Επισκέπτης
Μην γαματε πολυ ρε.... και λιγο.
θα σε σκισω πουστρα του ελεους.....Σκάσε γαμημένε! Που νομίζεις ότι θα αστειευθώ μαζί σου.
στον λαιμο να σου κατσειεχω την εντυπωση οτι εφαγα τη μια και μοναδικη αγαπη του γλιτσα, ψητη στα καρβουνα...
ελα μωρη λουλου περασε η ωρα....αντε να βγεις στην πλατεια και ξεροσταλιαζουν τα πακια περιμενοντας να γαμησουν την ξεχειλωμενη σουφρα σου τρωγωντας σουβλακια σκυλουπως τη γαμαγες τοσο καιρο μαν :- ή μηπως σε στραπονιαζε αυτη ;)
πως τη γαμαγες τοσο καιρο μαν :- ή μηπως σε στραπονιαζε αυτη ;)στον λαιμο να σου κατσει
Ρε μαλάκες, μου ήρθε τετραπλάσιος λογαριασμός νερού σε σχέση με τον μέσο όρο των προηγούμενων
Να φωνάξω υδραυλικό? Να πάω με τον λογαριασμό εταιρία ύδρευσης?
να πίνεις λιγότερο νερό ;)
μαν δεν αστειεύομαι, μου ήρθε νταμπλάζ
πήγαινε πρώτα ΕΥΔΑΠ που είναι ανέξοδο και αν δεν βγάλεις άκρη φώναξε υδραυλικό να τσεκάρει το ρολόι
τι συμβαίνει βάτραχε ;)πήγαινε πρώτα ΕΥΔΑΠ που είναι ανέξοδο και αν δεν βγάλεις άκρη φώναξε υδραυλικό να τσεκάρει το ρολόι
τι συμβαίνει βάτραχε ;)
ποιος είχε την υπογραφή συζήτηση με τζεοπα για ταινίες,θυμάσαι?και πως ακριβώς το γραφε?εδώ τα λέμε με τον φίλο σου ;)
ποιος είχε την υπογραφή συζήτηση με τζεοπα για ταινίες,θυμάσαι?και πως ακριβώς το γραφε?
Ρε μαλάκες, μου ήρθε τετραπλάσιος λογαριασμός νερού σε σχέση με τον μέσο όρο των προηγούμενων
Να φωνάξω υδραυλικό? Να πάω με τον λογαριασμό εταιρία ύδρευσης?