Επισκέπτης
τι έχουμε εδώ ξάδερφοpostare afto poy eipa sto forum
[9:33:16 AM] ****************: [6:38 PM] *************:
<<< les
maresei na vlepo toys alloys na katastrefontai
oyf
τι έχουμε εδώ ξάδερφοpostare afto poy eipa sto forum
[9:33:16 AM] ****************: [6:38 PM] *************:
<<< les
maresei na vlepo toys alloys na katastrefontai
oyf
ο ποιοςφιλε ΛΟΥΣΤ με ποιο κλωνο μπαινει ο κυαλακιας να του κανω γκιλι γκιλι ;)
το κοτοπουλακι ;)
το κοτοπουλακι ;)ο ποιος
ο ελσος ;)Ποιος το γαμαει το πουλερικό τύπε ;)
Επανηλθες κεφατος βλεπω μυστη μου
φιλε ΛΟΥΣΤ με ποιο κλωνο μπαινει ο κυαλακιας να του κανω γκιλι γκιλι ;)
ε δεν ηταν και ποτε φιλαρακια μου
ατομα τα οποια χρησιμοποιουν της αδυναμιες σου για δικη τους προσωπικη διασκεδαση φτιαχνοντας κλωνους και καλυψη των δικων τους αδυναμιων γιατι ουδεις τελειος
δεν ειναι φιλοι σου.. παρταλια ειναι
που το εγραψε αυτο τυπε? σε ποιο σιτε?Αυτό ήταν το κύκνειο άσμα του:
Φυσικά η μπάλα παίρνει όχι μόνο όσους τον στραπατσάρισαν αλλά και άτομα που στάθηκαν πραγματικά φίλοι του όπως ο Νέυμαρ και ο Παλούκιος όπως και άλλους χρήστες που του φέρθηκαν όμορφα...
Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα αληταρόνι;
που το εγραψε αυτο τυπε? σε ποιο σιτε?
τυπε, αυτο το νικ πεθανεΣτο σάιτ των αυτοεξόριστων. Ήταν το τελευταίο του μήνυμα πριν χαθεί από προσώπου γης.
Φίλοι μου ας μην αφήνουμε πια να μας στεναχωρεί η αυθάδεια ενός παιδαρελιού.
Πως περάσατε τη μέρα σας; Εγώ είχα βγει στο rockwood με φίλους που έπαιζε λάιβ ροκ εν ρολ. Μου έκανε ευχάριστη εντύπωση ότι ήταν γεμάτο παρά την βροχή. Υπάρχει κόσμος που ξέρει να διασκεδάσει και δεν ακολουθεί το πόπολο σε γκάζι και κλαρινοκλαμπ.
Αφτερ κατηφορίσαμε στο σουβλατζίδικο του Θωμά και ούτε μας πέρασε απ' το μυαλό να τσαρκάρουμε στην αδιάφορη Φυλής με τις μονότονες πουτάνες.
βατραχε, ειλικρινα.....πιστευεις πως αμα γραφεις σε πολιτικα θρεντ, αυξανεται το κυρος του νικ σου?
ενω εγω ξεκινησα απο τις ενημερωσεις ως γνησιο μπουρδελονικ για να γινω μοντ σε ενα θρεντ που δεν υπαρχει .....king with no crownφίλε από εκεί ξεκίνησα για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα
ενω εγω ξεκινησα απο τις ενημερωσεις ως γνησιο μπουρδελονικ για να γινω μοντ σε ενα θρεντ που δεν υπαρχει .....king with no crown