kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
τι θες να μάθεις
αν είναι κλώνος του σεξαρτημένου
τι θες να μάθεις
είναιαν είναι κλώνος του σεξαρτημένου
εκει που μενεις δεν ειναι μεγαλο το παραθυρο για να κοιτας τη ζωη να περναει?
εκει που μενεις δεν ειναι μεγαλο το παραθυρο για να κοιτας τη ζωη να περναει?μετακομίζω
πορνομεταναστευση και εσυ τυπε?μετακομίζω
πορνομεταναστευση και εσυ τυπε?
ο νωντας ειναι ΦΙΛΟΣ μου κιτρινε πιρφορε
ο νωντας ειναι ΦΙΛΟΣ μου κιτρινε πιρφορεσε κακομεταχειρίζεται ο νώντας πες την αλήθεια σβήνει γόπες πάνω στο κορμάκι σου
αν εχει παρκο θα ειναι σιγουρα ο αβραμης εκει τυπεπαίζει να 'χει πόρνες εκεί η περιοχή υπάρχει παρκάκι
μπορει να πηγαινεις για παρκαδεςπαίζει να 'χει πόρνες εκεί η περιοχή υπάρχει παρκάκι
μπορει να πηγαινεις για παρκαδες
όχι,εγώ ;)μαν εσύ έχεις συναντηθεί από κοντά με αβράμη κάνω λάθος ;)
όχι,εγώ ;)
εχει συναντηθει το ετερο μελος της οντοτητας που λεγεται μεμονωντας, ειναι δλδ σα να εχω συναντηθει κι εγω ;)
εχει συναντηθει το ετερο μελος της οντοτητας που λεγεται μεμονωντας, ειναι δλδ σα να εχω συναντηθει κι εγω ;)μαν εσύ έχεις συναντηθεί από κοντά με αβράμη κάνω λάθος ;)
τωρα που εμαθες λοιπον, τι αλλο θες να ρωτησεις για τον τυπο αβραμη? ανηκεις στα εκατομμυρια μελων που απαιτουν την αμεση επιστροφη του στο σαϊτ?το ίδιο είναι ;)
εκτέθηκε μόνος του ;)
τωρα που εμαθες λοιπον, τι αλλο θες να ρωτησεις για τον τυπο αβραμη? ανηκεις στα εκατομμυρια μελων που απαιτουν την αμεση επιστροφη του στο σαϊτ?
postare afto poy eipa sto forumθες να καταστραφούν οι γύρω σου για να νιώθεις παρηγοριά ;)
postare afto poy eipa sto forum
[9:33:16 AM] ****************: [6:38 PM] *************:
<<< les
maresei na vlepo toys alloys na katastrefontai
oyf
Ελα τραμπουκε μου