gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
πυρφορος ή πιρφορος;εγω είμαι πυρφορος
πυρφορος ή πιρφορος;εγω είμαι πυρφορος
με υ σημαινει οτι φερεις το πυρ ρε χαμενε...
επισης δεν θελουμε και μουνηδες
καποιος πρεπει να φυλαει το σαιτ απο τις κακες επιβουλες ολο το 24ωροΤότε γιατί δεν μπανάρετε τον εαυτό σας;![]()
οι μοντ οι κανονικοικαποιος πρεπει να φυλαει το σαιτ απο τις κακες επιβουλες ολο το 24ωρο
πως το ηθελες δλδ;εσυ το εκανες ετσι σαν οικο ευγηριας;μονος σου θα το βλέπεις σε λιγο εσυ και οι μουνηδες φιλοι σου(2-3)![]()
μηπως αλλαξες γνωμη απο παλια;γιατι τελευταια αρχισαν να μπαινουν κατι κουστουματοι και ιπποτες και φοιτητες απο σχολη αλληλομαλακιαςγιατι ειναι το τελευταιο ανδρικο forum που δεν ειναι γεματο με πουστρακια που κανουν ψονιστηρι
Οι κρυφοι εχουν αλλη χαρη, σαν τις κρυφες αδελφες ενα πραγμα. ;)οι μοντ οι κανονικοι![]()
πειραματα με ουσιες....μαλλον θα επεσε σε κωμα και τον πηγαν διασωληνωμενο στην ΜΕΘτωρα που μιλαμε για μουνηδες... Ο Νικ7 τι κανει;;;
καποιος πρεπει να φυλαει το σαιτ απο τις κακες επιβουλες ολο το 24ωρο
μαριε μην μιλας για κρυφες θα μπει παλι ο λουστ και θα σε κραζει μανΟι κρυφοι εχουν αλλη χαρη, σαν τις κρυφες αδελφες ενα πραγμα. ;)
Οι κρυφοι εχουν αλλη χαρη, σαν τις κρυφες αδελφες ενα πραγμα. ;)
ποια λεξη; δεν πιστευω να μου παρεις την ατακα με τον σισικατσε να μπει να πω την μαγικη λεξη να εξαφανιστει![]()
για ψυχολογος ψυχοθεραπευτης πολυ ικανος.....θα εκανα μια συνεδρια στον καναπε τουΥπάρχει και ο Μεσιέ Σηφαλιός ο Φιδέλης.
Δεν τον θεωρείτε ικανό;
επεσε στα χαπια;;; θα τον δωσω στον αλλον και ποιος τον ακουειπειραματα με ουσιες....μαλλον θα επεσε σε κωμα και τον πηγαν διασωληνωμενο στην ΜΕΘ
θα γραψεις κριτικη για την τσοντα;μαριε μην μιλας για κρυφες θα μπει παλι ο λουστ και θα σε κραζει μαν
θα γραψω μαριε.....θα γραψεις κριτικη για την τσοντα;
Νιωσε λιγο χρησιμος, και γραψε.
Εχω εγκλωβιστει ρε μαν. Αμα το αλλαξω μετα δεν θα σας πριζω τα αρχιδια.εσυ απαλλαξε μας επιτελους απο το ηλιθιο αβαταρ σου
για ψυχολογος ψυχοθεραπευτης πολυ ικανος.....