nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
![]()
![]()
δεν παει πιο κατω.....

Μέμο αναρωτήθηκες καθόλου τι απέγινε ο αποτέτοιος; Βασικά όποιος αναρωτήθηκε ή πιστεύει ότι ίσως κάποτε αναρωτηθεί, να το γράψει.
![]()
![]()
δεν παει πιο κατω.....
απεγνωσμενη προσπαθεια να πεισει τον εαυτο του οτι καποιος νοιαστηκε που εφυγε ;) no mercy νωντοτυπε μου![]()
Μέμο αναρωτήθηκες καθόλου τι απέγινε ο αποτέτοιος; Βασικά όποιος αναρωτήθηκε ή πιστεύει ότι ίσως κάποτε αναρωτηθεί, να το γράψει.
Τεραστια αντιληπτικη ικανοτητα ο σταματης.
στην πιατσα δε θα επιστρεψει ποτε ομως ;) νωντοχουντα ;)εγω πιστευω μετα την εξεταστικη θα επιστρεψει παντως
απεγνωσμενη προσπαθεια να πεισει τον εαυτο του οτι καποιος νοιαστηκε που εφυγε ;) no mercy νωντοτυπε μου![]()
![]()
Ειναι "ταφος". Δεν το βλεπεις;![]()
Οχι ακριβως. Τύπος που δεν μπορεις να τον ομαδοποιησεις καπου, που βλεπει τα πραγματα με εναν δικο του περιεργο τροπο και αυτο τον απομονωνει.Τϋπε κάποτε είχες γράψει ότι είναι προσωπικότητα "sui generis". Μου έχει εντυπωθεί αυτός ο χαρακτηρισμός. Τι ακριβώς εννοούσες; Ότι είναι σαν κάτι γραφικούς τύπους στο Μοναστηράκι;
Κοιτα που εν προκειμενω θα συμφωνησουμε.απεγνωσμενη προσπαθεια να πεισει τον εαυτο του οτι καποιος νοιαστηκε που εφυγε ;) no mercy νωντοτυπε μου![]()
![]()
Να το πει δημοσια; Τοτε ποιος ο λογος να του το πει εξαρχης εμπιστευτικα;Ο ίδιος του είπε να το πει
Να το πει δημοσια; Τοτε ποιος ο λογος να του το πει εξαρχης εμπιστευτικα;
Για να μας απαξιωσει ρε τύπεΝα το πει δημοσια; Τοτε ποιος ο λογος να του το πει εξαρχης εμπιστευτικα;
αφου ολο στην τραμπουκα τον ειχες ρε τυπεΓια να μας απαξιωσει ρε τύπε![]()
Εγω? Ποτέ.αφου ολο στην τραμπουκα τον ειχες ρε τυπε
ενω εσυ μαν εκτος απο δικηγορος βλεπω εισαι και λογιστης και ψυχολογος και απο ολα....Εγω? Ποτέ.
Την μονη φορα που του τα εχωσα ήταν οταν ξεκιναγε να μιλαει για την οικονομικη πολιτικη, και του επεσημανα οτι δεν δικαιουται να μιλαει για οικονομικη πολιτικη καποιος που εμαθε μολις πριν εξι μηνες οτι μπαινει ΦΠΑ στον φραπέ στην καφετερια.
Οχι ακριβως. Τύπος που δεν μπορεις να τον ομαδοποιησεις καπου, που βλεπει τα πραγματα με εναν δικο του περιεργο τροπο και αυτο τον απομονωνει.
Και συνηθως τετοιοι τυποι θεωρουν οτι ολοι οι αλλοι τους εχθρεύονται. Και με την εντυπωση αυτη θεωρουν οτι αποκτουν και σημασια.
να κλανεις ολη νυχταΚαληνύχτα![]()