Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
εγω πιστευω μετα την εξεταστικη θα επιστρεψει παντως

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
:2funny: :2funny:

Μέμο αναρωτήθηκες καθόλου τι απέγινε ο αποτέτοιος; Βασικά όποιος αναρωτήθηκε ή πιστεύει ότι ίσως κάποτε αναρωτηθεί, να το γράψει.
απεγνωσμενη προσπαθεια να πεισει τον εαυτο του οτι καποιος νοιαστηκε που εφυγε  ;) no mercy νωντοτυπε μου  :rockon: :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τεραστια αντιληπτικη ικανοτητα ο σταματης.

Τϋπε κάποτε είχες γράψει ότι είναι προσωπικότητα "sui generis". Μου έχει εντυπωθεί αυτός ο χαρακτηρισμός. Τι ακριβώς εννοούσες; Ότι είναι σαν κάτι γραφικούς τύπους στο Μοναστηράκι;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
απεγνωσμενη προσπαθεια να πεισει τον εαυτο του οτι καποιος νοιαστηκε που εφυγε  ;) no mercy νωντοτυπε μου  :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon:

Ειναι "ταφος". Δεν το βλεπεις;  :2funny:

Δύο φίλους είχε ο Σταμάτης εδώ μέσα που του έδιναν σωστές συμβουλές: Τον Νέυμαρ και τον Παλούκιο. Γιατί εμπιστεύτηκε στον ρεντμαν τις μύχιες σκέψεις του δεν ξέρω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Τϋπε κάποτε είχες γράψει ότι είναι προσωπικότητα "sui generis". Μου έχει εντυπωθεί αυτός ο χαρακτηρισμός. Τι ακριβώς εννοούσες; Ότι είναι σαν κάτι γραφικούς τύπους στο Μοναστηράκι;
Οχι ακριβως. Τύπος που δεν μπορεις να τον ομαδοποιησεις καπου, που βλεπει τα πραγματα με εναν δικο του περιεργο τροπο και αυτο τον απομονωνει.
Και συνηθως τετοιοι τυποι θεωρουν οτι ολοι οι αλλοι τους εχθρεύονται. Και με την εντυπωση αυτη θεωρουν οτι αποκτουν και σημασια.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τζουτζούκο μου :-* :-* :-*  :-*

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
αφου ολο στην τραμπουκα τον ειχες ρε τυπε
Εγω? Ποτέ.
Την μονη φορα που του τα εχωσα ήταν οταν ξεκιναγε να μιλαει για την οικονομικη πολιτικη, και του επεσημανα οτι δεν δικαιουται να μιλαει για οικονομικη πολιτικη καποιος που εμαθε μολις πριν εξι μηνες οτι μπαινει ΦΠΑ στον φραπέ στην καφετερια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εγω? Ποτέ.
Την μονη φορα που του τα εχωσα ήταν οταν ξεκιναγε να μιλαει για την οικονομικη πολιτικη, και του επεσημανα οτι δεν δικαιουται να μιλαει για οικονομικη πολιτικη καποιος που εμαθε μολις πριν εξι μηνες οτι μπαινει ΦΠΑ στον φραπέ στην καφετερια.
ενω εσυ μαν εκτος απο δικηγορος βλεπω εισαι και λογιστης και ψυχολογος και απο ολα....

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οχι ακριβως. Τύπος που δεν μπορεις να τον ομαδοποιησεις καπου, που βλεπει τα πραγματα με εναν δικο του περιεργο τροπο και αυτο τον απομονωνει.
Και συνηθως τετοιοι τυποι θεωρουν οτι ολοι οι αλλοι τους εχθρεύονται. Και με την εντυπωση αυτη θεωρουν οτι αποκτουν και σημασια.

Δηλαδή μπορεί να είναι ένας διανοητής πολύ πιο μπροστά από την εποχή του; Ίσως πολύ πιο μπροστά από την ανθρωπότητα;

Σύμφωνα με τις γνωσιακές επιστήμες η νοημοσύνη δεν περιορίζεται αναγκαστικά στον ανθρώπινο τρόπο σκέψης. Τα ζώα κατά πάσα πιθανότητα σκέφτονται με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο από εμάς χωρίς αυτό να τα εμποδίζει να επιβιώνουν. Αν εξελίσσονταν σε όντα υψηλής νοημοσύνης ο τρόπος σκέψης τους δεν θα είχε καμία σχέση με τον δικό μας. Οι σκέψεις τους θα μας φαίνονταν ακατονόητες, μπερδεμένες, ίσως ασύνδετες... επειδή εμείς δεν θα αντιλαμβανόμασταν τη σύνδεση.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο λόγος που δεν έχουμε αναπτύξει επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς, παρότι και εμείς και αυτοί είμαστε τεχνολογικά ανεπτυγμένοι, είναι ο τελείως διαφορετικός τρόπος νόησης των εξωγήινων.

Σίγουρα μέσα στα δισεκατομμύρια γενετικών μεταλλάξεων που έχουν παρουσιαστεί μέσα στην ανθρώπινη γενετική δεξαμενή ανά τους αιώνες, κάποια θα προσέφερε στον κάτοχο της ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης, πέρα από τα συνηθισμένα. Out of the box που λένε... Ποιός ξέρει πως θα ονόμαζαν έναν τέτοιο άνθρωπο οι συνάνθρωποι του; Βλάκα; Τρελό; Ιδιοφυία;

Γιατί όμως ο Σταμάτης να νομίζει ότι τον εχθρευόμαστε; :think:
Υποψιάζομαι ότι από φόβο απόρριψης δεν μας ανέπτυξε ποτέ τις σκέψεις και τις θεωρίες του...

Όχι κύριοι! Σας πληροφορώ ότι δε γνωρίσαμε ποτέ τον πραγματικό Σταμάτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom