gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αλλαζω καθετηρες στον ελευθερο μου χρονο μαν σε παππουδια,οποτε εχω πιασει περισσοτερα πουλια απο τα τραβελια της συγγρουΕχεις παει με πολλούς;
αλλαζω καθετηρες στον ελευθερο μου χρονο μαν σε παππουδια,οποτε εχω πιασει περισσοτερα πουλια απο τα τραβελια της συγγρουΕχεις παει με πολλούς;
εγω που οπου τον πετυχω τον κανω ριπορτο ιαβέρης ποιος είναι,ο αντισθένης;
Στ'αρχίδια μου,σας πετάω το 10e στην μούρη σας γαμάω και φεύγω όποτε γουστάρω.το ιδιο ειναι μαν....ενα ριπορτ απο μενα ειναι μπαν για σενα.....τοση αξια εχει το νικ σου σε αυτον τον ιστ[size=40pt]ι[/size]οτοπο
το ιδιο ειναι μαν....ενα ριπορτ απο μενα ειναι μπαν για σενα.....τοση αξια εχει το νικ σου σε αυτον τον ιστ[size=40pt]ι[/size]οτοποΘα έπαιρνα όρκο πως με κάνεις μπαν αλλά δεν φτάνει τόσο πάνω η εξουσία σου ε;
εγω εφαγα πρωινο πατσα,μεσημερι κοτοπουλο κοκκινιστο με φασολακια και για βραδυ κασερι και ελιες χωρις ψωμι.....
βασικά εσύ νομίζεις ότι φταίει το ύψος σου που είσαι μικροτσούτσουνοςαλλαζω καθετηρες στον ελευθερο μου χρονο μαν σε παππουδια,οποτε εχω πιασει περισσοτερα πουλια απο τα τραβελια της συγγρου
δεν ηταν διαφημιση ρε τυρογαλοελα ρε μαν,αφου δεν γινονται ετσι τα πραγματα...εσενα απλα σε πεταν σηκωτο απο το μαγαζι και συ ξαναρχεσαι βαζοντας αλλη μεταμφιεση σαν την διαφημιση με τον ντετεκτιβ
To ξέρω
Στοχεύω σε βαθύτερο συμβολισμό από αυτόν που αντιλαμβάνεται το πιο μικρό και από το πουλί σου μυαλό σου.
ελα ρε μαν,αφου δεν γινονται ετσι τα πραγματα...εσενα απλα σε πεταν σηκωτο απο το μαγαζι και συ ξαναρχεσαι βαζοντας αλλη μεταμφιεση σαν την διαφημιση με τον ντετεκτιβΣτ'αρχίδια μου,σας πετάω το 10e στην μούρη σας γαμάω και φεύγω όποτε γουστάρω.
οκ οτι πουν οι νωντοτυποι.....θα ζησειΒελτιωμένος ο παπαζόλης. Να μη γίνει μπαν αυτή τη φορά. Ο νωντομόντ μίλησε.
ειναι και οι τριχες που κρυβουν κανα δυο ποντουςβασικά εσύ νομίζεις ότι φταίει το ύψος σου που είσαι μικροτσούτσουνος
απο τι υλικο ειναι?βρήκα και γκόμενα τώρα,θα σας την δείξω αν δεν αρχίσετε την καζούρα,είναι σαν τις Ρωσίδες που γαμάει ο Μέμος και καλύτερη.
Πάρε τ'@@ μου περιπτεράκο
Πάρε τ'@@ μου περιπτεράκο
Την μωράκλα μου,ΠΣΚ θα το περάσουμε μαζίκάνε μια περιγραφή τι βλέπουμε
Τσου,απλά με καμπύλες...Έγγυος είναι;
Τα φτιαξατε τελικα ρε λεχρίτη?Πάρε τ'@@ μου περιπτεράκο