kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
φροϊντικος τυπε?
ο φρόιντ αν ζούσε θα διάβαζε κόσνικ
φροϊντικος τυπε?
ψηνεσε για ρομαντικη βολτα
στο νεκροταφειο
εγω το σαββατο θα γαμαω ενα μουνι
ουτε στον υπνο σου δεν θα το εχεις
:oο φρόιντ αν ζούσε θα διάβαζε κόσνικ
φιλε μου, οι συνειδησεις ειναι τα καλυτερα μουνια ;)
δεν ξερεις τι χανεις...
αν θες φωτογραφο σου εχω ατομοαν είναι να βγάλουμε και αναμνηστικές φωτογραφίες πάνω στα μνήματα ωραία είναι
ασε τα συγχαρητηρια και παρασκευη να συναντηθουμεσυγχαρητήρια
Ουτε που την περιμενε τετοια απαντησησυγχαρητήρια
κανονιστε να πετυχω κανα αυνανα σε κανα μνημα της γιαγιας μουαν είναι να βγάλουμε και αναμνηστικές φωτογραφίες πάνω στα μνήματα ωραία είναι
ελα και συ παρασκευη μαζι να κερασεις ;)Ουτε που την περιμενε τετοια απαντηση
Εισαι μεγας
αν θες φωτογραφο σου εχω ατομο
τραβαει απο αποσταση
συγχαρητήρια
ο φρόιντ αν ζούσε θα διάβαζε κόσνικ
κανονιστε να πετυχω κανα αυνανα σε κανα μνημα της γιαγιας μου
πως νιώθεις όταν σκέφτεσαι ότι το τζάνκι που πήγες και για να χόρτασες τις σκοτεινές ορέξεις σου τώρα μπορεί να έχει πεθάνει από overdose ?
Απλα ..θα πει την φραση...."Πιο γαμησι πεθαινειs"πως νιώθεις όταν σκέφτεσαι ότι το τζάνκι που πήγες και για να χόρτασες τις σκοτεινές ορέξεις σου τώρα μπορεί να έχει πεθάνει από overdose ?
εδω αλλος εχει το ονομα κι αλλος τη χαρητο νικ Αυνάνας εννοείς ?
πως νιώθεις όταν σκέφτεσαι ότι το τζάνκι που πήγες και για να χόρτασες τις σκοτεινές ορέξεις σου τώρα μπορεί να έχει πεθάνει από overdose ?
εδω αλλος εχει το ονομα κι αλλος τι χαρη
κι συ κασκαντερ τυπε?στοματικό με καλύπτρα έγινε μόνο γιατί ψιλοχέστηκα πάνω μου και ναι κάποιες φορές την σκέφτομαι θυμάμαι φεύγοντας από μένα θα πήγαινε να κάνει κουβέντα να δουλέψει σε κωλόμπαρο ταλαίπωρη κρίμα
μλκ μετα απο σενα καταλαβα ποσο χαμηλα εχει πεσειστοματικό με καλύπτρα έγινε μόνο γιατί ψιλοχέστηκα πάνω μου και ναι κάποιες φορές την σκέφτομαι θυμάμαι φεύγοντας από μένα θα πήγαινε να κάνει κουβέντα να δουλέψει σε κωλόμπαρο ταλαίπωρη κρίμα