stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ποιος ειναι αυτος ρε συ?μην κλασουν και χεσουν τυπε την γαμησαμε.Α επισης τις πραγματικες μαχες του νικολακη που δινει ΜΟΝΟ στο ιντερνετ.
ποιος ειναι αυτος ρε συ?μην κλασουν και χεσουν τυπε την γαμησαμε.Α επισης τις πραγματικες μαχες του νικολακη που δινει ΜΟΝΟ στο ιντερνετ.
ποιος ειναι αυτος ρε συ?
ποιος ειναι αυτος ρε συ?
μην κλασουν και χεσουν τυπε την γαμησαμε.Α επισης τις πραγματικες μαχες του νικολακη που δινει ΜΟΝΟ στο ιντερνετ.
εσυ το ειπες ρε ξεφτιλισμενε ;) δινεις μονο πραγματικες μαχες στο ιντερνετ βαριεμαι να ασχολουμαι να βρω το ποστ σου τωρα κυριε καθηγηταΠοιές μάχες μωρή ξεφωνημένη αδερφή; Σου πέταξε ένα "internet warriors" το σταματάκι και το επαναλαμβάνεις συνέχεια.
Χλευασμός ξέρεις τι θα πει; Άλλο χαβαλές, άλλο μάχη/ξύλο, άλλο χλευασμός. Εσύ έχεις γίνει αντικείμενο χλευασμού και δεν το χεις καταλάβει.
Είσαι ο διάδοχος του Αχαχούχα στο σάιτ. Οτι έκανα σε αυτόν κάνω σε σένα.
εσυ το ειπες ρε ξεφτιλισμενε ;) δινεις μονο πραγματικες μαχες στο ιντερνετ βαριεμαι να ασχολουμαι να βρω το ποστ σου τωρα κυριε καθηγητα
Σφαγή ήταν η λέξη που χρησιμοποίησα. Και όλοι κατάλαβαν τι επερχόταν. Γι' αυτό και λούφαξαν και σε παράτησαν στη μοιρα σου, να ξενυχτάς με ένα μπουκάλι ουίσκυ και να περιμένεις πότε θα μπω να σε ξεφτιλίσω.
Τώρα τι κατάλαβες εσύ, ο Θεός κι η ψυχή σου! Όπως είπα και του Σταμάτη κατ' ιδίαν, είσαι ανισόρροπο και προβληματικό άτομο. Είχε φανεί από τα περίεργα που έγραφες κατα καιρούς (αρτάν, πουστριλίκια, κ.α.), αλλά με τις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις σου στη διαπόμπευση που υπέστης, έγινε ηλίου φαεινότερο!
ύπουλο κουναβάκι έγραψε:νταξι..μην βαλεις τα κλαματα θα σε βγαλω..
παλι κλαμα...
Ρε τυπε τριτη φορα που κανεις λαθος στην λεξη κλωνος.Ναι κορόιδευε! Που φτιάχνεις στημένες ψηφοφορίες από εμπάθεια και κάνεις κλόνους στο δίπλα σάιτ!
Ρε Μπόλντη... Κατάντησες να σε κοροϊδεύει το Σταματάκι;
Δεν ξέρω που καταλήξατε με την ψηφοφορία, αλλά άμα βγεις από τη λίστα θα είναι χειρότερα. Θα λένε αυτός είναι ο πραγματικός Μαλάκας, αλλά αφαιρέθηκε από τη λίστα γιατί κλαψούριζε.
Το σωστό, το τυπικά σωστό, είναι να ακυρωθεί η ψηφοφορία που έστησε ο Σταμ στο πόδι, και να οργανωθεί καινούρια με σοβαρό τρόπο (κατά τη γνώμη μου ονομαστική).
Ετσι πηγε να γινει αλλα κανεις δεν δεχτηκε να ψηφισει και μετα σβησανε το θρεντ.
Ε μαλακία!
Καλύτερα να σβηστεί κι αυτό που υπάρχει. Εξ αρχής άκυρο ήταν. Κι απ' ότι είδα έγινε τσατ ρουμ 2.
Ο Λοπεζ μαζι με αλλους και εμενα ειπαν οτι η ψηφοφορια ειναι διαβλητη και αναξιοπιστη τελικα αποφασιστηκε να μεταφερθουμε σε αλλο θρεντ και να ψηφιζουν μονο οσα νικ ειναι γνωστα εδω γραφουν συχνα και εχουν online αρκετο χρονο το τελευταιο ηταν προταση του απολυτου εγω δεχτηκα γιατι μου φανηκε λογικο μετα καποιοι ειπαν θελουν να βγουν ειπα οκ ΟΠΟΙΟΣ θελει δεν τονξ κραταω με το ζορι εκει ο λοπεζ παρεξηγηθηκε και με το αρρωστο μυαλο του σκεφτηκε οτι εγω γλειφω τους συμμετεχοντες εγω απλα δεν μπορω να κρατησω καποιον με το ζορι στην ψηφοφορια οχι για λογους γλειψιματος οποτε σαμποταρανε την ψηφοφορια και το θρεντ εκλεισε. Ο λοπεζ μετα ταχθηκε υπερ του σταμ ενω μεχρι πριν τον εβριζε.
Ο Λοπεζ μαζι με αλλους και εμενα ειπαν οτι η ψηφοφορια ειναι διαβλητη και αναξιοπιστη τελικα αποφασιστηκε να μεταφερθουμε σε αλλο θρεντ και να ψηφιζουν μονο οσα νικ ειναι γνωστα εδω γραφουν συχνα και εχουν online αρκετο χρονο το τελευταιο ηταν προταση του απολυτου εγω δεχτηκα γιατι μου φανηκε λογικο μετα καποιοι ειπαν θελουν να βγουν ειπα οκ ΟΠΟΙΟΣ θελει δεν τονξ κραταω με το ζορι εκει ο λοπεζ παρεξηγηθηκε και με το αρρωστο μυαλο του σκεφτηκε οτι εγω γλειφω τους συμμετεχοντες εγω απλα δεν μπορω να κρατησω καποιον με το ζορι στην ψηφοφορια οχι για λογους γλειψιματος οποτε σαμποταρανε την ψηφοφορια και το θρεντ εκλεισε. Ο λοπεζ μετα ταχθηκε υπερ του σταμ ενω μεχρι πριν τον εβριζε.