TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
παραπανω παιρνει ;)Για να δεχθώ να κάνω τη δουλειά του γλίτσα θα ζήταγα τουλάχιστον 3000 το μήνα. Αυτός ζήτημα είναι αν παίρνει 300.
παραπανω παιρνει ;)Για να δεχθώ να κάνω τη δουλειά του γλίτσα θα ζήταγα τουλάχιστον 3000 το μήνα. Αυτός ζήτημα είναι αν παίρνει 300.
Μετα μπηκε στη μεση ο γλου και λεει "μη βριζετε παιδια". Και του λεω "τι μη βριζουμε ρε, αντε πετα τον εξω".Θα ησουν προκλητικος για να τον φτασεις στο σημειο να σε βρισει.![]()
την ευλογια σου δεσποταοχι τεκνο μου
παλι καλα που δεν ειπε καντε κυκλο βρε παιδια η λουγκρα ο γλιτσας....Μετα μπηκε στη μεση ο γλου και λεει "μη βριζετε παιδια". Και του λεω "τι μη βριζουμε ρε, αντε πετα τον εξω".
Μετα απο λιγο ειδα οτι τα ποσταρισματα δεν υπηρχαν.
χατουρας=χαφτουραςhatoupas = hasturas? ;)
ακου κει να σε πει μαλακα...για μια αξιοπρεπεια ζουμε τυπεΜετα μπηκε στη μεση ο γλου και λεει "μη βριζετε παιδια". Και του λεω "τι μη βριζουμε ρε, αντε πετα τον εξω".
να μην βριζετε τεκνα μου,ειρηνη υμινΜετα μπηκε στη μεση ο γλου και λεει "μη βριζετε παιδια". Και του λεω "τι μη βριζουμε ρε, αντε πετα τον εξω".
ελα να στην δωσω τεκνο μουτην ευλογια σου δεσποτα
πορνε μου δεν κατέβηκα σήμερα τελικάτην ευλογια σου δεσποτα
Ρε τύπε, ειναι και το ΠΟΙΟΣ σε λεει μαλακα.ακου κει να σε πει μαλακα...για μια αξιοπρεπεια ζουμε τυπε
παλι κουβα πηγα σημερα :Sνα μην βριζετε τεκνα μου,ειρηνη υμιν
ελα να στην δωσω τεκνο μουμακαρι να βγεις συντομα απο τον πατο του κουβα που εχεις πεσει
εγερθουτο ολοι!!! μπηκε ο αρχηγος![]()
![]()
![]()
αμα σε λενε ολοι, τι διαφορα εχει?Ρε τύπε, ειναι και το ΠΟΙΟΣ σε λεει μαλακα.
πιαστε τα αρχιδια σας ολοιεγερθουτο ολοι!!! μπηκε ο αρχηγος![]()
![]()
![]()
με τον κοσνικ26 δεν παίζει κανένα κλωναράκιήταν κλώνος του πορνόπαπου ;)
Γεια σου ρε Μεμο...αμα σε λενε ολοι, τι διαφορα εχει?![]()
ακου κει να σε πει μαλακα...για μια αξιοπρεπεια ζουμε τυπε
κι ο αντισθενης κλωνος ειναι για αυτον τον εβαλε στην υπογραφη του ζητωντας καθαρσημε τον κοσνικ26 δεν παίζει κανένα κλωναράκι
Α πας κουβά και οταν ΔΕΝ παιζει ο ολυμπιακος?παλι κουβα πηγα σημερα
οσοι εχουν ;)πιαστε τα αρχιδια σας ολοι![]()
διαβασες προγνωστικα κυαλακια? :Sπαλι κουβα πηγα σημερα :S