kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εκει που μενεις δεν ειναι μεγαλο το παραθυρο για να κοιτας τη ζωη να περναει?![]()
εκει που μενεις δεν ειναι μεγαλο το παραθυρο για να κοιτας τη ζωη να περναει?μετακομίζω![]()
πορνομεταναστευση και εσυ τυπε?μετακομίζω![]()
πορνομεταναστευση και εσυ τυπε?
ο νωντας ειναι ΦΙΛΟΣ μου κιτρινε πιρφορεσε κακομεταχειρίζεται ο νώντας πες την αλήθεια σβήνει γόπες πάνω στο κορμάκι σου![]()
αν εχει παρκο θα ειναι σιγουρα ο αβραμης εκει τυπεπαίζει να 'χει πόρνες εκεί η περιοχή υπάρχει παρκάκι![]()
μπορει να πηγαινεις για παρκαδεςπαίζει να 'χει πόρνες εκεί η περιοχή υπάρχει παρκάκι![]()
μπορει να πηγαινεις για παρκαδες![]()
όχι,εγώ ;)μαν εσύ έχεις συναντηθεί από κοντά με αβράμη κάνω λάθος ;)
όχι,εγώ ;)
εχει συναντηθει το ετερο μελος της οντοτητας που λεγεται μεμονωντας, ειναι δλδ σα να εχω συναντηθει κι εγω ;)
εχει συναντηθει το ετερο μελος της οντοτητας που λεγεται μεμονωντας, ειναι δλδ σα να εχω συναντηθει κι εγω ;)μαν εσύ έχεις συναντηθεί από κοντά με αβράμη κάνω λάθος ;)
τωρα που εμαθες λοιπον, τι αλλο θες να ρωτησεις για τον τυπο αβραμη? ανηκεις στα εκατομμυρια μελων που απαιτουν την αμεση επιστροφη του στο σαϊτ?το ίδιο είναι ;)
εκτέθηκε μόνος του ;)
τωρα που εμαθες λοιπον, τι αλλο θες να ρωτησεις για τον τυπο αβραμη? ανηκεις στα εκατομμυρια μελων που απαιτουν την αμεση επιστροφη του στο σαϊτ?![]()
postare afto poy eipa sto forumθες να καταστραφούν οι γύρω σου για να νιώθεις παρηγοριά ;)
postare afto poy eipa sto forum
[9:33:16 AM] ****************: [6:38 PM] *************:
<<< les
maresei na vlepo toys alloys na katastrefontai
oyf
Ελα τραμπουκε μου![]()
![]()