gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
παππου παππουε και?ζηλεύεις μωρη αγαμητη?![]()
παππου παππουε και?ζηλεύεις μωρη αγαμητη?![]()
μαν στην οργανωση σας ξεφτιλισμενες πορνες σαν τον μεμοσαν επρεπε να τις εχετε πεταξει περα.....
αράχνες έχει πιάσει η σουφρα σου μωρη πατσαβουραπαππου παππου![]()
Όταν αναλάβουμε τη διοίκηση θα δώσω τη θέση σου στο Μέμο.
τυπε, για να σκουπιζει τα φλοκια απο τα τσοντοθρεντ θα βαλουμε τον παπαζολη ;)Όταν αναλάβουμε τη διοίκηση θα δώσω τη θέση σου στο Μέμο.
τυπε, για να σκουπιζει τα φλοκια απο τα τσοντοθρεντ θα βαλουμε τον παπαζολη ;)
τυπε, για να σκουπιζει τα φλοκια απο τα τσοντοθρεντ θα βαλουμε τον παπαζολη ;)
Οι βλάχοι στη στάνη τους και οι κλαψομούνες στο κλαψομουνάδικο!
ΝΩΝΤΟΠΟΓΚΡΟΜ - ΝΩΝΤΟΓΚΟΥΛΑΓΚ!
Η διοίκηση του σάιτ θα παραδοθεί εξ ολοκλήρου στους νωντότυπους! Μια νέα εποχή θα ανατείλει στο σάιτ. Το ΕΡΓΟ μας (που έχει ήδη αποφέρει καρπούς) θα ολοκληρωθεί!
εγω λεω παντως να κρατησουμε τον γλιτσα στη θεση του μοντ στα τσοντοθρεντ......αποκλειεται να βρουμε περισσοτερο απαξιωμενο νικ ;)
σε ψαχνουν τα πακια στην πλατεια ,αργησες να κατεβεις σημερα και εχουν μεινει με την πουτσα στο χερι....αντε πηγαινε να τους ξεκαυλωσεις οπως μονο εσυ ξερεις χιλιοχυμενη σπερματορουφηχτρατυπε, για να σκουπιζει τα φλοκια απο τα τσοντοθρεντ θα βαλουμε τον παπαζολη ;)
τέτοια σκουπίδια δε θα χούν θέση στο νωντοσαιτ ;)εγω λεω παντως να κρατησουμε τον γλιτσα στη θεση του μοντ στα τσοντοθρεντ......αποκλειεται να βρουμε περισσοτερο απαξιωμενο νικ ;)
τέτοια σκουπίδια δε θα χούν θέση στο νωντοσαιτ ;)
πως μπορεις να εχεις υπασπιστη μια πουστρα του ελεους σαν τον μεμο;εναν προδοτη;ενα γλοιωδες υποκειμενο;τέτοια σκουπίδια δε θα χούν θέση στο νωντοσαιτ ;)
τέτοια σκουπίδια δε θα χούν θέση στο νωντοσαιτ ;)
ούτε καν την ξέρω...
απλά ξέρω ότι έχει πάρει πολύ κόσμο
![]()
σε γαμαει καλά μωρη λουκια γι αυτόπως μπορεις να εχεις υπασπιστη μια πουστρα του ελεους σαν τον μεμο;εναν προδοτη;ενα γλοιωδες υποκειμενο;
με την οπισθεν παντα......ερχεται και παρκαρει βολικα στον πουτσο μου την ξεσκισμενη κωλαθρα τουσε γαμαει καλά μωρη λουκια γι αυτό
O Νικ07 είναι ένα γελοιο τρολ που κρυβεται στην ανωνυμια του ιντερνετ για να βγαζει τον οχετο που εχει στην ψυχη του χωρις να ποναει ο κωλος του.
Ο Νικ07 δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε αντίθεση με εσένα που απειλείς με αποχώρηση για να τραβήξεις την προσοχή! Emo γκόμενα τελείως είσαι!
Τράβα και μια χαρακιά στο μπράτσο σου για διαμαρτυρία.![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=543335;image[/img[/URL]]
[/quote]man φιλικα στο λεω ....μην πολυαγκαλιαζεσαι με την λουγγρα τον μεμοσαν....θα σου βγει ονομα και θα ναι κριμα....
θανατος στο μεμοπουστρακι