gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τσοπανα ρειβΟ τσοπανης γιατι εχει 8 αστερια; Τωρα το παρατηρησα.![]()
τσοπανα ρειβΟ τσοπανης γιατι εχει 8 αστερια; Τωρα το παρατηρησα.![]()
Τιμημενος και μετα πορνορεπορτερ; Ποιοι αλλοι καμμενοι εχουν το αξιωμα;Από πάνω από τα αστέρια δεν βλέπεις τι λέει ?![]()
![]()
![]()
Γιατι γελας μαριε;Σαν τον γλιτσα;![]()
Οχι τι να κλασουν στο μπου , τι να κλασουν στην Τζουλια τυπε , το μουνι ειναι πανω και απο την googleΤα 10 sites με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
Το διαδίκτυο έχει γίνει ένα ασφυκτικά γεμάτο μέρος.
Οι εταιρείες ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια τόσο για να αποκτήσουν υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας όσο και για να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.
Σύμφωνα με το portal Celebrity Networth οι δέκα ιστοσελίδες που ανταγωνίζονται στην κινητικότητα και έχουν καταχωρηθεί με βάση τους επισκέπτες ανά λεπτό, είναι οι εξής:
1.Google 21.000 επισκέπτες ανά λεπτό.
2.Facebook.com 16.300 επισκέπτες ανά λεπτό.
3.Yahoo.com 11.600 επισκέπτες ανά λεπτό.
4.Youtube.com 10.500 επισκέπτες ανά λεπτό.
5.Wikipedia.org 8.200 επισκέπτες ανά λεπτό.
6.MSN.com 7.600 επισκέπτες ανά λεπτό.
7.Amazon.com 5.800 επισκέπτες ανά λεπτό.
8.EBay.com 4.900 επισκέπτες ανά λεπτό.
9.Twitter.com 4.700 επισκέπτες ανά λεπτό.
10.Bing.com 4.000 επισκέπτες ανά λεπτό.
τι να κλασουν μπροστα στο μπου;οταν ειχε βγει η τσοντα της τζουλιας ειχαμε 25000 επισκεπτες το λεπτο![]()
![]()
![]()
α δεν τα ξερεις καλαο βατραχος παει για μοντ ;)
καλημέρα φιλοι μου
καλημερα kosnik26καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις γενικές χαιρετούρες μαν εδώ μέσα παίζει μεγάλη αγένεια σε γράφουν για πλάκα ;)
θα μπανάρω πολύ λαό δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο ;)
Στ αρχιδια μας , δεν σε ρωτησε κανεις![]()
καλο σαιτ αλλα μπαναρουν πολυ οι πουστηδες οντωςθα μπανάρω πολύ λαό δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο ;)
δεν ειδε ο χοιροβοσκος βρακι,το δε και χεστηκεκαλο σαιτ αλλα μπαναρουν πολυ οι πουστηδες οντως
καλο σαιτ αλλα μπαναρουν πολυ οι πουστηδες οντως
γιδοβοσκος.....μαθε μπαλιτσαδεν ειδε ο χοιροβοσκος βρακι,το δε και χεστηκε
Μήπως θέλει τίποτα drivers ?λες και τους τρώνε το ψωμί οι κλώνοι και οι σπάμερς
ερώτηση : θέλω να συνδέσω σε κεντρική μονάδα ντέσκτοπ ένα dvd rom (από εκείνα που ενσωματώνονται στα ντέσκτοπ) αλλά κάτι κάνω λάθος μάλλον και δεν τα καταφέρνω
το συνδέω με το πλακουτσωτό καλώδιο HDD και με ένα βυσματάκι με 4 υποδοχές που πρέπει να είναι η τροφοδοσία, έτσι ήταν συνδεδεμένο νομίζω και το προηγούμενο που αντικαθιστώ, αλλά όταν βάζω σιντί μέσα ενώ ακούγεται να το διαβάζει στην οθόνη δεν έχω καμμία αλλαγή και δεν παίζει, ενώ στο my computer δεν φαίνεται καν εικονίδιο που να δείχνει το player ενώ θα έπρεπε λογικά, τι ξεχνάω να συνδέσω;;;![]()