Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω σεβαστηκα και τις αποψεις του απολυτου και οσων δεν ηθελαν να ειναι με το ζορι στην ψηφοφορια επειδη δεν τους αρεσε. Εδρασα ομαδικα και ανοιξα νεο θρεντ. Τωρα καποιοι αλλοι ξαφνικα θυμηθηκαν οτι κατι τους πειραξε και εγκατελειψαν και πηγαν με το μερος εκεινων που μεχρι χθες εβριζαν. Επινοησαν φανταστικες αφορμες οπως οτι εγω γλειφω τους συμμετεχοντες επειδη απλα σεβομαι την επιθυμια τους να μην ειναι σε μια ψηφοφορια. Τωρα αν αυτο απο καποιους θεωρειται συνεπης σταση τι να πω? εμενα με απογοητευσε τοσο ο λοπεζ που ουτε καν μπηκα μετα σε διαδικασια να κανω διαλογο μαζι του οσο και αν προκαλουσε στο θρεντ της ψηφοφοριας.

Λοπεζ με απογοητευσες φιλε λυπαμαι.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
εγω σεβαστηκα και τις αποψεις του απολυτου και οσων δεν ηθελαν να ειναι με το ζορι στην ψηφοφορια επειδη δεν τους αρεσε. Εδρασα ομαδικα και ανοιξα νεο θρεντ. Τωρα καποιοι αλλοι ξαφνικα θυμηθηκαν οτι κατι τους πειραξε και εγκατελειψαν και πηγαν με το μερος εκεινων που μεχρι χθες εβριζαν. Τωρα αν αυτο απο καποιους θεωρειται συνεπης σταση τι να πω? εμενα με απογοητευσε τοσο ο λοπεζ που ουτε καν μπηκα μετα σε διαδικασια να κανω διαλογο μαζι του οσο και αν προκαλουσε στο θρεντ της ψηφοφοριας.

Λοπεζ με απογοητευσες φιλε λυπαμαι.

Δεν ξέρουν να λειτουργούν ομαδικά μερικά άτομα.

Δεν ξέρω γιατί δεν βοήθησε η νωντοομάδα. :think:

Μπαίνουμε περίεργες ώρες ρε γαμώτο και χάνουμε τα καλύτερα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν ξέρουν να λειτουργούν ομαδικά μερικά άτομα.

Δεν ξέρω γιατί δεν βοήθησε η νωντοομάδα. :think:

Μπαίνουμε περίεργες ώρες ρε γαμώτο και χάνουμε τα καλύτερα.

Απο την νωντοομαδα δεν δεχθηκα επιθεσεις. Ειδικα ο σλαβιανκα παιζει να μην με ψηφισε κιολας

ειμαστε καλα με τους νωντοτυπους δεν έχουμε εντασεις αυτη την περιοδο  :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Απο την νωντοομαδα δεν δεχθηκα επιθεσεις. Ειδικα ο σλαβιανκα παιζει να μην με ψηφισε κιολας

ειμαστε καλα με τους νωντοτυπους δεν έχουμε εντασεις αυτη την περιοδο  :rockon:

Έπρεπε να αναλάβουμε εμείς την ψηφοφορία όπως είχε προτείνει ο Μέμος.

Τέσπα, ό,τι έγινε έγινε.

Πάντως δεν περίμενα να σε έχει άχτι ο μικρός. Πριν φύγει από εδώ δεν είχε φανεί κάτι. Όταν πήγε στο άλλο σάιτ άρχισε να γράφει "Οταν επιστρέψω θα γίνω ο καραγκιόζης του σάιτ, θα γίνω ο νέος μπόλντερμορτ" και να γελάει. :think:

Η μόνη λογική εξήγηση, αν εξαιρέσουμε τη ζήλια, που βρίσκω για την εμπάθεια του είναι να τον καθοδηγούν άτομα απ' το άλλο σάιτ εναντίον σου. Είχες τσακωθεί ποτέ με κανέναν από εκεί;

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Mαλάκες, δεν κοιμάμαι πια τα βράδια  :idiot:

Λέτε να αγοράσω καμία βαλεριάνα  :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο Λοπεζ μαζι με αλλους και εμενα ειπαν οτι η ψηφοφορια ειναι διαβλητη και αναξιοπιστη τελικα αποφασιστηκε να μεταφερθουμε σε αλλο θρεντ και να ψηφιζουν μονο οσα νικ ειναι γνωστα εδω γραφουν συχνα και εχουν online αρκετο χρονο το τελευταιο ηταν προταση του απολυτου εγω δεχτηκα γιατι μου φανηκε λογικο μετα καποιοι ειπαν θελουν να βγουν ειπα οκ ΟΠΟΙΟΣ θελει δεν τονξ κραταω με το ζορι εκει ο λοπεζ παρεξηγηθηκε και με το αρρωστο μυαλο του σκεφτηκε οτι εγω γλειφω τους συμμετεχοντες εγω απλα δεν μπορω να κρατησω καποιον με το ζορι στην ψηφοφορια οχι για λογους γλειψιματος οποτε σαμποταρανε την ψηφοφορια και το θρεντ εκλεισε. Ο λοπεζ μετα ταχθηκε υπερ του σταμ ενω μεχρι πριν τον εβριζε.

ποιους αλλους??? μοναδικος που εβαλα πλατη για σενα στη φωτια της μαχης. και ο ντιμιτς εκ των υστερων εκ του ασφαλους πια. εμενα με τσαντισες γιατι δεν ηθελες να στησουμε σωστα το παιχνιδι και ηθελες δημοκρατικες διαδικασιες. δε πας με το σταυρο στο χερι ο κοσμος ειναι κακος τον ανταρτοπολεμο τον πολεμας ανταρτικα οχι με τακτικο στρατο και το σταυρο στο χερι. και περυσι δε με ακουγες και ειδες τα αποτελεσματα.
αν εβαλες μυαλο παμε να κοψουμε κωλους στην επομενη φαση  :rockon: αλλα θα με ακους μη φας φαπα.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ε ρε τυχεράκια Σταμούλη τι γλείφεις!

index.php

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποιους αλλους??? μοναδικος που εβαλα πλατη για σενα στη φωτια της μαχης. και ο ντιμιτς εκ των υστερων εκ του ασφαλους πια. εμενα με τσαντισες γιατι δεν ηθελες να στησουμε σωστα το παιχνιδι και ηθελες δημοκρατικες διαδικασιες. δε πας με το σταυρο στο χερι ο κοσμος ειναι κακος τον ανταρτοπολεμο τον πολεμας ανταρτικα οχι με τακτικο στρατο και το σταυρο στο χερι. και περυσι δε με ακουγες και ειδες τα αποτελεσματα.
αν εβαλες μυαλο παμε να κοψουμε κωλους στην επομενη φαση  :rockon: αλλα θα με ακους μη φας φαπα.
τυπε ο μορτης ειναι υπερ δημοκρατικων διαδικασιων
δυσκολο να τα βρειτε :S

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ε ρε τυχεράκια Σταμούλη τι γλείφεις!

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=9877.0;attach=528170;image[/img[/URL]]
[/quote]

H έριιι είναι αυτή παιδιά ?? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :P 
...μέσ τά σατέννννν  :headbang3:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
770
Πόντοι