gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εναν μπαρμπα να σου δωσω ή ενα αστερι;δωσε μου και εμενα ενα μπαρμπα
εναν μπαρμπα να σου δωσω ή ενα αστερι;δωσε μου και εμενα ενα μπαρμπα
θα τα δωσω στον μαβερικ.Γραψε μου και 3-4 κλωνους με καθαρη ipκληρονομεις και τα χρεη μου αν κανεις αποδοχη κληρονομιας να ξες
αστεριεναν μπαρμπα να σου δωσω ή ενα αστερι;
Μεχρι το υψος του ενεργητικου, αν κανει αποδοχη με το ευεργετημα της απογραφης.κληρονομεις και τα χρεη μου αν κανεις αποδοχη κληρονομιας να ξες
Μεχρι το υψος του ενεργητικου, αν κανει αποδοχη με το ευεργετημα της απογραφης.
απαρνησου τον βατραχο.Ολα δεξια θα σου πηγαινουν θα φυγει η γρουσουζια απο πανω σουαστερι
δεν εχει κλωνους ο γλιτσας τυπε :Sθα τα δωσω στον μαβερικ.Γραψε μου και 3-4 κλωνους με καθαρη ip
δεν εχει κλωνους ο γλιτσας τυπε :S
α δεν τα ξερεις καλα ο βατραχος παει για μοντ ;)απαρνησου τον βατραχο.Ολα δεξια θα σου πηγαινουν θα φυγει η γρουσουζια απο πανω σου
θα φυγω τοτεα δεν τα ξερεις καλα ο βατραχος παει για μοντ ;)
μια ακομα κριτικη και μπαινω στο πανθεον......φτανω τις 400 και εχουμε παρτυ.....αστερι
α δεν τα ξερεις καλα ο βατραχος παει για μοντ ;)
παω να φερω κοκορετσιαμια ακομα κριτικη και μπαινω στο πανθεον......φτανω τις 400 και εχουμε παρτυ.....
να τα κερασει ολα ο τσελιγκας εχει καργα χρημα ο βρωμο-πασοκος.παω να φερω κοκορετσια
αν σταματησε τα ποστ μαλλον στο κρυο ειναιτελικά ο τύπος με τη παράνομη γκόμενα το έσωσε το θέμα ή τον πέταξε έξω στο κρύο η δικιά του?
Σαν τον γλιτσα;α δεν τα ξερεις καλα ο βατραχος παει για μοντ ;)
αν σταματησε τα ποστ μαλλον στο κρυο ειναι
Από πάνω από τα αστέρια δεν βλέπεις τι λέει ?Ο τσοπανης γιατι εχει 8 αστερια; Τωρα το παρατηρησα.