Επισκέπτης
Μην βριζειςαντε γαμησου![]()
Μην βριζειςαντε γαμησου![]()
Κι αυτο ειναι μια προοδοs.......Επισηs εχουμε και πλεονασμαέχουμε θέμα![]()
Απο κοντα σε ψαχνει.![]()
Δεν μιλας ωραια.αντε γαμησου![]()
Νιωθω, αισθανομαι.έχουμε θέμα![]()
Ερωτικο. ;)καβγαδάκι ?![]()
βουτηξες μεσα την πουτσα σου καταλαθος;το τιλιο ηταν πικαντικο![]()
οποιον βριζει απο δω και μπρος θα τον γαμησω να ξερειμην βρίζεις![]()
Νιωθω, αισθανομαι.
. ;)
επεσες μια φορα που νομισες σε μουταρα εγω ενω ηταν αλλος μοντΜου είχε στείλει πμ το Σταματάκι, δε λέω με τι θέμα, και του λέω σε κάποια φάση για τον πουστροχαπάκια: "Αυτός μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει σπάσει. Είναι ο πιο ασταθής ψυχικά απ' όσους έχω τραμπουκίσει.". Και έτσι έγινε.
Ό,τι προφητεύω γίνεται πραγματικότητα Μάριε. Ποτέ δεν έχω πέσει έξω. ;)
fuck youβουτηξες μεσα την πουτσα σου καταλαθος;οποιον βριζει απο δω και μπρος θα τον γαμησω να ξερει
επεσες μια φορα που νομισες σε μουταρα εγω ενω ηταν αλλος μοντ
Αμα σπασει τελειως το Σταματακι το πολυ πολυ προσπαθωντας να ξεσπασει να αυτοτραυματιστει.Μου είχε στείλει πμ το Σταματάκι, δε λέω με τι θέμα, και του λέω σε κάποια φάση για τον πουστροχαπάκια: "Αυτός μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει σπάσει. Είναι ο πιο ασταθής ψυχικά απ' όσους έχω τραμπουκίσει.". Και έτσι έγινε.
Ό,τι προφητεύω γίνεται πραγματικότητα Μάριε. Ποτέ δεν έχω πέσει έξω. ;)
θα σε γαμησω ρε μουνι,μην βριζεις λεμε,εκκλησια θα ειναι το τσατ και γω αρχιμανδριτηςfuck you![]()
επεσες μια φορα που νομισες σε μουταρα εγω ενω ηταν αλλος μοντ
βλεπω τον θανατο του νικ σου μαν....εχω κι εγω μαντικες ικανοτητεςΕσύ ήσουν ο ηθικός αυτουργός. Επίσης εκείνο δεν ήταν προφητεία.
τωρα που ειπες αρχιμανδιτης θελω μια τζουρα απο πηγασιοθα σε γαμησω ρε μουνι,μην βριζεις λεμε,εκκλησια θα ειναι το τσατ και γω αρχιμανδριτης
Κάτι ποσταρισματα του αχαχουχα χθες, εσυ τα εσβησες?βλεπω τον θανατο του νικ σου μαν....εχω κι εγω μαντικες ικανοτητες
Κάτι ποσταρισματα του αχαχουχα χθες, εσυ τα εσβησες?