kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
οχι δεν ειμαι μουνης,ειμαι πολυ ενταξει ατομο και εχω πολυ καλη ψυχη και πολλη αγαπη μεσα μου
ανακαλώ
οχι δεν ειμαι μουνης,ειμαι πολυ ενταξει ατομο και εχω πολυ καλη ψυχη και πολλη αγαπη μεσα μου
βατραχε δε σε εχουμε κανει μπουκακε τελευταια και την εχεις δει βεντετα....προσεχε γιατι θα σου τον κοψουμε το βηχα![]()
μεμο-νωντας ή νωντο-μεμος... με πιανειςτο μπουκάκε χρειάζεται περισσότερους από έναν με πιάνεις![]()
ΦΙΛΕ ΜΕΜΟ έχουμε τραμπουκίσει τόσους πιρφόρους,που το συγκεκριμένο δεν το θυμάμαινωντοκελλακυ πες την αληθεια, ποσοι πιρφοραγαπουληδες σου εχουν κανει προταση για ρομαντικο δειπνο και τριανταφυλλα με σοκολατακια για την Παρασκευη?Πες στο κοινο σου ποσοι ειναι αυτοι που θα μεινουν με τα σοκολατακια στο χερι μιας και θα βγεις για ρομαντικο φαλαφελ με τους νωντοτυπους
![]()
υ.γ. ΦΙΛΕ ΝΩΝΤΑ, θυμασαι περισυ την ιδια μερα που τραμπουκιζαμε τους πιρφορους με τα τριανταφυλλα στη ρομαντικη πιατσα? ;)![]()
![]()
![]()
μεμο-νωντας ή νωντο-μεμος... με πιανεις![]()
αφου δεν κατεχεις τα μεταφυσικα φαινομενα ρε κουραμπιε, τι μιλας? [size=50pt]ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΡΕ!!![/size]αρχίδια είστε μια οντότητα τότεμαρτυράς χωρίς ξύλο και γκρεμίζεις το σαθρό σας εφεύρημα
![]()
Σε απαξιωσα στο θρεντ που ανοιξα ;)αρχίδια είστε μια οντότητα τότεμαρτυράς χωρίς ξύλο και γκρεμίζεις το σαθρό σας εφεύρημα
![]()
Σε απαξιωσα στο θρεντ που ανοιξα ;)
χοντρο :-γιατί το έκανες αυτό βέλβυ![]()
96-97ευρωkg![]()
Αλήθεια ρε....εγώ είμαι 84...........![]()
Μετά από πρωινό "σιμο-χέ"......σήμερα 83 κιλά..............![]()
Τύπε,σε νόμιζα για πιο "ντούκι"......
Τύπε,σε νόμιζα για πιο "ντούκι"......
www.slang.gr/lemma/show/ntouki_806]http://www.slang.gr/lemma/show/ntouki_806[/url]
οχι μπιλυ μου...δεν εχω ξεπερασει ποτε τα 80 κιλος...![]()
80 ημουν εκει...απλα ειχα φουσκωσει τοτε γιατι εκανα εντατικα....Στην φωτό που είχες ανεβάσει κάπου.....φαινόσουν για 90 κιλά..........![]()