st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
και κτηνοβασια στη φαση?τον τυπο με τον σκύλο εννοείς ?
ααα καλα εσεις εχετε ξεφυγει τελειως!!!!
και κτηνοβασια στη φαση?τον τυπο με τον σκύλο εννοείς ?
κι συ κασκαντερ τυπε?
ελα και συ παρασκευη μαζι να κερασεις ;)
στοματικό με καλύπτρα έγινε μόνο γιατί ψιλοχέστηκα πάνω μου και ναι κάποιες φορές την σκέφτομαι θυμάμαι φεύγοντας από μένα θα πήγαινε να κάνει κουβέντα να δουλέψει σε κωλόμπαρο ταλαίπωρη κρίμα
Ιούλιο με λενε βρε
μλκ μετα απο σενα καταλαβα ποσο χαμηλα εχει πεσει
και αποφασισε να το ριξει σε πελατες με επιλογη
καλυτερα γεροι παρα κοσμαδες
φιλε μου, να προσεχεις.....η υγεια πανω απ ολα...δεν ξερεις τι κυκλοφορει εξω ;)έχω γυρίσει αρκετές επικίνδυνες σκηνές
Χωριs ματοσυκλετα μαλλον ε????έχω γυρίσει αρκετές επικίνδυνες σκηνές
εισαι μεγαλο αλανιστοματικό με καλύπτρα έγινε μόνο γιατί ψιλοχέστηκα πάνω μου και ναι κάποιες φορές την σκέφτομαι θυμάμαι φεύγοντας από μένα θα πήγαινε να κάνει κουβέντα να δουλέψει σε κωλόμπαρο ταλαίπωρη κρίμα
μλκ μετα απο σενα καταλαβα ποσο χαμηλα εχει πεσει
και αποφασισε να το ριξει σε πελατες με επιλογη
καλυτερα γεροι παρα κοσμαδες
Χωριs ματοσυκλετα μαλλον ε????
οτι χειροτερο κυκλοφορει ειναι ο βατραχοςφιλε μου, να προσεχεις.....η υγεια πανω απ ολα...δεν ξερεις τι κυκλοφορει εξω ;)
Ειναι κοινωνικεs..δεν καταλαβαίνω την λογική που πάνε και δουλεύουν στα κωλόμπαρα, ξενύχτι, μπεκρούλιασμα, χούφτωμα και παρακάλια για κέρασμα, γλιτώνουν το γαμήσι βέβαια αλλά όχι πάντα
οτι χειροτερο κυκλοφορει ειναι ο βατραχος
Μα καλα θυμαστε αυτες που γαμησατε και με λυπη κιολας; Ρε πατε καλα; :Sστοματικό με καλύπτρα έγινε μόνο γιατί ψιλοχέστηκα πάνω μου και ναι κάποιες φορές την σκέφτομαι θυμάμαι φεύγοντας από μένα θα πήγαινε να κάνει κουβέντα να δουλέψει σε κωλόμπαρο ταλαίπωρη κρίμα
Μα καλα θυμαστε αυτες που γαμησατε και με λυπη κιολας; Ρε πατε καλα; :S
δεν καταλαβαίνω την λογική που πάνε και δουλεύουν στα κωλόμπαρα, ξενύχτι, μπεκρούλιασμα, χούφτωμα και παρακάλια για κέρασμα, γλιτώνουν το γαμήσι βέβαια αλλά όχι πάντα
θα τον κολλησε καμια ηπατιτιδα. Δεν τις ξεχναμε ευκολα αυτες που μας κολλησαν. ;)Η καλυτερη του ηταν , πως να την ξεχασει τυπε
πάψε να κανείς την ουρά σε κάθε συκοφαντικό ποστ για τον ΚοσμάΗ καλυτερη του ηταν , πως να την ξεχασει τυπε