lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εσυ φιλε στο στρατο μπορει να τρωγες καλα,εγω περασα 9 μηνες νηστειαςΈχω απολυθεί από το 1997................κάτι θα είχα καταλάβει.......![]()
![]()
εσυ φιλε στο στρατο μπορει να τρωγες καλα,εγω περασα 9 μηνες νηστειαςΈχω απολυθεί από το 1997................κάτι θα είχα καταλάβει.......![]()
![]()
εσυ φιλε στο στρατο μπορει να τρωγες καλα,εγω περασα 9 μηνες νηστειας
κωλογρια![]()
ειναι δυο τυποι ανθρωπων στον στρατο....οσοι δεν πολυσιχαινονται και εχουν και λεφτα βαζουν κιλα στανταρεσυ φιλε στο στρατο μπορει να τρωγες καλα,εγω περασα 9 μηνες νηστειας
ειναι δυο τυποι ανθρωπων στον στρατο....οσοι δεν πολυσιχαινονται και εχουν και λεφτα βαζουν κιλα στανταρ
οσοι ειναι σιχασιατηδες με το φαγητο της μοναδας ή δεν εχουν πολυ χρημα πεινανε ειναι αληθεια
ολα τα ξερεις ρε τσομπανηειναι δυο τυποι ανθρωπων στον στρατο....οσοι δεν πολυσιχαινονται και εχουν και λεφτα βαζουν κιλα στανταρ
οσοι ειναι σιχασιατηδες με το φαγητο της μοναδας ή δεν εχουν πολυ χρημα πεινανε ειναι αληθεια
αλβανος στο στρατοολα τα ξερεις ρε τσομπανη
εγω κι ενας αλβανος ειμαστε οι μονοι που δεν ειχαμε παραξενιες με το φαι
αλλα οι μεριδες ηταν για παιδια δημοτικου και το κψμ ηταν αδειο
δεν ξερω ρε φιλε...εγω τοτε που υπηρετησα που ειχαμε και ακοντια και ασπιδες δλδ ειχε πολυ φαι ο ΕΣ.....η ποσοτητα δεν ηταν θεμαολα τα ξερεις ρε τσομπανη
απο που ψωνιζεις ρε κωλογερεΤα 2 φαλάφελ που κούμπωσα........προχθές......για όσους δεν τα είδαν............. ;)
![]()
απο που ψωνιζεις ρε κωλογερε![]()
Περσέπολις.....είπε ο νώντας.........![]()
Και Ρομα και Πομακους. Στο κεντρο τους ειδα πρωτη και τελευταια φορα. Δεν πανε παραμεθοριο αυτοι.αλβανος στο στρατο
μαλλον τα λιγουρια εισασταν![]()
Αχαρνών ρε.............λίγο πριν το Ελ-Μπασά.........![]()
γυφτο στον εβρο τωρα που το λες δεν ειδα,μονο εναν θυμαμαι που ηταν ντοπιοςΚαι Ρομα και Πομακους. Στο κεντρο τους ειδα πρωτη και τελευταια φορα. Δεν πανε παραμεθοριο αυτοι.
πηγαινοντας προς ομονοια λιγο μετα το σπεσιαλιστα ,απ την απεναντι μερια
πηγαινοντας προς ομονοια λιγο μετα το σπεσιαλιστα ,απ την απεναντι μερια
ολα τα ξερεις ρε τσομπανη