LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Ναι αλλά δεν ξέρω πώς την λένε, να γράψω ελενίτσα;
Ναι αλλά δεν ξέρω πώς την λένε, να γράψω ελενίτσα;
ρουφα τα φλοκια μου μωρη καυλιαρα
απλά εμένα αν με βρίζουν τσατίζομαι και εκφράζομαι όπως νιώθω
εσένα από την άλλη, άλλοι σου στολίζουν σπίτια οικογένειες και λοιπά και δεν λες κουβέντα
ο καθένας με τον χαρακτήρα του
τραγοφλοκια στη μαπα του τζομπανη.....εμεις τα θεϊκα νωντοφλοκια μας δε τα χαραμιζουμε στη μουρη τουΦλόκια στους τρύπιους επαρχιώτες με τα γυναικεία αβαταρ!![]()
Μη γίνεσαι ψεύτης. Λέω πολλές κουβέντες αλλά χωρίς να τσαντίζομαι. Δεν έχω χάσει την ψυχραιμία μου ούτε μία φορά στις τόσες αντιπαραθέσεις που είχα. Αντίθετα η αντιπαράθεση με θρέφει, τα ψυχικά ξεσπάσματα των αντιπάλων μου με ηδονίζουν σχεδόν σεξουαλικά και η γνώση ότι η οδύνη που προκάλεσα τους συνοδεύει και εκτός φόρουμ με γεμίζει ηθική ικανοποίηση.
Αυτό που υπογράμμισα ξαναδιάβαστο για να συνειδητοποιήσεις ότι οι άνθρωποι δεν είναι ίσοι: Κάποιοι γαμάνε τους πάντες και τα πάντα χωρίς να μπορεί να τους αγγίξει τίποτα και άλλοι ξεσπάνε σε κοριτσίστικα κλάμματα επειδή τους αδίκησαν οι μοντς.
Μπουχουχου! Σώπα κοκόνα μου, θα σου αγοράσω Μπάρμπι για να παίζεις!![]()
ασε ρε λουγγρα.....ρουφα τα φλοκια μου μωρη καυλιαρα![]()
![]()
![]()
[size=50pt]βουλωστο ρε[/size]ασε ρε λουγγρα.....
ο αρχηγος γαμαει ....δεν παιζει.... ουτε ρουφαει πακοκαβλια σαν και σενα μωρη πηγαδοκωληπαρε μια πιπα στον αρχηγο σου να στανιαρει γιατι κανει σαν ντιβα
εγω ακουσα οτι τον παιρνει που και που .....ο αρχηγος γαμαει ....δεν παιζει.... ουτε ρουφαει πακοκαβλια σαν και σενα μωρη πηγαδοκωλη![]()
τραγοφλοκια στη μαπα του τζομπανη.....εμεις τα θεϊκα νωντοφλοκια μας δε τα χαραμιζουμε στη μουρη του![]()
μην βαφτίζεις τις άμυνες σου ψυχραιμία..
δεν είσαι ψύχραιμος, αλλά χέστης![]()
![]()
το ξέρεις ότι έχω δίκιο![]()
μαν στην οργανωση σας ξεφτιλισμενες πορνες σαν τον μεμοσαν επρεπε να τις εχετε πεταξει περα.....
Ο Νικ07 δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε αντίθεση με εσένα που απειλείς με αποχώρηση για να τραβήξεις την προσοχή! Emo γκόμενα τελείως είσαι!
Τράβα και μια χαρακιά στο μπράτσο σου για διαμαρτυρία.![]()
ε και?ζηλεύεις μωρη αγαμητη?εγω ακουσα οτι τον παιρνει που και που .....![]()
εγω ακουσα οτι γραφεις στο αντιπαλο σαϊτ και κανεις ψηστηρι στον σισιες και τον κυαλακια για να σε ξεσκισουνεγω ακουσα οτι τον παιρνει που και που .....![]()