man φιλικα στο λεω ....μην πολυαγκαλιαζεσαι με την λουγγρα τον μεμοσαν....θα σου βγει ονομα και θα ναι κριμα....
θανατος στο μεμοπουστρακι
Παιδιά,βρείτε τα μεταξύ σας.......
man φιλικα στο λεω ....μην πολυαγκαλιαζεσαι με την λουγγρα τον μεμοσαν....θα σου βγει ονομα και θα ναι κριμα....
θανατος στο μεμοπουστρακι
τα χουμε βρει....του την ακουμπαω μια φορα στο δεκαπενθημερο να μην παθαινει στερητικαΠαιδιά,βρείτε τα μεταξύ σας.......![]()
του ακουμπάς την πουτσα με τα πουστροχειλάκια σου.αλλά δεν στον δίνει παραπάνω γι αυτό κάνεις σαν ύστερικιάτα χουμε βρει....του την ακουμπαω μια φορα στο δεκαπενθημερο να μην παθαινει στερητικα![]()
σκασε βλακατου ακουμπάς την πουτσα με τα πουστροχειλάκια σου.αλλά δεν στον δίνει παραπάνω γι αυτό κάνεις σαν ύστερικιά
ρε φίλε...ότι σας λέμε παρα πέντε μας το λέτε και πέντε?σκασε βλακα
ασε ρε...τραβα φαε κανα κρουασαν με μιλκο να στανιαρεις.....μην χασεις κανενα γραμμαριορε φίλε...ότι σας λέμε παρα πέντε μας το λέτε και πέντε?
Μπα.....Γενικά άτομο που θα βρεθεί απέναντι από νωντότυπο δε γίνεται να μην έχει κουσούρι!
Είμαστε τόσο γαμησεροί που κάποιος πρέπει να είναι πολύ κατεστραμμένος για να μη μας θαυμάζει!
καλημέρα δημήτρηΜπα.....
Απλα παιζει το αλλο ενδεχομενο....
Οτι εισαστε τοσο αξιοπεριεργα μαλακες που ο καθενας θελει να σας μελετησει για να μην τυχει κατι αναλογο σε δικα του ατομα
Η για να γελασει με την μαλακια που σας δερνει.....![]()
μπηκε παλι η πουστρα του ελεους να κωλοτριφτει.....γλιτσα σταματα να μου στελνεις πμ.....ΔΕ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΛΕΜΕ.....ΟΥΤΕ ΠΙΠΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ.....![]()
σε πιατσα να ερθω, σε αυτη που κανεις πεζοδρομιο τωρα?μπηκε παλι η πουστρα του ελεους να κωλοτριφτει.....
ελα στην πιατσα σου γρηγορα γιατι θα παρω τηλεφωνο τον νταβα να του πω οτι ψωλοβροντας παλι στο μπου
οτι σου λεω στο παρα5 θα μου το λες στο και 5;σε πιατσα να ερθω, σε αυτη που κανεις πεζοδρομιο τωρα?δε σε γαμαω λεμε, μη μυ κωλοτριβεσαι
![]()
μηπως πιστευεις πως αμα μιλας σα το ΝΩΝΤΑ εγινες και νωντοτυπος μωρη κατακαημενη σουρλουλου?οτι σου λεω στο παρα5 θα μου το λες στο και 5;![]()
σκασε ηλιθιαμηπως πιστευεις πως αμα μιλας σα το ΝΩΝΤΑ εγινες και νωντοτυπος μωρη κατακαημενη σουρλουλου?![]()
την τιναζεις την αχλαδια μωρη μαρκελα?σκασε ηλιθια
ελα νεε.....παρε πουλοΓλίτσα γιατί σε λένε Μαρκέλλα και Λουκία τα παιδιά; Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς οι νεώτεροι; :S
[size=50pt]ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΜΩΡΗ [/size]ελα νεε.....παρε πουλο