Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.405
- Πόντοι
- 12.756
Και λουστ και χαϊβάνι;;;Ποιος είναι αυτός ο ασεβής που σου μιλάει έτσι;;;![]()
Αυτος,
1-0
Και λουστ και χαϊβάνι;;;Ποιος είναι αυτός ο ασεβής που σου μιλάει έτσι;;;![]()
Αυτος,
1-0![]()
μεχρι και ο Τσαγκαρακης παρατησε σχεδον τα χρυσαφικα και αρχισε να πουλαει τσαντες μεταχειρισμένες , επεσε πεινα στις γκομενες και ξεπουλανε οσο και οσο για να βρουνε κανα φραγκο , τελειωσαν και οι σπονσορες για τις περισσοτερες ..![]()
![]()
Αρχισε η ανακαμψη???έτσι πως πάει το πράγμα κόβω οι νόμοι του πίκερ να γίνονται πραγματικότητα ...
οσονούπω![]()
έτσι πως πάει το πράγμα κόβω οι νόμοι του πίκερ να γίνονται πραγματικότητα ...
οσονούπω![]()
Ξεκινησαν να πουλανε τα χρυσαφικα τους , τελειωσαν αυτα , τωρα τις τσαντες , το μουνι τους το πουλαγαν παντα , μετα τι θα γινει ? θα στηθει καμια στο δρομο με τον κωλο τουρλα και θα εχει ταμπελακι κατω '' καθε χουφτωμα στο κωλομερι 5 ευρω ''![]()
![]()
Θα παιρνουν τσαμπα πιπα για ναχουν να βαζουν κατι στο στομα τουs
Η κατοχη ξεκινησε
Εχω ακουσει παρομοιεs ιστοριεs ....για μπλου-τζην σε χωρεs του πρωην ανατολικου μπλοκοπως παλια με τα καλλυντικα στην Κουβα , τους εκανες δωρο κανα κραγιον του κωλου και σε κυνηγαγε να την γαμησεις μεχρι την πορτα του αεροπλανου
Εχω ακουσει παρομοιεs ιστοριεs ....για μπλου-τζην σε χωρεs του πρωην ανατολικου μπλοκ
οπως παλια με τα καλλυντικα στην Κουβα , τους εκανες δωρο κανα κραγιον του κωλου και σε κυνηγαγε να την γαμησεις μεχρι την πορτα του αεροπλανου
Εχω ακουσει παρομοιεs ιστοριεs ....για μπλου-τζην σε χωρεs του πρωην ανατολικου μπλοκ
Βεβαια ολα αυτα γινονταν οταν ειχαμε το εθνικο νομισμαδεν βολευει το μπλου τζην , πιανει πολυ χωρο και ειναι ακριβο![]()
Αν ειναι εξυπνη μουναρα δεν θα καθησει στο Μπατηρισταν ;)εντάξει δεν νομίζω να ισχύουν τόσο πολύ αυτά
αν η γυναίκα είναι μουνάρα σε όποιο μέρος του κόσμου και να μένει πάντα θα μπορεί να πιάσει καλή τιμή..
Ποια εισαι συ βρε???
Μπαρε γιατι εκανες κλωνο για να μπαινεις στα θεματα με τα τραβελια ?
φοβασαι να πεις στο τσατ οτι σου αρεσει το λουκανικο![]()
![]()
επειδη αλλαξες ενα γραμμα πιστευες οτι δεν θα σε παρουμε χαμπαρι![]()
και ο μπαλοςΜπαρε γιατι εκανες κλωνο για να μπαινεις στα θεματα με τα τραβελια ?
φοβασαι να πεις στο τσατ οτι σου αρεσει το λουκανικο![]()
![]()
εδω ο βατραχος εγινε και βατραχομουρης για να καλυφθει![]()
αρνουμε να απαντησωέχεις πάει ποτέ με τρανς![]()