Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.424
- Πόντοι
- 12.756
για ποιούς τύπους![]()
που μαζευουν προμηθειες και ειναι ετοιμοι για καταστροφες κτλ

για ποιούς τύπους![]()
Πιο πολυ πλακα εχουν αυτοι που ετοιμαζονται για την αποκαλυψη των ζομπι.που μαζευουν προμηθειες και ειναι ετοιμοι για καταστροφες κτλ![]()
που μαζευουν προμηθειες και ειναι ετοιμοι για καταστροφες κτλ![]()
και δεν αποδίδουν οι προμήθειες σε τέτοιες περιπτώσεις?![]()
εναν αμερικανο τον ειχε ξεφτυλισει ο αλλος , και επειδη και εσυ εισαι μαλακας δεν σκεφτηκες ενα παραγοντα που θα παρεις τα αρχιδια σου αν γινει κατι τετοιο
τι λες μαν πιωμένος είσαι συγκροτήσου λίγο![]()
φιλε μου καμια αναλυση για τα ερπετοειδη κ τους σκλαβους τουχρυσου ζητησα
μαρεσουν αυτα τα θεματα τα συζηταω με την παρεα μου
αν πεσει βομβα πυρηνικη στην ελλαδα καμια χιλιαδα ατομα θα επιζησουν στα καταφυγια τα μυστικαεναν αμερικανο τον ειχε ξεφτυλισει ο αλλος , και επειδη και εσυ εισαι μαλακας δεν σκεφτηκες ενα παραγοντα που θα παρεις τα αρχιδια σου αν γινει κατι τετοιο
πού θες να ξέρω μαν αυτά είναι του φφφανάτικ χωράφια![]()
αν πεσει βομβα πυρηνικη στην ελλαδα καμια χιλιαδα ατομα θα επιζησουν στα καταφυγια τα μυστικα
ενας απο αυτους ειμαι κι εγω για να κρατησω ανοιχτη τηνν συχνοτητα του σαιτ και το πολυτιμο τσοντοθρεντ.....εχω ειδικο υπογειο καταφυγιο .....στον δορυφορο φαινεται ετσι
![]()
αν πεσει βομβα πυρηνικη στην ελλαδα καμια χιλιαδα ατομα θα επιζησουν στα καταφυγια τα μυστικα
ενας απο αυτους ειμαι κι εγω για να κρατησω ανοιχτη την συχνοτητα του σαιτ και το πολυτιμο τσοντοθρεντ.....εχω ειδικο υπογειο καταφυγιο .....στον δορυφορο φαινεται ετσι
![]()
εισαι μαλακας εντελως![]()
βλαχος τι να περιμενει κανεις
![]()
καλο παιδι....εκει που μιλουσαμε θυμηθηκε πως με ηξερε και απο παλιοτερα στο σαιτ.....Και για τους Εβραιους ξερει αυτος ;)
Ναι .....φτανει να μην φαει ο πεινασμενοs τον χορτατοδεν σε καταλαβαίνω μαν, έχουμε δύο ανθρώπους σε ένα τεράστιο οικονομικό κραχ, ο ένας έχει κάνει κουμάντο με κονσέρβες και λοιπές προμήθειες, ο άλλος δεν έχει τίποτα, λογικά ο πρώτος έχει καλύτερες πιθανότητες να επιβιώσει περισσότερο ή τουλάχιστον να καθυστερήσει την πείνα λογικό ακούγεται![]()
ειναι αντισεισμικο μεχρι 15 ριχτερΔεν θα πεσει βομβα ....Γκοναρι θα πεσει...Τοπε η ΝΑΣΑ
Θα ζησουν λιγοι κι αυτοι θα φαγωθουν μεταξυ τουsειναι αντισεισμικο μεχρι 15 ριχτερ