδα,λες να'ναι χειρότερη από κοντά;Μαλάκα αυτή άμα τη δεις γυμνή θα μαζευτεί το πουλί σου μέσα σαν τις πρίζες στις ηλεκτρικές σκούπες
άρα προχωρώ...Μικρέ μην κωλωνεις. Θα περασεις μια χαρα.
τοτε πες την αληθεια, θες να τον δολοφονησεις
Εμένα μου ειναι συμπαθης.τοτε πες την αληθεια, θες να τον δολοφονησεις![]()
πρεπει ναπαρει τον μεγενθυντη του ροκο και να μπει ολος μεσα ρεΒιαγκρα προμηθεύτηκες;
εσυ την εχεις γαμησει ηδη και του την κανεις πασα;Μικρέ μην κωλωνεις. Θα περασεις μια χαρα.
να μας γραψεις σε ποιο νοσοκομειο θα σε εχουνε μετα οκ?Αφού ρε μαλάκα την είδα,λες να'ναι χειρότερη από κοντά;
Τέλος πάντων ο μέντορας μου μίλησε:άρα προχωρώ...![]()
Υπάρχει μία πιθανότητα να μην θέλω να βλέπω τίποτα,ναι.![]()
Θα μου φέρεις λουλουδάκια και σοκολατάκια;να μας γραψεις σε ποιο νοσοκομειο θα σε εχουνε μετα οκ?![]()
;) αυτο που το βαζεις?πριλιτζυ να παρει.....ειναι γρηγοροχυσουλης
πριλιτζυ να παρει.....ειναι γρηγοροχυσουλης
Κάτι μου λέει πως με αυτήν θα αργήσω να χύσω...;) αυτο που το βαζεις?
Φίλε στις 15:00 ξύπνησες μόνος σου ή χρειάστηκες ξυπνητήρι;σήμερα από το πρωί που ξύπνησα έφαγα τα εξής:
στις 15:00 περίπου μια τυρόπιτα σφολιάτα
στις 19:00 περίπου 3 πτι μπερ με σοκολάτα και ένα τρουφάκι
στις 22:00 ένα φουντούνι
στις 23:30 2 τοστάκια με τυρί και 1 βραστό αβγό
στις 23:40 1 σοκολάτα
![]()
πριλιτζυ να παρει.....ειναι γρηγοροχυσουληςΒιαγκρα προμηθεύτηκες;
ε ωσπου να φτασεις στο μουνι θες μιση ωρα περπατημαΚάτι μου λέει πως με αυτήν θα αργήσω να χύσω...
Ύαινες,κοράκια!!!![]()
![]()
![]()