kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δεν συμπαθω τα κατ οικον........γιατι εξακολουθω να θελω τον...οικον δικο μου αν με εννοειs ;)
ξεροχύνω με αίσθηση κινδύνου

Δεν συμπαθω τα κατ οικον........γιατι εξακολουθω να θελω τον...οικον δικο μου αν με εννοειs ;)
Τρανs????? απαπαπα.........Εγω ζηταω αποδειξη μαιευτηριου που να λεει γυνηΛες το τρανς να σου κανει μασαζ με το καυλι του;
Κοσμα, διαφωτισε μας.![]()
εχω την εντυπωση οτι αυτος ειναι ο ελσοςαυτην θα την γαμουσα δεν εχω θεμα....
το κωλοδαχτυλο κατοικον εκατσε μαν;
Και ουτε πινω, ακομη και νερο αν μου σερβιρουνεξεροχύνω με αίσθηση κινδύνου![]()
![]()
Και ουτε πινω, ακομη και νερο αν μου σερβιρουνε
Δια παν ενδεχομενο
αυτο το ποστ πρεπει να μεινει στην αιωνιοτητα του σπαμμαν όχι πάντως αν ήθελε να το κάνει γκόμενα και όχι πουτάνα μπορεί και να την άφηνα αν επέμενε πολύ δεν ξέρω σιγά κιόλας![]()
ε ναι ρε μαν.....στον ουρολογο με τα χοντρα δαχτυλα καθονται ολοι και το τρων και πληρωνουν και επισκεψη.......μαν όχι πάντως αν ήθελε να το κάνει γκόμενα και όχι πουτάνα μπορεί και να την άφηνα αν επέμενε πολύ δεν ξέρω σιγά κιόλας![]()
ε ναι ρε μαν.....στον ουρολογο με τα χοντρα δαχτυλα καθονται ολοι και το τρων και πληρωνουν και επισκεψη.......
Ο προθαλαμος του Λιλα ειναι το κωλοδαχτυλο μαλακα.μαν όχι πάντως αν ήθελε να το κάνει γκόμενα και όχι πουτάνα μπορεί και να την άφηνα αν επέμενε πολύ δεν ξέρω σιγά κιόλας![]()
Χρειαζεται μαν , χρειαζεται.....Δεν παμε για σχεση εκειτι λες ρε μαν το παρακάνεις νομίζω![]()
Ετσι ειναι την παραβιαση κανεις δεν την γλυτωνει.ε ναι ρε μαν.....στον ουρολογο με τα χοντρα δαχτυλα καθονται ολοι και το τρων και πληρωνουν και επισκεψη.......
ειδες ουρολογο γυναικα;με πιανεις νομιζω ;)
φτου καριολη φαε τη γλωσσα σου![]()
Χρειαζεται μαν , χρειαζεται.....Δεν παμε για σχεση εκει
Ειναι να τρελαινεσαι...Στην εποχη των laser κωλοδαχτυλο
φτου καριολη φαε τη γλωσσα σου![]()
Δεν θελω....πινω μεταλικομαν το νερό στο κερνάνε από τυπική ευγένεια όχι για να σε πιάσουν γκόμενο ούτε να σε ξεκοιλιάσουν όταν λιποθυμήσεις![]()
νομιζω καπου εχει παρει το ματι μου γυναικα αφροδισιολογοειδες ουρολογο γυναικα;με πιανεις νομιζω ;)
Δεν θελω....πινω μεταλικο
Εχουμε stand by την Μαριανα τυπε....Ειναι και στον ΕΟΠΠΥνομιζω καπου εχει παρει το ματι μου γυναικα αφροδισιολογο
κατσε να γκουγκλαρω καποια θα υπαρχει![]()
αν σου έδιναν σφραγισμένο μεταλικό θα το έπινες ή θα σκεφτόσουν πιθανή έγχυση αναισθητικού υγρού με σύριγγα![]()
εχουμε πιει νερο με χαλαζολη στον στρατο μαν απο το παγουρι.....τι μπορει να παθουμε χειροτερο;αν σου έδιναν σφραγισμένο μεταλικό θα το έπινες ή θα σκεφτόσουν πιθανή έγχυση αναισθητικού υγρού με σύριγγα![]()