alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Θελεις να ψαξω? Πώς ξερεις πότε ψηφιστηκε?ενας γαμω-νομος για την δουλεια μου
Θελεις να ψαξω? Πώς ξερεις πότε ψηφιστηκε?ενας γαμω-νομος για την δουλεια μου
βαλε το χαρτη της κεφαλονιας..Ειμαι προς αναζητηση αβαταρ. Δωστε καμια ιδεα.
Ειμαι προς αναζητηση αβαταρ. Δωστε καμια ιδεα.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=521356;type=avatar[/img[/URL]]
[/quote]πουστριλικι? ;)
ρε συ αυτο περιμενα τοσο καιρο το εμαθα οτι ψηφιστηκε την περασμενη Πεμπη η Παρασκευη.Τωρα μενει να δω αν μπηκε στο φεκ γαμω τον δενδια και ολο το υπουργειο του και τον πουστη τον πιτσαδορο και αν μου ξαναπεις για νεα δημοκρατια θα σε βρισωΘελεις να ψαξω? Πώς ξερεις πότε ψηφιστηκε?
χωσε.........ρε συ αυτο περιμενα τοσο καιρο το εμαθα οτι ψηφιστηκε την περασμενη Πεμπη η Παρασκευη.Τωρα μενει να δω αν μπηκε στο φεκ γαμω τον δενδια και ολο το υπουργειο του και τον πουστη τον πιτσαδορο και αν μου ξαναπεις για νεα δημοκρατια θα σε βρισω
Τυπε ισχυει οτι πηγαν απο το πανεπιστημιο της Πατρας να παρουν το πτωμα του λευκου καρχαρια και τους ειπε ο ψαρας οτι τον εκανε σκορδαλια;βαλε το χαρτη της κεφαλονιας..
Η τελευταια δημοσιευση ειναι 3 Δεκεμβριου. Θελεις να μου πεις το αντικειμενο, μηπως εχει δημοσιευθει?ρε συ αυτο περιμενα τοσο καιρο το εμαθα οτι ψηφιστηκε την περασμενη Πεμπη η Παρασκευη.Τωρα μενει να δω αν μπηκε στο φεκ γαμω τον δενδια και ολο το υπουργειο του και τον πουστη τον πιτσαδορο και αν μου ξαναπεις για νεα δημοκρατια θα σε βρισω
ε ναι ρε φιλε ειναι απαραδεκτοι και γαμιουνται ασυστολα.Ουτε να τους φτυσω.Η Μπακογιαννη θα τα ακουσει παλιχωσε.........
δεν μπορω ρε θα καρφωθω ασχημα.Η τελευταια δημοσιευση ειναι 3 Δεκεμβριου. Θελεις να μου πεις το αντικειμενο, μηπως εχει δημοσιευθει?
Ελα πμ τοτε.δεν μπορω ρε θα καρφωθω ασχημα.
ναι ρε αληθεια ειναι..εγω εχω κρατησει το κεφαλι ...φοβερα δοντα διπλη σειρα λεμε..ηθελα να το βαλο στον ηλιο να μεινουν μονο τα κοκαλα,αλλα μου το αρπαξε η γατα και το εχασα...Τυπε ισχυει οτι πηγαν απο το πανεπιστημιο της Πατρας να παρουν το πτωμα του λευκου καρχαρια και τους ειπε ο ψαρας οτι τον εκανε σκορδαλια;
Καλά μπορούσε να τα σηκώσει η γάτα ?ναι ρε αληθεια ειναι..εγω εχω κρατησει το κεφαλι ...φοβερα δοντα διπλη σειρα λεμε..ηθελα να το βαλο στον ηλιο να μεινουν μονο τα κοκαλα,αλλα μου το αρπαξε η γατα και το εχασα...
ηταν απο μικρο καρχαριακι 3-4-κιλαΚαλά μπορούσε να τα σηκώσει η γάτα ?
Ξεχνα το.να μπαίνετε εδώ για τους νόμους να μην έχετε ανάγκη κανέναν πούστη δικηγόρο για τέτοιες παπαρίτσες
γαμησες τωρα γαμησες χρησιμονα μπαίνετε εδώ για τους νόμους να μην έχετε ανάγκη κανέναν πούστη δικηγόρο για τέτοιες παπαρίτσες
εντιτ¨ αριστερά στον πίνακα πατάτε επίκαιρη νομοθεσία
Ξεχνα το.
Δεν ειναι καλα ενημερωμενο.
εστειλα πμΞεχνα το.
Δεν ειναι καλα ενημερωμενο.